Tisdag sista maj

Hejhej! Vad har ni för er? Själv har jag precis lagt in lite bilder på datorn som jag tänkte läggqa upp här om en liten stund och så lyssnar jag på musik och knappar på datorn min :)

Tänkte berätta lite om gårdagen för idag har det inte vart så händelserikt  ;)
Igår efter skolan åkte jag in till stan för att träffa Jessica, Simon och Theo. Jessica hade jag inte träffat sen i vintras typ, verkligen jättelängesen. Men Simon och Theo hade vi inte träffat på typ 3 år? ÅR! Heeelt jävla stört, haha! Men det var roligt att träffa dom igen och vi hade askul! Käkade glass i solen vid älven, gick i affärer för att hjälpa jessica att hitta något till sin mami, käkade på chinarestaurang och sen gick vi en långpromenad längs kajjen och vattnet. Hittade en stor plattform typ med en studsmatta i mitten där vi hoppade lite och sen låg vi bara där och snackade och sånt i någon timme eller mer innan vi skilldes åt :) Lyckad dag och gött väder!

Här är lite bilder från det









Fick mig ett skrattanfall på denna bilden, haha!


Ska nog borsta tänderna och så nu och sen krypa ner i sängen. Imorgon väntar fältstafetten. Alla klasser på min skolan ska var varsitt lag och tävla mot varandra. Jag och min superklass kom på att vi skulle köpa vita tröjor att skriva på och klippa lite i.
Amanda och Cici är Bill och Bull
Jag och Sanna är KatjaKaj och BenteBent
Julia och Malin är Piff å Puff
och så vidare, kommer inte ihåg alla.
Sen så köpte vi 1050 vattenballonger så vi ska ha världens vattenkrig där, haha så jävla roligt :D Löve!




Tar med mig kameran så ska försöka ta lite kort, men kanske inte under vattenkriget ;)

Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥

Less

Sitter här och knappar på datorn när jag egentligen borde plugga. Men jag orkar verkligen inte. Är så jävla less på skolan nu alltså.. en jävla massa plugg in i det sista. Hatar skolans planering, eller det finns ingen planering. Fattar inte varför dom måste ösa på med ALLT två veckor innan vi går på sommarlov... -.-
Hade vart skönt om man kunde få lite andrum innan lovet.. men nejnej. Åh blir så trött!




Näe men ska inte sitta här å klaga, ska istället begrava mig i plugg som vanligt..

Ett gäng bilder

Här kommer ett gäng bilder på mina senaste inköpta grejer och även det som jag fick i present från praktiken igår när jag skulle gå hem :)

Börjar med det jag köpt själv :)

Klänning - Monsoon, 199 :-




Vita shorts - H&M, 149 :-




Ring - KICKS, 59 :-



Örhängen, KIKCS - 49 :-



Puder, KICKS - 119 :- (ord.pris, 150 kr)



Här är det som jag fick av KICKS :)

Först fick jag välja fem stycken olika saker ur en låda där det låg massa små gåvor typ, miniprodukter med andra ord. Tog tre stycken mineral foundation och två mascaror. Den ena mascaran var en primer (man tar på den på fransarna innan man tar den vanliga mascaran).




Este Lauder - Primer Mascaran



Lancôme - Mascara



Clinique - Scrubkräm till ansiktet



Clinique - Någon kräm som gör huden extra len och fräsch, haha. Vet inte exakt :)



Clinique - Ansiktskräm



Clinique - Ögonskugga





Clinique - Mascara



Clinique - Läppstift.
Som nog tyvärr är för mörkt för mig eftersom att jag är så ljus i hyn och så. Men får väl testa och se ;) Ser dock mycket mörkare ut på bilden.



Och till sist, en söt liten necessär :)



Se där ja! Nu ska jag sova :) Godnatt på er ♥

Update: Provade läppstiftet precis. Det var inte alls för mörkt, det var ganska ljust. Awesome! :)

Nöffnöff



Söt? Näe, inte direkt. Ser ut som en hård bajskorv.

