Go huvudvärk

Ligger i sängen och kollar på arga snickaren, ganska roligt faktiskt. Om man bortser från min hemska huvudvärk. Har nyss pluggat klart också, jag fattar verkligen inte matten. Känns ju bra när vi har prov på fredag.. :o Idag hade vi nationella i engelska, writing, gick bra enligt mig :) hoppas på g. Imorgon efter skolan händer det grejer, jag ska bleka håret och bli platinablond hade jag tänkt mig, awesome :D Jag mobil bloggar så jag ska inte slösa mer pengar nu. Hoppas ni har haft en fin dag. Kramar!

Det här blir nog en bra kväll

Just nu är på så jävla bra humör! Tidigare skrev jag ju om mina resultat på proven och det som jag är nöjd över och nu har jag nyss gjort klart mitt arbete i turismen om landskapet Uppland, blev faktiskt nöjd :) Hoppas bara att lärarna gillar det lika mycket som jag, haha :)

Sen det bästa av allt. Jag har sommarjobb! Så sjukt jävla gött! Jag kommer vara rik i sommar och får jag så mycket som jag tror att jag ska få så kommer jag ha möjlighet till att köpa en 32" platt-tv för typ 2990 :- SJUKT billigt! Om den nu finns kvar då jag ska ha den vill säga, men det finns antagligen flera isåfall til ett billigt pris :)

Thomson 32" LCD-TV
Fast nu hittade jag en annan för 3990 :- en bättre :) haha. Säger som pappa "köp inte upp pengarna innan du fått dom" Men mitt svar är fortfarande, "Jag ska ha en tv ändå" Den jag har är jätteliten och tjock^^

2/2

Så nu fick ni lite onödig information om det, men kände att jag ville få ur mig det :)

Nu ska jag skriva klart ett svenska arbete också sen ska jag softa resten av kvällen, awesome!

Kram på er

Hej bloggen!

Måste erkänna att det känns lite konstigt att säga hej till en blogg.

Men hur som helst så kom jag nyss hem. Vi slutade extra tidigt idag eftersom de tre sista lektionerna var inställda, hur skönt som helst!
Igår hade vi engelska grammatik prov som vi fick tillbaka idag :) Godkänt var 40 och jag fick 48. Blev förvånad och glad faktiskt, trodde inte att jag skulle få G, men där ser man ;) Har även blivit godkänd på några kompleteringar i småföretagande så nu har jag inte några rester kvar där :) Känns härligt!

Ska alldeles strax sätta mig och skriva klart arbetet i turism. Jag älskar att sluta tidigt för då hinner man göra det man ska så man kan ta det lugnt på kvällen. Ikväll är det ett riktigt tv-tittande från mina ögon.

20:00 Ugly Betty
21.00 Desperate Houswives
21.55 Cougar Town
22.25 Christine


Haha ja, jag har ju en del att glo på ikväll ;)

Nej nu ska jag sätta igång med arbetet. Ha det underbart, kramar ♥!

Två år sedan

Idag är det två år sedan min fina vän Lisa bestämde sig för att lämna oss.

Idag skulle du fyllt 17 år. För första gången på två år så har jag varit vid minneslunden och hälsat på dig. Jag skäms för att jag inte har varit där innan, men jag har inte klarat av det. Att inse att du aldrig kommer tillbaka gör så fruktansvärt ont. Att veta att jag inte kommer kunna få krama dig en sista gång känns förfärligt. Idag var jag på kyrkogården och märkte ut din plats, där jag kände att där var du. Jag såg platsen i minneslunden redan när jag gick upp för backen, jag såg att det där, det var din plats. Den 25:e April 1993 kom du till världen. jag kände dig under femton år och dom åren med dig var så himla roliga och fina. Den värsta dagen i mitt liv var den 25:e April 2008 när jag fick reda på att du lämnat oss.
Min följd fråga är och kommer alltid att vara: Varför? Varför bestämde du dig för den utvägen?
Jag är dum som ställer den frågan eftersom jag redan vet svaret. Men jag kan inte låta bli. Jag skulle vilja träffa dig och ställa frågan till dig för att få bekräftelse på det jag vet.

Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka till världen och att du skulle må bra. För det värsta för mig var att inte veta om du mådde bra eller dåligt, oftast såg jag det på dig. Jag skulle vilja garantera dig att om du skulle komma tillbaka skulle du må bra. Nu vet jag iallafall att du inte lider längre och det är skönt att veta det, även fast jag saknar dig så otroligt mycket.

Lisa, Jag älskar dig och kommer göra det resten av mitt liv. Du vet att du alltid kommer finnas i mitt hjärta, och jag vet att jag alltid kommer finnas i ditt. Bästa vänner för evigt, ellerhur? ♥

Min minnesvideo jag gjorde till dig för snart två år sedan ♥


Seeegt

Jag har så fruktansvärt jävla tråkigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Just nu sitter jag och väntar på att bella ska höra av sig, vi tänkte ha filmkväll ikväll. Men nu har jag väntat i flera timmar. Kan inte få ta i henne heller för hennes mobil är död.. surt! Får hoppas på att hon kommer hem snart så hon kan ringa eller något. Annars lägger jag mig tidigt ikväll, orkar inte vara vaken om man har det sjukt jävla tråkigt.

Nu ska jag inte göra er på dåligt humör, jag hoppas på att bella hör av sig snart så jag kan få lite roligt. Hoppas ni har haft en fin dag och får en fin kväll :)

Kramar


Bytt header

Nu fastnade jag framför datorn istället, hehe.

Min header hade helt plötsligt försvunnit och jag fattade verkligen inte varför. Sen kom jag på att jag hade ju kopierat stilmallen från min förra blogg och hade då kopierat adressen på headern.. äh vafan, jag kan inte förklara. Den hade försvunnit iaf, punkt slut! Haha. Istället så fick jag sätta mig och göra en ny. Började sätta ihop lite bilder som jag hade på datorn men ingen utav bilderna blev fina. Sen kom jag på att jag har ju en rosa blogg så varför inte göra något med rosa? Lika snabbt som jag tänkte det var det gjort och nu ser ni en rosa header :)
Just nu tycker jag om den men skulle inte förvåna mig om jag ändrar mig efter ett tag.. Jag vill nämligen ha headern enda ut i kanterna men jag vet inte hur man gör^^ Kanske någon annan som vet? Annars får jag fråga någon :)

Aja, jag gillar den iaf så det är ju bra. Huvudsaken är att jag tycker om det, det är ju min blogg ;)

Nu ska jag kolla på Vampire Diaries, sedan ska jag sova. Känner hur trött jag är, men någon timme till håller jag mig utan tvekan vaken. Jaja, nu ska jag sluta tjata!

Godnatt och Sovgott

Gårdagens + dagens shopping

Jag fastnade nere i soffan framför tv:n med god mat och hela familjen samlad inklusive brorsans tjej. Trevligt! Träffar honom inte så ofta eftersom han mer eller mindre har flyttat "/ Därför tar jag vara på tiden då han är hemma :)

Hur som helst, nu kommer bilderna på kläderna :)

Tröjan jag köpte igår. Från Gina - 49 :-



Köpte idag. Kofta från Gina - 49 :-



Bassbolltröja. Gina - 249 :-



Bilderna är tagna i brorsans rum om ni undrar ;)

Nu är frågan om jag ska bänka mig framför tv:n och kolla på Disturbia (en film som går på 5an, Thriller) eller om jag ska kolla på avsnitt 19 av Vampire Diaries. Hmm.... nä det blir ett avsnitt av Vampire Diaries, så jäkla spännande nu!

Hoppas ni har haft en fin dag och att ni mår bra :)

Kramar


Fredag!

Äntligen är veckan slut, sköööönt!

Idag efter skolan så skynade Jag, Sanna, Julia och Malin oss till bussen för att åka till Gina och shoppa lite. Det är ju så mycket rea där nu. Ni vet de där bassboll tröjorna som typ alla har och som finns i olika färger? Nu äger även jag en sådan, en rosa. Den är jättefin och hur go som helst på, funderar på att köpa en röd eller en svart också...
Hur som helst så hade vi tur att Amanda praktiserar på Gina nu så Sanna ringde till henne och frågade om hon kunde hänga undan tröjorna i vår storlek tills vi kom, självklart gick det :)!
Köpte även en kofta, en svart :) Kan lägga upp det senare när jag tagit kort. Eller... Jag springer iväg och gör det nu. Dock kommer jag ta bilderna med mobilen så dom blir kanske inte i bästa kvalite.

