sista augusti 2011

Hejsan!

Vad har ni för er? Själv så har jag nyss ringt till trafikskolan och bokat en ny tid tills nästa vecka, gött!
Ska alldeles strax hoppa i mina träningskläder och packa ner lite gymgrejer. Sedan blir det hårdträning med Julia och Malin. Ska bli härligt!

Igår kväll var jag och Julia i väg på afrodans. Det var roligt men sjuukt jobbigt, haha! Tappade bort mig ibland när min hjärna inte kopplade hur man skulle få ihop det med armar och ben samtidigt, haha..
Det var i och för sig ganska enformigt så Zumba är roligare eftersom att man gör mer danser. Men det var en del roliga moves på afrodansen också så jag ska inte kritisera ;) haha.

Ska ta och hoppa i träningskläderna nu och sedan pallra mig i väg till tha gym!




Ha det så bra så länge :)

Kramar ♥


29 augusti

Hejsan! Allt bra? Med mig är det finfint, börjar dock bli väldigt trött så ska alldeles strax krypa ner i sängen :)

Annars idag så har jag bara varit i skolan. Vi jobbade med vårat UF. I tvåan så hade vi något som hette ÖF, övningsföretag. Då gjorde vi allting på låtsas och lärde oss hur man betalar fakturor, skickar i väg fakturor, inköp av varor, beställningar och allt sånt. Nu i trean har vi i stället UF, ungdomsföretag. Nu kommer vi att göra allting på riktigt och faktiskt sälja produkter och sådant. Så idag har jag och min grupp kommit på vad vi ska göra och börjat skriva en affärsidé :)
Ganska roligt faktiskt, lite segt nu i början bara innan man kommer igång med allt. Men sen flyter det nog på :)

Var även inne på trafikskolan idag och bokade en körlektion tills i morgon, awesome! Det blir min fjärde körlektion där :)
Var ute och övningskörde med papsen förut idag också, gick riktigt bra. Börjar få kläm på allt det där nu :) Det jobbiga är bara att jag inte är van vid bilarna på trafikskolan så därför kör jag inte lika bra där :( haha. Men jag kommer nog vänja mig så småningom :)

Nu börjar ögonlocken bli lite väl tunga så ska hoppa ner i sängen nu.



Natti

Ligger just nu i sängen och mobilbloggar lite. Har inte varit så aktiv de senaste dagarna men jag har haft annat för mig :) Idag har jag iaf vart på gymmet med Malin och Kicki. Härligt! Var dock helt mör i kroppen efteråt, ska bli kul och se om jag kan gå i morgon ;) haha. Efter gymmet åkte jag hem och gjorde mig i ordning och sedan bar det av mot Gais match med Julia. Dom spelade mot mjällby och vann med 3 - 0. Gööött! Hade dock världens äckligaste huvudvärk, fyfan alltså. Mot slutet började jag till och med må illa.. Har aldrig haft sån huvudvärk innan. Kanske ett litet migränanfall?

 Min huvudvärk har ännu inte gått över, inte illamåendet heller. Så nu ska jag ta och sova och hoppas att huvudvärken går över tills i morgon :) Kram och godnatt på er!

Ledig

Goddagens!

Allt bra med er? Med mig är det finfint. Har inte uppdaterat sen i söndags såg jag nu, men skolan körde ju igång och jag har varit sjukt trött efter att jag kommit hem, även om jag slutat tidigt. I måndags åkte jag in till stan och fikade med Sanna på kvällen och både i tisdags och igår så somnade jag direkt när jag kom hem från skolan! Hur skönt som helst.

Igår hade jag filmkväll med Sanna. Vi åkte till Hemmakväll och hyrde två filmer och köpte godis. Vi hyrde " I Spit On Your Grave " och " Let Me In ".
Så härligt att man kan ha en filmkväll mitt i veckan eftersom man är ledig idag. Kommer att vara ledig varje torsdag i två veckor till. Sedan ska vi ha praktik torsdag och fredag varje vecka, men eftersom allt inte är fixat med det än så är vi lediga på torsdagarna i två veckor som sagt. Hur gött som helst!
I alla fall, filmen "Let Me In" var inge vidare bra alltså. Väldigt seg.. kanske därför som jag somnade mot slutet? haha. Men den andra filmen var bra! Hemsk och otäck dock..