HejsanSvejsan! Allt bra med er? :) Med mig är det fint, men är trötter som vanligt. Ska strax borsta tänderna och tvätta mig i facet sen blir det att sova för min del :) Ska upp tidigt imorgon till jobbet, det är min sista dag i morgon "/ Har därför bakat en kladdkaka så här på kvällen som jag ska ge personalen imorgon som tack för att jag har fått vara där :) Har trivts jättebra där, eller jag trivs jättebra!

Nu de senaste dagarna så har jag ju köpt en ny klänning och ett par shorts och idag så köpte jag nytt puder, örhängen och en ring. Men har tyvärr inga bilder på det just nu eftersom jag är såpass jävla lat så jag orkar inte :) Får bli en annan dag istället.

Nu ska jag göra mig ordning för att sova. Men ska nog hinna med att måla naglarna innan jag somnar också, den här gången blir det mitt nya orangea nagellack :)

Hoppas ni har haft en fin dag, godnatt på er ♥

PS. Sorry för det oseriösa i början, men var tvungen. Mogen som jag är, haha :D

Tjugotredje Maj

Goddagens!

Tänkte visa lite bilder från i lördags när jag och Sanna var på Crusing med några andra :)























Så det var lite bilder från i lördags :) Lördagen blev riktigt lyckad :)

Söndagen däremot, jag och Sanna var så sjuuukt trötta och sega så vi var bara hemma hos mig hela dagen och kollade på SATC och bakade kockosbollar, möms! Senare på kvällen när hon hade åkt hem så kollade jag på några avsnitt av One Tree Hill säsong 8, så jäkla bra! Har ett avsnitt kvar jag och det ska jag kolla på nu :) Sen ska jag kolla klart på de 4 sista avsnitten av säsong ett på Vampire Diares och sen börja kolla på säsong två av VP, så nu har jag en del att kolla på ikväll. Awesome :)





Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥

Fredag Tjugonde Maj

Godkväll!

Är trött som ett jävla as men tänkte att jag får blogga lite, har ju vart lite sisådär med uppdateringen nu i veckan. Men efter praktiken så har jag varit så sjukt trött så har somnat nästan direkt när jag kommit hem.

Igår efter jobbet så åkte jag, mamma och pappa iväg på en 3 timmars och 30 minuter lång handledarkurs. Men gubben som prata var rolig och pratade på ett bra sätt så jag hängde med hela tiden och dom där tre timmarna och trettio mintrarna gick faktiskt fort. Så nu är det bara att vänta på att körkortstillståndet ska komma hem och sedan kan jag börja övningsköra! Awesome :)

Kan passa på att berätta lite snabbt om dagen. Började med att stiga upp ur sängen och göra mig i ordning och sedan tog jag bussen mot jobbet. Började med att damsuga i butiken, göra rent speglar m.m så att det är fint sen när kunderna kommer. I början av dagen så fanns det inte så jättemycket att göra så det blev mest att man gick omrking i affären och rättade till produkter som hamnat fel eller fyllde på där det var slut osv. Min vänsterhand har fått vara försökskanin hela veckan, haha. När man inte har någonting att göra och det är lite kunder i affären så går jag och Felicia (en annan tjej som praktiserade där) och provar en massa oilka läppglans, läppstift m.m, så min vänsterhand har väl inte vart så där jättevacker direkt, haha. Det blir alltid någon timme under dagen då det inte finns så mycket att göra och man går runt i buktiken och hjälper kunder och sånt. Kan tyvärr inte så mycket om produkterna så får ju säga till dom att jag är praktikant men att jag kan försöka hjälpa er så gott jag kan eller så går jag och frågar någon utav de andra anställda :)
Idag fick vi även fyra stycken skitstora pallar (lådor typ) med varor som vi packade upp och fyllde på i hyllor och lådor och även inne på lagret. Det är faktiskt roligt att gå runt och fixa till alla varor och produkter och göra det snyggt och sådant.
Så mina arbetsuppgifter är för det mesta att börja med att städa och göra fint i butiken, larma varor, hjälpa kunder, ta hand om varorna som kommer och även slänga skräp och sådant. Kanske inte låter sådär jätteroligt men det är det, trivs jättebra på min praktikplats :)

Från det ena till det andra, tänkte visa lite snabbt vad jag köpte igår :)

Oranget nagellack från H&M - 10 kr



Ringhållare, vet inte vad jag ska kalla det. Men som ni ser så är det ju en sko som man kan sätta ringar i, asnajs! Kostade 79 kr på Chili.