Kommer ett inlägg om en liten stund igen för nu är det dags för mat :)


Gäsp

Sitter här med tunga ögonlock och en mun som gäspar. Öronen lyssnar på lugn och bra musik. Hjärnan insåg nyss att den kommer få jobba ett tag till. Ja, surt är vad det är. Men jag har iaf fixat mitt arbete i turismen nu och sparat på rätt sätt. Men klar är jag inte på långa vägar, men hittills ser det bra ut och jag gillar det :)
Efter att ha skrivit om allt och redigerat om det på ett annat sätt så satte jag mig med småföretganade (ska jag göra kompletering på det i morgon). Nu insåg jag att jag helt hade glömt av svenskan, illa! Därför måste jag göra den nu och sen får det bli en sen dusch. Finns i och för sig en till sak jag måste göra i svenskan men det får bli en annan dag :)

Efter skolan idag var jag en snabbis i lite affärer och kollade, hittade en tröja på gina kan visa den i morgon om jag kommer ihåg det :)

Nu måste jag återgå till skolarbetet.. suck..

Hoppas ni har haft en bra dag och får en härlig sömn, Kramar ♥


Blondinjävel

Ja, det är mig själv jag menar. Jag blir så jävla trött på mig själv ibland så det inte är sant.
När jag kom hem förut så satte jag mig vid datorn och började skriva på mitt arbete i turism, jag hade skrivit ganska mycket och hittat bra fakta. Men på något vis så har jag inte spratat skiten, Fast jag vet att jag har det. Men det ligger inte i datorn. Fast det skulle fan inte förvåna mig om jag har tryckt på fel knapp.. åh, gaah!!

Nu får jag sätta mig och leta reda på faktan igen och skriva om. Nu kommer det ju inte bli lika bra igen bara för det.. Aja, är huvudet dumt så får man lida..

Uppdaterar kanske senare igen, men kan inte lova något!

Kramar!

Hemma

Idag har jag stannat hemma från skolan p.g.a världens mensvärk. Inte trevligt! Vaknade först vid halv 6 men eftersom jag bestämde mig ganska snabbt för att stanna hemma så gick jag och la mig igen och sov till 12 eller om det var halv ett, kommer inte riktigt ihåg. Tog iaf en till tablett då, men efter 10-15 minuter så fick jag ta en till. Då släppte det onda äntligen i magen, tyvärr börjar det komma tillbaka nu..

Annars idag så har jag bara varit hemma och latat mig i sängen och kollat på New Moon, härligthärligt!



Jag ska alldeles strax sätta mig och plugga lite och sen ska jag ta mig en dusch. Klockan 21.00 blir det Desperate Housewives som vanligt och sedan Cougar Town  :)

Hoppas ni har haft en bra dag :)

Kramar

Tillbaka! (för tillfället)

Vet inte riktigt hur lång eller kort tid det tar efter att jag skrivit klart och laddat upp detta inlägget på bloggen, förrän jag bloggar igen. Men som sagt så är jag tillbaka för tillfället.

Min helg hos Jenny var toppen. I fredags hade vi filmkväll hemma hos henne med Jessica, Bella, Hugo och Patrik och så självklart jag och Jenny då :) Vi kollade på Motorsågsmassaken och The promnight, bra filmer! Jessica och Bella stannade kvar över natten och på lördagmorgon kände vi (Jag, Jenny, Bella och Jessica) för att gotta tills oss med pankakor till frukost, till det hade vi glass och jordgubbssylt. Mycket gott må jag säga, hehe!
På Lördagskvällen var det filmkväll som gällde igen. Denna gången kollade vi på en Japansk skräckfilm som hette Coming Soon, Riktigt bra film och läskig! Tror det var under den filmen jag slet en del på mina stämband, jävel vad rädd jag blev. Haha :D
På Söndagen var jag och Jenny själva och gottade oss i soffan framför Avatar. Det var tredje gången jag såg den och den blir bara bättre och bättre, upptäcker nya exklusiva saker varje gång :)

Filmerna vi såg:




Dagen idag har inte varit speciellt händelserik så därför slänger jag upp två låtar som ni kan lyssna på tills jag är tillbaka igen. Nu hade jag tänkt kolla på Vampire Diaries men avsnitt 19 har inte kommit upp än, det är sjukt spännande! Men jag får väl hitta på något annat istället :) Nu ska jag sluta tjöta, här kommer låtarna!