Tänkte passa på att lägga upp lite bilder från helgen så jag får det gjort :)

















Så det får räcka :)

Vet inte vad jag ska hitta på idag men jag måste i alla fall i väg och lämna tillbaka filmerna.. orkar inte! haha, det är nackdelen när man hyr filmer. Men det är nästan mysigare att hyra film faktiskt :) hehe.

Kramar ♥


Söndag kväll 21/8

Imorgon är det dags för skola igen. Har lite blandade känslor angående det. Mest positiva faktiskt. Ska bli roligt att träffa alla igen och komma igång och göra något annat. Eftersom jag inte har haft något jobb den här sommaren så har det ibland varit väldigt segt, speciellt nu emot slutet. Så det ska bli kul och skönt att få komma in i en annan dagsrutin och sånt. Men alla prov och läxor kan gärna bli färre ;) haha.
Ääh! Jag börjar mitt sista år imorgon, svårt att tro. Liksom sista året någonsin i skolan! Helt otroligt härligt. Därför ska jag vara flitig genom hela året så att jag har ett flyt hela tiden så man inte sackar efter för mycket!

Ibland blir jag faktiskt lite "rädd" när jag tänker på hur gammal jag är, hehe. Snart ut i det verkliga livet med jobb å grejer, men jag ser fram emot det. Få tjäna egna pengar, spara ihop pengar till olika saker och tillfällen och så småningom skaffa sig en egen lägenhet.

Om si så där 10 månader så har jag tagit studenten, wie! Det kommer att gå fort ;)


Jag får ta och stänga igen datorn nu och krypa ner i sängen, skola imorgon som sagt. Men jag ska inte upp förrän vid tio någon gång ändå, börjar halv ett :)



Bild från helgen! Ska kolla igenom alla bilder imorgon eller något, så kanske det blir en liten bildbomb här :)

Men nu - time to sleep!

Godnatt ♥

Dear John

Dissade Fast and Furious förut och kollade på Dear John istället. Eller egentligen så skulle jag inte ha gjort det men min DVD läste inte av ljudet på filmen från USB-minnet. Lite segt, men det får man räkna med när man kollar på nerladdade filmer! Så jag kollade på Dear John istället. Har sett den förut men det var ett tag sedan. Den är såå bra! Sorlig men sjukt bra. Blev att jag grät en skvätt faktiskt, hehe.

Annars så var jag och mamma ute och övningskörde förut. Blev jättefint väder framåt kvällen så vi åkte ner till hamnen :)

Hade inte med mig kameran så mobilen fick vara assistent idag ;)







Var massa folk som var ute och seglade i kvällssolen, jättefint!

Nu ska jag göra mig i ordning för att sen gå och lägga mig. Ska upp lite tidigare imorgon, har nämligen en körlektion vi halv 12. Efter det blir det hem och packa en väska med lite nödvändiga grejer och kläder inför helgen. Hänger med ut med båten i helgen. På lördagen blir det även 50 årskalas. Jessicas föräldrar har hyrt en lokal på ön vi ska till. Ska bli mycket trevligt! Träffa alla goa människor och äntligen få träffa sådana fina tjejer som Jessica och Linda! Kanske någon mer, vem vet?

Ska hur som helst bli jätteroligt! Denna veckan har inte vart allt för rolig. Ska bli skönt att avsluta med en go helg!

Kram på er och godnatt

Ändrade lite

Jag kände för att ändra lite på desginen, blev rätt fint faktiskt! Tycker det är roligt att ändra och ha sig lite då och då. Ska se om det kanske kommer upp en annan header efter helgen också :)

Nu blir det maaat, pannkakor. Fyfan vad gott!



Bild lånad från google

Fast and Furious 5

Eftersom den här veckan rent ut sagt varit den tråkigaste i mitt liv någonsin så ska jag kolla på en film även idag! Det blir Fast and Furious 5, som jag inte har sett än. Hade även den filmen på datorn men har inte kollat på den eftersom jag hade för mig att kvalitén inte var den bästa. Men kollade nu och den var helt okej! Så även idag blir det film med popcorn, muuums!

Sen är ju snygga Paul Walker med också, alltid najs med ögongodis i filmer ;) hehe





Hade ju inte tackat nej till honom!

Nu ska jag slänga in lite kläder i tvättmaskinen och sen se vart mina päron håller hus. Börjar bli hungrig, haha!

