Hahaha, störd unge!

Okej, vet inte om han har någon skruv lös i huvudet eller om han bara har jävligt tråkigt? Hahaha! Kolla själva :D


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Tack så hemskt mycket! :) Jag hade en riktigt bra födelsedag, men ska jag vara ärlig så känns det inte lika speciellt längre, när man fyller år. Det var mer speciellt när man var mindre.. Tyvärr är det inte så nu, men det gäller att göra dagen till ett fint minne!



Som tur är har vi inte haft snö så sent som i maj, och jag hoppas verkligen inte att den kommer! Skulle känts så konstigt..



Min vecka har också varit rätt lugn. Skulle egentligen haft prov imorgon i idrott,men det ställdes in. Blev faktiskt lite besviken (det är svårt att tro!) men då väntar istället fysisk idrott.. Inte min favoritlektion det inte!



Fortfarande ser jag fram emot lördagen sjukt mycket, det ska bli så roligt! Jag har träffat min vän Hanna i eftermiddag, och hon har hjälpt mig med mitt största problem; vad jag ska ha på mig!



Och slutligen vill jag berömma din snygga tårta i inlägget nedan! Den ser sjukt god ut, och jag hade inte tackat nej till att få den hemkörd. ;) Jag får dock nöja mig med cheesecake på lördag, det ska bli mums!



Kram!

/Beccy

2011-05-05 @ 23:14:32
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0