Självklart....

Bara för att jag har väntat en hel vecka på att få se vad som händer i One Tree Hill så krånglar självklart 5an. Typ hakar upp sig hela tiden... Bajs! Fast nu veckar det funka iaf, hoppas det funkar resten av programmet, missade ju början av OTH bara för det krånglade. Men nu börjar det igen!

OTH är sjukt bra!



Fan. Nu börja 5an cp:a sig igen... typiskt!

Sämst på att blogga!

Jag blir bara sämre och sämre på att blogga. Kan bero på att jag nästan aldrig sitter vid datorn längre.

I tordsags efter jobbet åkte jag ut till båten och har vart där och firat midsommar, sjukt mysigt! Har haft sjukt kul med alla goa människor. Nu är jag hemma igen och solbränd så det räcker åt 50 pers det är man, speciellt i facet. Sjukt röd!

Photos from the weekend:



Några vänners hund :)











Det får räcka :) Hoppas ni har haft en toppen bra helg och midsommar :) ♥

HELG

Gud vad skönt med helg! Har jobbat hela veckan så jag njuter verkligen nu!

Efter jobbet åkte jag hem och fräschade till mig och bytte kläder sedan åkte jag till stan med Sanna och käkade nachotallrik, så jävla gott! Vi kollade även på VM (dom hade tv där vi var och käka). Det var England och Algeriet som spelade. Vi var så sjukt inne i matchen, ingen aning om vad som hände eftersom vi inte är så intresserade av fotboll annars. Men vi satt där och skrek "Men vafan gör ni?! Så kan ni ju inte göra!!!". Kul var det iaf förutom att båda lagen spelade som två stora skithögar. Vi hejade på England iaf, ska nog kolla vad det står nu. Fast dum som jag är så har det ju självklart slutat nu.. haha, aja.

Jag är är sjukt trött och ska snart gå och lägga mig tror jag. Imorgon ska jag verkligen sova ut! Har gått upp mellan 6 - 7 i en hel vecka nu.. är som en zombie! Bara för att jag vill sova ut imorgon så kommer jag säkert vakna vid samma tid jag gjort hela veckan och inte kunna somna om igen, får hoppas att det inte händer.

Slänger in en låt!

Lady Gaga - Alejandro. Gillar låten sjukt mycket!


Första dagen på sommarjobbet

Idag har jag börjat sommarjobba. Är så satans trött nu så jag vet inte vad!

Trodde bara att det skulle vara informationsdag idag men där hade jag lite fel. Jobbade en hel dag och slutade vid kvart över fem, har nog aldrig varit så skönt att komma hem förut, haha!

Annars så var det helt okej faktiskt, jag tänker inte klaga. Har 4 veckor nu som jag ska jobba men man får ju en massa pengar i slutändan så det är awesome!

Ska nog alldeles strax lägga mig och kolla på en film, tror det blir "P.S. I love you", kollade inte på den häromdagen :) När den är slut så blir det nog läggdags, så godnatt!




Kram på er ♥


Så jävla tråkigt

Jag har så jävla tråkigt så jag vet inte vad. Bajskväll.

Finns seriöst inget och göra och jag har tjatat ut alla mina låtar som fasen nu ikväll så har inget att lyssna på heller. Jag hatar att ha tråkigt, finns typ inget värre. Blir på sånt jävla dåligt humör då också. Surtanten x1000.

Nej nu ska jag inte deppa ner bloggen, ska nog lägga mig och kolla på en film.

Köpte "På Smällen" och "P.S. I love you" förut så det blir väl någon av dom. Eller så lägger jag mig och kollar på MTV.

Jaja, nu ska jag sluta tjöta :) Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll, kramar!

Skolavslutning

Sommarlov, ÄNTLIGEN!

Nu är ettan på gymnasiet avklarad, det går med en väldans fart! Bra tycker jag för jag har vart så himla avundsjuk på de som tagit studenten nu det senaste. Längtar som en gris då, haha!

Efter avslutningen åkte jag till staden med Sanna. Shoppade lite och köpte även biljetter till Eclipse, är vi bäst eller är vi bäst? Ja, vi är bäst.

Efter det gick vi och shoppade. Här är det jag köpte, använde mitt presentkort på Gina :)

Jättesöt tunika, 99.50 kr, det var rea. Dock är bilden lite mörk, men den är jättesöt på!



Gullig bikiniöverdel som jag tänkte matcha med ett par svarta bikinitrosor, 99 :-



Hårspray, H&M 42 :-



Juste! Köpte ett par ljusgula korta shorts igår efter skolan :)



Så det var väl det jag hade att säga för stunden :)

slänger in Frankrikes härliga låt från Eurovision song contest, blir man inte glad av låten? Jag blir det i alla fall, så härlig!