Nu ska jag dyka ner i sängen, hoppas ni har haft en fin dag! Nattinatti ♥


Nailpolish



Idag efter praktiken så gick jag och köpte två nya nagellack från Depend. Var täntk att jag skulle köpt ett silvrigt och ett rödoranget nagellack men det fanns inget rödoranget, bara skrikorange. Så får se om jag hittar ett oranget på H&M eller något :) Men eftersom Depends nagellack är så billiga så köpte jag även ett rosa också :)

Nu ska jag måla min naglar med det silvriga lacket, snöggt!

Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥

Clinique

Hej på er, allt bra? Här är det fint, men är så sjukt trött. Blir ju lätt det när man praktiserar. Men jag trivs på Kicks, trevlig personal så det blir ju roligare då :)

I söndags var jag ju på Bodypump och den träningsvärken jag har efter det är ju helt otrolig, känner mig som en 90 åring som rymt från hemmet när jag går. Åtminsone ner för trapporna, haha. Det ser jävligt roligt ut :D

Från det ena till det andra så funderar jag på att prova en lite dyrare serie med tvättgrejer till ansiktet. Några i personalen på Kicks är ju hudterapeuter så dom vet ju vad man ska ha och tipsade mig om Clinique. Nu kommer jag inte ihåg vad hon hette (olikt mig) men en som jobbar på Kicks sminkade mig lite med Clinique produkter och det blev naturligt och fint. Det är inga oljor eller något i deras produkter heller så det är ingenting som täpper för porer eller sådant så det är ju jättebra. Jag blir ju alltid lite lätt röd och så på kinderna och blir alltid torr efter att jag har tvättat mig. Just nu har jag Visibly Clear-Daily Scrub och Visibly Clear- Wash and Mask. Tycker dom funkar finfint men dom är tydligen alldeles för uttorkande för huden så dom är egentligen inte bra. Inte för min hudtyp i alla fall. Även fast deras smink inte täpper för porer och sånt så känns det som det gör det, kan vara för att jag är så ovan med att ha foundation på mig eftersom att jag inte haft det på ett år snart. Ska inte köpa någon foundation heller, räcker bra med puder :) Sen nu på sommaren så kommer jag ju inte ha något sånt på mig eftersom att solen ligger på och det är ju det bästa för huden, den blir ju så fin på sommaren!

Ska testa Clinique i alla fall, ska önska mig ett litet sånt kit i present. Sen även en baskräm man kan lägga på innan man ska ta på sig smink och sånt för den krämen dämpar det röda i huden :)



Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15


Oj, väldans vad tiden har runnit i väg! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen sova, underbart!

Kramar ♥

Bodypump.... fy fan!

Fy fan för Bodypump alltså.. haha! Det var nog bland det jobbigaste jag har gjort... Men det var ändå roligt. Sa till Malin typ 30 gånger "Det här är fan det värsta jag gjort!" och "Det här var första och sista gången jag gör det här". Men det var som sagt roligt så jag tror jag kommer göra det någon gång igen. Men det kommer dröja några veckor. Jag kommer ju så INTE kunna gå imorgon. Får stretcha lite till innan jag kryper ner i sängen.

Eller jag ska faktiskt krypa ner i sängen redan nu, eller om en halvtimme kanske. Måste fixa lite annat innan jag ska lägga mig. Klockan 10 imorgon bitti ska jag vara på praktiken, ber och bönar för att jag inte kommer se ut som en stel pensionär :) haha.



Fasen vad nära!