Kramar ♥


Center Stage Turn It Up

Den filmen har jag kollat på ikväll. Jättebra!
Filmen handlar om en tjej som åker iväg till New York på en audition för att komma in på den bästa balettskolan i landet. Men det blir inte som hon vill till en början. Hon börjar även jobba på en nattklubb och så där hon ofta dansar. Då dansar hon typ hiphop skulle jag kunna tänka mig att det är, jag är ingen expert på danser ;)
Men när hon dansar + flera andra så ser det så himla ballt ut. Jag vill också kunna dansa så bra! Typ gå ut på en nattklubb och bara äga hela dansgolvet och alla där inne tycker att man är hur ball som helst!
Men jag är ingen höjdare på att dansa, haha. Dock tycker jag att det är jävligt kul ändå när man väl gör det. Brukar struna i hur jag ser ut då ;)

Ungefär så! Det är en scen hur filmen



Om ni inte har sett "Center Stage Turn It Up" så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Den rekomenderas!



Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, godnatt på er ♥

What happens in Vegas

Igår var det ju tänkt att jag skulle kolla på filmen "The Switch" men efter någon minut såg jag att ljudet inte stämde överrens med vad dom sa. Alltså man ser att dom pratar och sen kommer ljudet efter. Sjukt störande!
Kollade igenom datorn igen och såg att jag hade filmen "What happens in Vegas" så jag kollade på den istället. Jättebra och rolig :)

Ashton Kutcher är ju inte direkt ful heller, mums!



Annars så håller jag på att tvätta en massa kläder och ska nog starta en film snart :) Får se vilken det blir!

Kramar ♥

Tisdag sextonde Augusti

HallåHallå!

Har nyss fixat med lite musik som jag så småningom ska bränna på skivor som jag ska ha i bilen, hehe! Dock kan jag inte bränna på min dator eftersom att det är en minidata så finns det inget skivuttag, lite segt! Men får väl fjäska med någon annan ;)

Har inte så mycket att skriva om, kände bara för att uppdatera lite. Ska ner och koka nudlar nu och sen ska jag sätta mig framför TV:n och kolla på en film :)

Tror det blir denna!



Har inte sett den förut men hade den på datorn så får hoppas att den är bra :)

Kramar! ♥

Kom precis på..

.. att jag inte har lagt upp några bilder från när jag och Julia var på Björn Rosenström den 29/7. En helt underbar kväll. Björn var sjukt bra och så jävla snygg!! Fick inte bara något fint att lyssna på den kvällen, fick även något fint att titta på ;) haha.

Lite bilder + en video!







Precis när han hade gått ut på scenen!



Kramar ♥


Röv TV

Just nu har min TV fått sig något ryck, den får det ibland. Vid dom tillfällena så flimrar skärmen, alltså att det blir ljusare ibland och sen är den som vanligt igen, och så håller den på så ett tag. Sjukt störande. Fast den är rätt gammal ändå så den kanske börjar balla ur.. meeen jag får väl se vad som händer med den apparatern ;)

Annars idag så har jag bara tagit det lugnt. Vikte massa tvätt till en början och sen vid tre/halv fyra så la jag mig i solstolen på baksidan och läste i solen. Underbart! Fastnade såpass mycket i min bok så att jag läste ut den. Sen låg jag och fick lite extra färg i ansiktet innan jag gick in igen. Såg nu att jag fått asmycket färg :o Är fan förvånad! Men det syns bättre inomhus också, i morgon när jag går ut kommer jag nog se lika blek ut igen ;) haha, nejdå!










Jadå, sommaren är allt kvar än! Den får inte försvinna än, det är ju den härligaste årstiden som finns. Men har väl insett jag med att den tyvärr är påväg mot sitt slut :( Fast man vet aldrig, för flera år sedan sträckte den sig enda in i början av oktober ;)


00:17

Tjo!

Idag hade jag min första körlektion. Det var roligt och det gick bra :) Lite ovant att köra en annan bil men man vänjer sig efter ett tag. Har nästa körlektion igen på fredag nästa vecka. Fram tills dess ska jag öva på ett par grejer så att det är bättre tills nästa gång. Man tar allt steg för steg när man kör med dom på bilskolan så när man är klar med t.ex "moment 1" går man vidare till "moment 2" osv, osv.