Självklart är det något som krånglar.. Istället får ni två kändiskillar att dräggla över tills jag uppdaterar igen ;)!

Channing Tatum!




Ian Somerhalder!



Sådär ja, lite tråkigt kanske men det ser lite bättre ut med bilder i bloggen. Ser inte lika tråkigt ut då :)

Ha det toppen, Godnatt och sovgott :) Kramar

Bloggtorka..

Det är nog det rätta ordet för min kassa uppdatering. Men jag har pluggat hela veckan och har inte haft någon ork till att sitta vid datorn. Ska försöka uppdatera lite oftare men i helgen kommer nog uppdateringen att vara väldigt kass eftersom jag ska till Jenny idag och kommer inte hem förräns på söndag :)

Idag har jag haft sovmorgon eftersom att jag och Sanna ska iväg till ungdomsmottagningen mellan 11:00 - 12:00. Vi ska fixa ppiller eller om det blir pplåster, får se.
Annars så sitter jag och får lite smått damp för jag har inte en blekaste aning om vad jag ska ha på mig idag. I solen är det 15 grader och under dagen skulle det vara 10 grader. Jeans kanske är för varmt att ha? Ååh, jag vet inte. Får la åka naken istället, haha!

Vi får väl se vad jag hittar i min garderob. Ska alldeles strax göra mig i ordning så att jag inte missar bussen. Ni får ha en toppen dag så ska jag försöka att uppdatera så snart som möjligt igen :)

Kramar


12:e April

Hej på er :)!

I helgen har jag haft fullt upp så har inte suttit vid datorn.

I fredags var jag bara hemma. Framåt eftermiddagen/kvällen kom min vän Linda och hennes pappa hem till oss (han känner mina föräldrar) Det var riktigt trevligt att träffa Linda igen, var allt för längesen. Vi satt och tjötade i köket om allt möjligt och käkade hallonpaj och vanilj sås, mums. Vid nio tiden gick vi ut på en långpromenad, skönt som fasen! Vid halv elva åkte dom hemåt.

I Lördags var jag i stan med Sanna och fikade och snackade skit, like always. Okej, inte alltid. Men tjejer är bäst på att snacka skit, det måste ni hålla med om! Men det var mysigt, roligt och trevligt, det är det alltid :)!
På kvällen var jag på tjejkväll hemma hos Johanna :) Dock saknades Maria, tråkigt!

I går (söndag) var jag i stan med Jenny. Vi sprang runt som två kåta kaniner och letade efter en uteservering där det fanns sol och där det inte var så mycket folk. Hittade vi något? Nej!. Tillslut hamnade vi på en uteserveing på ett café, dock var det ingen sol där. Surt!
Vi sprang även runt som två tokar och letade efter en skinnjacka till mig. Bottennapp där också.
Förövrigt så var det sjukt varmt igår och vi gick och köpte var sin mjukglass och satte oss i solen och stekte. Mumsigt!
När jag sedan kom hem så kände jag mig väldigt trött, illamående och självklart en fet huvudvärk på det.  När jag kröp ner i sängen så tänkte jag "Fan vad skönt det ska bli att sova". Men kunde jag somna? Nej. Liksom vad är det för fel om man är skittrött men inte somnar? Jag låg och vände och vred på mig i en timme minst. Tillslut insåg jag att jag inte skulle somna så jag låg och stirra i mörket ett tag till, tankarna flög runt som aldrig förr. En tanke som slog mig var att: Varför springer jag runt och letar efter en skinnjacka när det snart är för varmt för att använda den ute?. Istället ska jag börja leta efter en vårjacka i snyggt tyg :) Sen någon gång där mitt i alla tankar så lyckades jag somna, skönt!