Fasen vad nära det var att vi vann igår! Tänk om vi hade tagit hem hela jävla skiten :D Var så jävla nervös. Brukar inte vara det, kan bero på att vi alltid hamnar bland de sista och nu när vi låg etta ett bra tag och sen pendlade mellan plats ett till fyra hela tiden så slog mitt hjärta några extra slag. Fan vad gött om vi vunnit, men en tredje plats är ju inte fy skam! :) Men Azerbaijan?.... Blev så sjukt sur när dom vann, haha. Dom kunde väl röstat fram en bättre låt? Men så blir det ju tyvärr när öststaterna röstar på varandra. Jaja, hur som helst så gjorde Eric Saade bra ifrån sig :)

Annars så sitter jag och lyssnar på musik. La precis över lite ny musik på mitt USB-minne (har det i DVD:n), mobil och mp3. Ska snart börja fräscha till mig lite, är förjävla äcklig idag alltså. Usch!
Klockan halv 4 så blir det BodyPump med Malin. Jag kommer ju vara så död efteråt.. Körde BodyPump i 10 minuter på gympan en gång och jag kunde knappt gå dagen efter, nu är det en timmes BodyPump. Får väl se om jag kommer upp ur sängen imorgon, haha. Men det gör jag nog om jag strechtar en del efteråt. Måste upp ur sängen imorgon för då börjar min praktik! Ska vara på KICKS :)



Hoppas ni får en fin dag, kramar ♥

Fjortonde maj

Godmorgon på er! Eller jag kanske ska säga god för middag?
Allt bra med er annars? Med mig är det finfint. Vaknade för en timme sen ungefär och har hittills hunnit med att duscha, kletat in en ansiktsmask i facet och ska strax ner och äta frukost. Tänkte bara blogga lite först, har ju vart lite dålig på det dom senaste dagarna, så ska sammanfatta de senaste dagarna lite snabbt :)

I onsdags så var det skolan som vanligt och efter det blev det gymmet. Blev sjukt taggad när jag var på gymmet och kände mig riktigt duktig :)

I torsdags så var det först en vanlig skoldag och på kvällen cyklade jag till Jullan och sen tog vi oss en lång promenad. På våran promenad hittade vi en förjävla äcklig groda/padda, haha. Först såg det ut som en pinne eller något (den var typ helt uttorkad och stel) och sen när jag såg var det var så blev min reaktion "Åh fyfan det är ju en groda!!" Och sen skulle vi kolla om den var död eller inte så vi skvätte lite sand och grus på den (inte så den fick ont) för att se om den rörde på sig och efter ett tag så gjorde ju den det så vi båda bara "AAAAH!!" och hoppade undan och började skratta som fasen. Sen fick vi för oss att vi skulle rädda den, haha. Den låg ju mitt i gången där alla går/joggar så någon skulle ju ha trampat på den. Så vi började peta med en pinne lite lätt på den så att den skulle få hjälp med att gå lite och det gjorde den ju då. Vi satt väl där en halvtimme typ, haha. Jag filmade lite då och då och tog även lite kort, moget? haha, näe inte direkt. Men kul hade vi i alla fall. Fast tror inte grodan/paddan hade det lika bra, vi såg sedan att den var skadad, stackars!
Det roliga i videorsarna (som jag filmade på grodis) är att man hör att Julia är riktigt medlidande och snäll och jag är den dumma som säger "ÄH det skiter jag i!" haha, kanske lägger upp den här sen så får ni höra.

I fredags så hade vi bara en lektion där vi redovisade i grupper. Gick nog riktigt bra för mig för jag kunde nästan allt utantill och läraren såg riktigt glad och stolt ut efteråt och klappade händerna. Då känner man sig duktig :)
Efter skolan så blev att åka till stan med Julia och vi gick och käkade på Jensen's, så jävla gott! Sen åkte vi hem till henne och bakade kladdkakemuffins och kollade på Vänner, senare åkte vi med min kusin en sväng och handlade. Sen när vi kom hem till Julia igen så gjorde hon omelett till oss och sen till efterrätt tog vi glass och kollade på Talang. Sen knallade jag hemåt. Trevlig dag :)

Nu ska jag ner och äta frukost, ska bli sjukt gott! Kramar ♥


Juste ja, var även på trafikskolan i torsdags och gjorde syntest, såg superbra! Sen så bokade vi upp oss på en handledarkurs som Jag, mami och papi ska gå på nästa torsdag. Sen är det bara att vänta på att papprerna kommer hem och sen kan jag börja övningsköra! Underbart!