Födelsedag

Igår, den 10:onde Juni lämnade jag 16 års stadiet och fyllde 17. Bara ett år kvar tills jag fyller 18, awesome!

I present fick jag:

• Presentkort på Gina, 200 :-
• Locktång, Björn Axén
• Väska
• Avatar
• New Moon
• Pengar
• Mascara
• Hemmabiosystem

Bilder på presenterna (några st)

Locktången, blir superfina lockar!


Strandväska


Bästa Mascaran!


Jag öppnade presenterna.


Jag är kär i mitt hår. Så fint blev det med dena nya locktången :)!


Vi hade inte 17 ljus så det fick duga med ett ;)


Är hel nöjd med mina presenter, speciellt hemmabion. Sjukt bra ljud!

Om en liten stund kommer det ett till inlägg :)

....

Komplex,komplex,komplex,komplex. Det har jag nu, över mig själv. Löjligt att tjejer tänker så jävla mycket och har komplex för nästan allt och ingenting. Självklart är jag en typisk tjej som har komplex för onödiga saker. Ganska jobbigt faktiskt, men kan inte hjälpa det. Fan vad jag önska att jag var kortare, att jag hade ett vackert ansikte och en jävligt snygg kropp. Varför kan man inte få det man vill. Att nedvärdera sig själv är det sämsta man kan göra, men ändå gör jag det. Alldeles för ofta. Jävla komplex. Jävla onödiga tänkande. Jag blir sur när andra klagar på sig själva, speciellt mina vänner som är så sjukt fina! Men ändå klagar jag på mig själv..

Nu ska jag sova. Godnatt.


(blev ett deppigt inlägg, men jag kände för att skriva av mig lite..)

Tisdag 8/6

Dagen har vart en bra dag :)
Gjorde mitt omprov i handel idag och det gick bra, så nu är det godkänt! Fick även reda på resultatet på senaste datorkunskapsprovet och det fick jag MVG på, sjukt förvånad! Det gjorde så att jag fick ett VG i slutbetyg, awesome!

Annars så har dagen varit en vanlig dag, dock med mycket regn. Vart tog vårat fina väder vägen?



Bild lånad från google

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och plugga lite i mellan åt, hoppas ni mår bra och har haft en fin dag!

Kramar


Snigeln är tillbaka!

För tillfället, kan aldrig lova att jag kommer bli bättre på att blogga. Det märker ni isf :)

Hur som haver. Idag är det måndag och sista måndagen kvar i skolan innan sommarlovet, känns sjukt härligt!
Tyvärr har jag två omprov den här veckan, lite stressigt men jag fixar det! Det första omprovet ska jag göra imorgon och jag kan typ allt så jag hoppas jag kommer ihåg det till provet. Eftersom jag kommer ha ganska mycket att fixa nu den sista veckan så kommer uppdateringen nog fortsätta vara lika kass som den vart det sista.

På torsdag blir jag ett år äldre. 17 år. 17 är typ en tråkig ålder, händer inte mycket. Bara ett år äldre liksom, men man får ju presenter så man ska inte klaga, alltid gött att fylla år :)


Nu ska jag liva upp bloggen med lite bilder från helgen! :)














Fish and chips.. så jäääävla gott!!

Min helg har varit toppen! Har fått mycket färg på kroppen också, speciellt i ansiktet. Hoppas ni också har haft en fin helg!

Kramar

Godmorgon

Jag har nyss vaknat upp i båten, mysigt! Dock vaknade jag med huvudvärk, kan bero på att det är så sjukt varmt i båten. Det var längesen jag var ute med båten, så i helgen bestämde jag mig för att hänga med ut, tur var väl det för det är verkligen jättefint väder :) Jenny, jessica, bella och en till jessica är här också och det är toppen! Från det ena till det andra så måste jag bara påpeka ännu en gång att jag är sämst på att blogga.. Men jag är väl i en bloggtorka period. Lika kass på att svara på kommentarer också, men jag svarar på dom när jag kommer hem :) Just nu mobilbloggar jag, men snart är det dags för frukost. Pappa är och köper färska frallor, mums :D

Vaknade nyss upp i båten, mysigt! Dock vaknade jag med huvudvärk, kan bero på att det är så sjukt varmt i båten. Det var längesen jag var ute med båten, så i helgen bestämde jag mig för att hänga med ut, tur var väl det för det är jättefint väder :) Jenny, Jessica, Bella och Jessica (ja det är två jessicor, haha) är här också så det är toppen!  Från det ena till det andra så måste jag påpeka ännu en gång hur kass jag är på att blogga.. Lika kass på att svara på kommentarer. Men jag svarar på dom när jag kommer hem. Just nu mobilbloggar jag, men snart är det dags för frukost. Pappa är och köper färska frallor, mums :D   Ha en fin dag, kramar!

RSS 2.0