Idag har det vart strålande sol och varmt! På varje rast har jag och Sanna sprungit ut och satt oss på vårat nya stekar ställe, var nog 20 grader minst i solen. Nu är det ju nästan sommar, me like!

Nej nu hoppar jag i sängen och läser lite till på gympan.

Godnatt!


7:e April

Nu har jag vart lite off igen, men man orkar ju inte sitta vid datorn hela tiden ;)

Igår var jag i stan och fikade men min vän Jesper. Det var väldigt trevligt eftersom vi inte hade setts på länge, 3 eller 4 månader sen räknade vi ihop att det var, shit! Vi kom även fram till att vi får ses snart igen och inte vänta så länge nästa gång.
Detta är även ett bevis på hur snabbt tiden går. Jag blir mörkrädd varje gång jag tänker på hur allting bara flyger förbi.


Något som jag ofta gör är att sitta och tänka och längta som en gris till sommaren. Jag och Linda pratar ofta om alla härliga sommar minnen och jag får alltid en kusligt härlig underbar bild i huvudet när jag tänker på den härligaste tiden på hela året. Jag är så tacksam att vi har en båt och att jag har fått växa upp med det, även om jag har klagat på båten ibland. Men det är ta mig fan bland det härligaste man kan uppleva!

Här får ni ta del lite av vårt samtal. Kanske inte så skoj för er, men det kanske även väcker sommarminnen hos er också. Dessa minnen gör mig och Linda fullständigt galna och vi längtar så jäklans mycket så jag vet inte vad.

Linda: såå härligt

Lindaasså när den dagen kommer då vi åker iväg med båten kommer jag hoppa i och simma, bara jag kommer fram liksom !!!!!!! :O :O

Lindaj
ag längtar såå mycket på att få kunna åka gummibåt
ligga och steka på hamnholmen
bada som bara den
äta glass tills de tar slut
springa gräset brunt
spela vollyboll tills jag är genomblöt av svett
sitta och chilla i båtarna rengiga dagar
känna strandsanden mellan tårna
känna berget under fötterna
känna gruset fastna på hälen
ropa "chaa killar" på kvällarna
kuta fram o tillbaka på bryggan
dricka oss fulla på cola
mysa i båtarna med film
ta en bajja på toan

HÖJDPUNKTEN ASSÅ!! Finns inga ord till känslan


SJUNGA I DUSCHEN SÅ HELA HAMNEN HÖR VÅR LJUVA STÄMMA !!!!!

JagVakna till skinande sol, höra alla glada människor utanför, alla små barn som fiskar grabbor och fiskmåsarna. Öppna luckan och släppa in ljuset och den varma sommar luften, gå upp och slänga på sig bikini och en kjol, sätter sig i sittbrunnen utan kapellet och äter frukost. Sedan går man upp på bryggan och möter dagen med ett brett lyckligt leende!

Ja, det blev mest av det som Linda sa, men jag blir mållös och håller bara med! Sommar och sol, bekymerlös, lycklig och så himla glad. Finns inget bättre! Det allra bästa är att man får tillbringa och dela det med de människor som betyder mest!



Gabbe, Marcus, My och Emma (alla på höger sida) Var några fina människor vi lärde känna i somras, alla bor i stockholm





Lindas båt


Jag och Linda. Jag är osminkad och har lite av gårdagens mascara kvar under ögonen^^


Anledningen till att jag täckte över mitt ansikte på två av bilderna var det att jag såg förfärlig ut, röd som en tomat. Även på sista bilden ;)


Lika bra som sist

Avatar 3D igår var lika bra som sist. Det enda som skiljde var ju att det var 3D, lite läskigt när sakerna kom flygandes mot en ;) Jag och Sanna satt längst fram i mitten. Var lite skeptiskt mot att sitta längst fram till en början, men det var faktiskt inte jobbigt :)
Avatar är en sjukt bra film, hoppas den kommer ut på DVD snart!
Innan bion, under bion och efter bion var det väldigt mycket skratt och flumm från min och Sannas sida. Herrejävlar vad vi skratta, kramp i magen gånger tusen! Hahaha :)!
Hela gårdagen var en underbar dag!