Tisdag tionde maj

Idag i skolan så blev jag bara så jävla trött och less på allt. Kommer fan inte hinna rätta till det jag har kvar att göra innan sommaren. Jag hade ju hunnit om det inte var för att vi har två veckors praktik mitt upp i allt också.. åååh! Vill hellre vara i skolan och jobba med det jag har kvar så jag kan få den skiten avklarad. Hade vart mycket bättre om praktiken hade vart i Januari eller i höstas.. men aja nu är det som det är. Får göra mitt bästa, mer än så går ju inte :)

Nu har jag i alla fall pluggat lite och nu ska jag unna mig något gott. Bara för att jag blev så jävla sugen på det och idag skiter jag i om jag får ångest efteråt och känner mig tjock. För nu ska jag gotta mig framför TVn och kolla på Plastikturisterna och Desperate Housewives,  Ohyes!


Nattinatti

Har precis bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, alltid bra att göra det kvällen innan för annars blir det så jäkla stressigt om man ska hålla på och tänka ut det på morgonen också, speciellt när man är dödstrött. Det blev ett par ljusa jeansshorts och ett rött linne med blommor längst upp på kanten :) Sen är det ju vädret som får avgöra det imorgon men det sägs ju att det ska bli lika varmt som idag, härligt!

Linnet. Köpt på Foji, 75 :-



Nu får jag krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon, kram och godnatti ♥


Underbart väder!

Idag har det varit riktigt sommar väder! Hur skönt som helst. Något som är mindre skönt var att jag cyklade till gymmet... Väl framme på gymmet blev det att dansa zumba i en timme, var fan död innan zumban.. sen skulle jag ju cykla hem. Andnöd när jag kom hem typ, haha! Näe men två positiva saker med det är att jag tror att jag har fått bättre kondition sen jag började träna annars hade jag aldrig klarat att cykla fram och tillbaka, den andra positiva saken är att jag har tränat röven av mig och känner mig sjukt duktig!

När jag kom hem igen tog jag mig en kall dusch och sedan slängde jag på mig bikinin, värmde lite mat och tog med mig lite skolarbete och datorn ut på altanen och käkade och pluggade. Sen solade jag självklart också, fick lite färg idag med :)
Framåt eftermiddagen/kvällen mötte jag Malin för att hjälpa henne att fota lite :) Hjälpte henne med den fotouppgiften vi fick i förra veckan. Var så sjukt fint med alla träd och gräsmattor och solen låg på som bara den! Glömde min egna lilla rosa kamera hemma så mobilen fick ersätta den idag, blev rätt bra bilder ändå tycker jag :)











Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥


Fästingbett?

Tidigare idag när jag skulle lägga mig ute på altanen och sola så såg jag att jag hade någon konstig röd prick på benet, även svullen och rött runt om. Tänkte att "äsch det är väl en finne :s". Men senare så började jag undra på vad fan det är.. har funderat på det från och till hela dagen. Och fästingbett den enda anledningen jag kan komma på, varför skulle det annars se ut så?

Gick in på google precis och hittade en bild på ett fästingbett och jämförde det med mitt egna.

Bilden från google..



Mitt ben..



Visst ser det likadant ut? :o Fick ju lite ångest över det nu och blev orolig... hoppas fasen det är något annat! Får fråga papsen imorgon!

Nu ska jag gå och tvätta bort mascaran och tvätta mitt nya hål i örat :) Tog ett hål i öronkanten i vänstra örat idag, finfint! Har dock kommit åt det 2 gånger nu så just nu ömmar det... Men det går la över :)

Godnatii ♥


Sooool!

Idag är det så himla soligt och fint väder ute! Har legat ute i solen och stekt fläsket och läst lite då och då enda sedan halv 11 - 11 :) Lite färg har man allt fått!

Var ju som sagt hos frisören, blev finfint! Klippte 5 - 6 cm och klippte även upp det lite så kan äntligen få volym på det! haha. När jag kom hem så gick jag ut och fotade lite med skolans kamera, hade fått en ny uppgift i foto att ta kort på naturen och så :) Jag tog kort på olika bäckar (åar typ), bestämde för att ha det som tema :)
Sen när jag kom hem slängde jag av mig mina JEANS och SVARTA tröja, var varm som fan! Tog på mig min nya bikini som jag köpte förra helgen. Sen gick jag ut och la mig i solen :) underbart!

