Snart dags att krypa ner i sängen

Får snart börja röra mig mot sängen. Sista dagen på sommarlovet, känns inte roligt. Inte roligt alls! Men jag har haft ett bra och härligt sommarlov iaf :) Hade dock önskat att det kunde vart lite finare väder nu de sista veckorna så man kunde fått lite extra färg på kroppen, menmen.

Har faktiskt inget mer att skriva så nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen krypa ner i sängen :)

Ha det så bra, Godnatt!



Tisdag tolfte augusti

Sitter vid datorn som vanligt så här på kvällen. Har blivit lite av en nörd igen. Men det är ett bra tidsfördriv när man har sjukt tråkigt, som jag tyvärr har haft några dagar för mycket nu det sista. Menmen..

Annars så sitter jag här och glor på datorn och TVn, har nyss kletat in en ansiktsmask i facet igen. Hoppas den gör mycket nytta för det var satans vad äcklig hy man fått nu det sista. Sitter mest och väntar på att klockan ska bli 23:00, då är det sex and the city som visas på kanal 3. ÄLSKAR den serien! Ska absolut köpa hela säsongsboxen någon gång i framtiden! Ganska mycket som jag vill ha, like usually. hehe!

Hur som helst. I Tisdags var jag med Sanna och hennes päron i Danmark över dagen. Mycket trevligt! Har tyvärr inga bilder därifrån som jag kan visa. Men det var en riktigt bra och rolig dag. Köpte Britney Spears parfymen, fantasy. Dock känner jag mig lite lurad. Parfymen kostade 280 danska kronor och jag köpte 30 ml flaskan. Trodde att det var den stora eftersom det var den som stog ovanpå lådorna. Inte undra på att lådan med parfymen i var väldigt lätt. Men jag ångrar mig inte iaf, parfymen luktar ju ljuviligt! När den är slut ska jag nog beställa den stora från parfym.se :)



Nu ska jag tvätta bort ansikts masken och göra mig i ordning för att krypa ner i sängen och kolla på sex and the city.

Hoppas ni har haft en fin dag! Kram på er ♥


Bio ikväll

Ska snart dra mig mot bussen, om en kvart ungefär. Ska på bio med Sanna, vi ska se Beck - levande begravd hade vi tänkt. Hittade ingen bättre. Men jag är tveksam att vi hinner till den, menmen. Får väl bara ta en annan isf :)

Annars idag har jag varit med Jesper, superkul :)!

Ojdå.. tiden rinner iväg. Får dra mig nu så jag hinner fixa mig innan!

Hoppas att ni har haft en superdag :) Kram på er



Vet att jag la upp den här bilden häromdagen, men den är ju så fin!

RSS 2.0