Idag har det inte varit lika gött väder så jag har legat och degat i soffan hela dagen och kollat på Girls of the Playboy mansion. Så jäkla gött att ligga inne och kolla på tv när det är grått och mulet utanför!

Funderar på att köpa säsongsboxarna..




Om en stund ska jag leta reda på avsnitt 16 av Vampire Diaries :)

Ha en bra kväll! Kram



Såååååå himla GÖTT väder!

Herrejisses vilket härligt väder det har varit idag :D! Så jädrans skönt. Tänkte att jag skulle ta en outfit bild innan jag sprang iväg till bussen, men som sagt jag sprang till bussen så jag hann inte. Men jag hade iallfall på mig min jeansjacka (en kort modell). Och det bästa av allt, jag frös inte! Våren är här! (okej, jag har typ sagt det ett jädra tag nu men nu är den nog här på riktigt, hoppas jag!)

Hur som helst, så var jag i stan en snabbis med Sanna förut. Tänkte att jag skulle köpt ett ny foundation men jag orkade inte så jag gör det någon annan dag :)
Vill ni veta vad vi gjorde istället? Ja, klart ni vill. Vi köpte biljetter till Avatar 3D, som vi ska se ikväll! Hur gött som helst ;)!

Min buss går 19:37 så jag ska väl gå och bättra på sminket nu och fixa lite innan jag drar mig till stan igen :)

Ni får ha en underbar kväll! Självklart får jag inte glömma att säga..


Tusen kramar ♥

Fasen vilket bra humör jag är på!


3:e April

Hej på er :)!

Har varit lite dålig med uppdateringen, men har inte orkat sitta vid datorn.

Igår var jag på bio med Julia, Daniella, Andreas, Victor och Sebastian (?) Det var trevligt :) Dock kände jag bara Julia och Della men dom andra var trevliga dom med, snackade inte så mycket med dom men ändå^^ haha, blev lite blyg tror jag.. menmen. Vi såg The Bounty Hunter. Inte världens roligaste film om man frågar mig, tyckte den var ganska seg och långtåkig och ibland förstod man inte riktigt varför dom var efter Nicole (Jennifer Aniston) Men den var ändå okej :)


Idag ska jag till stan med Sanna, vi ska fixa biljetter till Avatar 3D. Vi ska se den imorgon istället för idag^^
Sedan ska jag nog köpa en ny foundation och så ska vi väl steka omkring i stan med våra snygga solglasögon ;) haha.
Det är väldigt fint väder idag så jag ska skynda mig och göra mig i ordning nu så jag hinner vara ute i det fina vårvädret.



Ha en fin dag i solskenet :D!

Kram på er! ♥


Klantarshel...

Blir man trött på sig själv ibland eller?
Ja det kan man säga...

Det var ju tänkt att jag och Sanna skulle gå på bio i morgon och se Avatar 3D. Vi reserverade biljetter i onsdags men vi hade ingen tanke på att man måste hämta ut dom dagen innan. Den dagen var ju idag och jag kom på det alldeles för sent, eller rättare sagt jag kollade min mail. Så kan det gå när man inte är uppmärksam. Hur som helst så har jag reserverat nya biljetter så det blir bio på lördag istället. Inget fel med det :)!



Idag är det första April/skärtordagen och det är första dagen på mitt påsklov, så underbart skönt!
Tyvärr kommer jag att få ägna väldigt mycket tid av lovet åt plugg, har 3 eller 4 prov veckan efter lovet.. blä! Men gör man lite om dagen så är det snabbt gjort, den här helgen ska jag njuta iallafall, pluggandet får börja på söndag ;)


Förörvigt så har denna dagen varit riktigt soft och härlig, solen tittade även fram lite då och då. Tummen upp för det :)
Min andra tumme höjer jag för att det börjar bli dags att krypa ner i min otroligt sköna säng och sova, är verkligen skittrött!

Hoppa ni har haft en bra dag och att ni sover gott :)

Kramar ♥


RSS 2.0