Nu har jag nyss duschat och rakat benen och sånt och tagit på mitt ett par shorts och ett vitt linne :) Ska gå ner till bussen om ett tag och sen blir det att åka in till stan med Sanna och troligtvis blir det väl en fika på det ;)

Får hoppas att vädret håller sig varmt tills i eftermiddag/kväll så att jag inte fryser med shorts på benen, premiär för det idag! Woho, sommar!

Tog lite kort med min egna kamera också och här har ni lite bilder på den första bäcken jag tog kort på :)







Hoppas ni har/får en bra dag i solen, kram på er :D ♥


Uppe med tuppen

Japp, uppe med tuppen! Är så galet jäkla trött så det sticker i ögonen, har bara lust att ställa undan datorn och krypa ner i sängen och somna om. Men det ska jag inte göra, har klipptid hos frisören kl 9 så ska snart börja göra mig i ordning. Det ser ut att bli fint väder idag så idag får mina solbrillor åka på :)

Btw, köpte en ring igår när jag var med Sanna i stan. Jättesöt!



79,90 kr inne på Glitter :)

Ett kort litet tips: När man köper oäkta ringar så brukar dom ju tyvärr börja ärga(erja) efter ett tag, ni vet när man blir grön om fingret och ringen blir missfärgad. Ett smart sätt att undvika det är att måla på genomskinligt nagellack över hela ringen för då ska det tydligen hålla längre. Var en expedit som sa det till mig för ett tag sen och jag gjorde som hon sa och hittills har inte mina ringar börjat ärga(erja). Tror dock att man får göra om det lite då och då eftersom nagellacket skavs bort.


Nu ska jag göra mig i ordning. Skiter i att tvätta håret, det får dom göra hos frissan. Är så jävla gött när någon annan tvättar ens hår, haha :)

Kramar ♥

Ska se om jag kan få ner ett seriöst inlägg

Haha ska se om jag kan få ner ett seriöst inlägg. Inte uppdaterat så jättebra :) Men vad tycker ni om min nya kille? Väldigt snygg tycker jag :)



Okej, nu blev det lite oseriöst ändå. Antar att jag inte kan vara seriös? haha, jag är en sån sjukt störd person. Har haft en sån sjukt flummig kväll med Sanna, hahaha! Men nu har hon åkt hemåt och jag sitter här med en ansiktsmask i facet och ska snart tvätta bort den och sen borsta tänderna. Ska fan använda hela tandkrämstuben, känner mig så sjukt äcklig i käften, har ätiti jättemycket onyttigt idag. Ont i magen har jag också.

Näe men ska inte bli så långvarig, får snart hoppa ner i sängen och vila magen och hjärnan så att jag orkar upp imorgon bitti, ska nämligen åka och klippa mig. ÄNTLIGEN! Mitt hår är så jävla slitet, inte kul alls!

Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥

Min älskling



HAHAHA!

Hahaha, störd unge!

Okej, vet inte om han har någon skruv lös i huvudet eller om han bara har jävligt tråkigt? Hahaha! Kolla själva :D


The cake maker

Yes! Har för en stund sen bakat en tårta till mamsen som fyller år i morgon och så här blev den. Första gången jag gör tårta på egen hand så känner mig nöjd! (okej, mamma hjälpte mig liiiiiite i början, hehe)





Nu när jag ändå lägger upp bilder så kan jag passa på att lägga upp dessa bilderna som jag har tagit på fotolektionerna med en analog kamera (alltså med en filmrulle i). Skanade in dom i datorn och så här blev dom, bilden på mig är lite halvknasig på bakgrunden, vita prickar typ. Försökte retucshera bort dom så gott jag kunde men det gick inte helt :)








Nu blir det att sova. Natti ♥

Fotboll

Satt nyss och kollade på fotboll. Är fasen förvånad över mig själv, vad händer? Haha, trodde verkligen aldrig att jag skulle kunna sitta och kolla på en match på TV och verkligen vara insatt i matchen. Att gå på match är en helt annan sak men jag satt alltså och kollade på fotboll på TV3. Det var Barcelona mot Real Madrid och bara för att heja på någon så bestämde jag mig för att heja på Real Madrid, mest för att snyggingen Cristiano Ronaldo är med, möms!
Matchen slutade i alla fall med 1 - 1.