Övningskörde med mamsen till affären tidigare ikväll också, gick bra det med! Men usch vilka idioter det finns.. var en som låg och tryckte mig i röven på bilen. Tror till och med att han tutade? Lite respekt kan dom väl ha när dom ser övningskörskylten.. dom har väl själva övningskört en gång i tiden?
Menmen, jag körde vidare och sket i honom :)

Annars ikväll så har jag vart och handlat med mamma och sen när jag kom hem blev det lite kvällsmat framför TV:n med en kopp jordgubbs té och macka med kalvkorv på, muums!
Sen plockade jag i ordning med lite kläder i min byrålåda och garderob och tog ut sånt jag inte använder eller vill ha. Ska gå igenom massor utav mina kläder nästa vecka och se vad som inte faller mig i smaken längre och eventuellt skänka det till Uff. Känns alltid bra om man kan göra någon annan glad som inte har så mycket kläder att välja bland :)
Själv känner jag att jag inte har så mycket kläder.. jo tjena. Har ju inte ens plats för allt. Sjukt egentligen hur mycket kläder man har men ändå har man ingenting att ha på sig? haha.

Inlägget blev lite längre än jag hade tänkt mig. Ska gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna nu och sen krypa ner i sängen och läsa. Är helt fast i 14 år till salu. Om ni inte har läst den så gör det!



NattiNatti ♥


Ansiktsmask och American Pie

Rubriken förklarar nog vad jag just nu har för mig. Men ska alldeles strax tvätta bort den, är helt stel  i ansiktet nu.. haha! Ska passa på att ta bort mitt nagellack också, det är helt bortskavt och fult.

Aja, tänkte egentligen bara visa hur det blev med rattmuffen och så har jag bytt till ett annat avgasrör med som jag tänkte visa :) hehe.

Fula sugröret som satt där innan.. haha



Det nya



Utan rattmuff



Med rattmuff, much better!



Nu ska jag tvätta bort masken sen blir det nog film eller så läser jag vidare i 14 år till salu. Den är såå bra!

Godnatt ♥

Tionde Augusti

Tjolahopp!

Vad har ni för er? Själv var jag precis uppe vid bilen och hängde dit min nya luktgran som jag köpte förut och så trädde jag på rattmuffen på ratten som jag också köpte förut. Finfint! Kan lägga upp bilder senare :)

Skulle ju lagt upp bilder igår på min lilla shopping men det orkade jag inte, fastande desstutom i en bok ;) Men här är det i alla fall!

Tubtopplinne - Gina Tricot, 149 :-



Clinique, tvättgrejer till ansiktet - 295 :-  ( original pris 305 :- )



Militärtygväska - MQ, 44 :-




Snygga blåa tapeter jag har... Usch! Måste verkligen ta och måla om.

Nu ska jag ut och övningsköra :)

Kramar!

Sorry, sista bilden blev lite suddig..

Körlektion bokad!

Hej på er! Allt bra? Här är det finfint. Sitter just nu och kollar på tv. Nyss var det Supersize Vs Superskinny och nu kollar jag på maniska samlare. Heeelt jävla galet STÖRT hur man kan samla på sig så mycket grejer (skit). Dem liksom går runt i högar av skit och de högarna går enda upp till taket..
Jag hade fått panik om jag hade det så. Jag får smått ångest och panik när min byrå börjar bli full av grejer och när det har hamnat kläder på golvet, haha!

Jaja, nog om det ;)
Idag har jag vart i väg till trafikskolan med pappa. Vi köpte och bokade ett startpaket. Tre körlektioner + teori. Så på torsdag har jag min första körlektion :D Ska bli roligt!
Lite senare mot eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte mamma efter att hon slutat jobbet. Köpte nya clinique tvättgrejer till ansiktet, en leopard tubtopp och en militärtygväska :) Kan lägga upp bilder senare :) 

Nu ska jag fortsätta att kolla på maniska samlare!

 

Kram så länge ♥


Hellu!

Var och köpte ett slutrör till min bil förut och vita tärningar, finfint! Imorgon ska jag nog åka och köpa en rattmuff till bilen, såg nämligen en snygg på Biltema förut men måste mäta måtten på ratten först så jag vet att det passar :)

Nu ska jag däremot ha ett litet Twilightmarathon, haha! Längesen jag såg dom filmerna så fick änna lust med det nu.






Kramar ♥

Haft en härlig dag vid havet

Idag har jag haft en riktigt härlig dag med Maria ute vid havet. Legat på berget och fått färg och badat mycket. Fan vad man känner att livet är underbart då alltså! Svensk sommar är nog bland det goaste som finns, om det är fint väder då vill säga ;) haha.







Senare framåt kvällen åkte jag och mina päron till min bror och hans fru :) Dom har nyss flyttat så det var kul att se deras hus. Sjukt mysigt!!

Deras nya katt var så himla gosig och sällskaplig av sig :)





Ska strax hoppa ner i sängen!

NattiNatti ♥

RSS 2.0