Godnatt på er! Hoppas ni har haft en bra dag ♥

Bin Laden skämt, haha!

Haha det här smset fick jag av Sanna idag när jag var påväg till gymmet. Haha, först fattade jag inte men sen när jag läste om det så fattade jag, hahaha! Så jävla roligt.

"Bin Laden är död, men hans lite mörkare bror Choko Laden finns kvar
Samt kusinerna Marme Laden, partyprinsen Pinaco Laden och vegetarianen Sal Laden.
Sen får man inte glömma hans senila farbror Var Fan Var De Jag Laden.
Samt den livsfarliga vissångaren Bal Laden."


Hahaha, så jäkla klockren!



Heeeeeeeeeeeeeeej!

HejsanHejsan. Sitter just nu i skolan och har samhäll. Läraren har genomgång om EU, inte så där skitkul faktiskt.

Jag vill ha körtkort! haha, såg att en från min gamla parallellklass fick körkort för tre timmar sedan. Blir man avundsjuk eller? Eh ja. Alla tar fan körkort nu, åååh vill med ha! Så jag kan åka vart fan jag vill när fan jag vill, haha!



Så jävla snygg :o

Valborg

Nu är mitt rum färdigstädat och snyggt! Har tänt några doftljus för att sprida en go doft i rummet också, jordgubbsdoft. Älskar typ allt som har med jordgubb att göra, haha!

Hur som helst så tänkte jag berätta lite kort om min valborg med lite text och bilder.
Så ja, gårdagen började med en shoppingrunda och en fika i stan med Sanna (köpte ju bikinin och parfymen som jag la upp förut). Sen vid halv tre någongång åkte vi hemåt. Vid fyra tiden kom Julia och Sanna till mig så lagade vi tacos och käkade på min altan och sedan började vi göra oss i ordning. Blev stressigt som fasen på slutet och mitt i allt ringde Erica och ville hänga med så det gjorde hon :) Vi hann med bussarna vi skulle med och sen mötte vi upp Julias pojk och hans kompisar och åkte ut till havet och hade det trevligt, sen när det blev lite kyligt åkte vi hem till Rickard (Julias kille).























Sen avslutades natten med ett spontanbesök på McDonalds för mig, Erica och Sanna. Så jäkla gott! Sen åkte vi hem till mig och kollade på film :)


Kramar! ♥


Herregud..

... det är helt sjukt hur fruktansvärt seg jag är idag. Orkar fan inte göra någonting alls. Har bara segat omkring hemma i flera timmar och inte fått gjort något som jag hade tänkt. Eller jo.. har tagit kort på lite shopping och sånt som jag tänkte lägga upp här i bloggen. När Sanna åkte förut (snart två timmar sedan) var det tänkt att jag skulle upp och städa mitt rum som ser ut som ett jävla bombnerslag. Får snart ryck, det är så mycket saker överallt. Dammigt som satan är det också.. usch!

Näe nu får jag fan skärpa till mig! Har ju tagit 30 år att skriva det här inlägget.. haha. Här kommer bilder på mina senaste inköp :)

Fredagens shopping:

Marknaden - Fejk Ray·Ban, 120 :-



Marknaden - Fejk Chanelring, 40 :-



Lördagens shopping:

Ginatricot - Bikini, 99 kr/del



Yves Rocher - Jordgubbsparfym, 50 :-



Nu ska jag dra tummen ur röven (som sitter jävligt långt in) och börja göra i ordning i mitt rum.

Kram ♥


Första Maj Tvåtusenelva

Godmorgon! eller godmiddag kanske man ska säga? Äsch, för mig är det morgon eftersom att jag inte vaknade förrän halv ett idag. I vanliga fall brukar jag bli sur när jag sover så länge, men inte idag. Idag var det vädligt behövligt. Gick och la mig lite sent igår.

I fredags skrev jag ju att jag skulle lägga upp bild på mina solbrillor och min ring jag köpte på marknaden men det blev inte av, hehe. Så ska fixa det tills senare idag och även berätta lite om min valborg.


Men nu ska jag se om jag och Sanna kan hitta något gott att äta till frukost, kram så länge!

RSS 2.0