Siste maj

Idag är det siste maj, jätteskönt! Imorgon börjar månad Juni och det är då det goa börjar! Jag fyller år, 10 Juni, och sommarlovet börjar den 11e. Hur gött som helst!

Imorgon har vi något som heter fältstafett i skolan. Det är som en friluftsdag fast man gör andra aktiviteter än vad man brukar göra på friluftsdagar. Alla klasser från skolan är egna lag och ska därför ha ett tema, min klass har temat "svart och vitt". Inte skitkul kanske, men när man inte är så fyndiga så, men bättre än inget :)
Jag, Julia, Cici, Sanna, Malin och Carro ska ha svarta korta shorts och vitt linne på oss. Det har varit skitvarmt idag och kommer vara lika varmt imorgon har jag hört, hoppas det stämmer :)!
Jag, Cici och Sanna ska inte detla i några aktiviteter, vi ska bara vara hejaklack. Men vi ska gotta till det med var sin filt/handuk i gräset och bygga på solbrännan, låter awesome om man frågar mig ;)
Ska även hoppa över foundationen, som idag. Även fast man ser små finnar och plitor mer utan foundation så känner jag mig ändå fräschare utan. Man blir bara så äcklig och glansig under dagen när man har foundation, specillet nu när det är mycket sol ute. Så nu får nog min foundation vänta tills hösten/vintern igen :)

Efter skolan åkte jag med Julia, Sanna och Malin en snabbis till staden. Köpte ett vitt linne som jag ska ha imorgon och ett lila nagellack :)

Kan faktiskt passa på att visa det jag köpte i lördags också, men det blir bilder med mobilen så det är inte i bästa kvalitet :)

H&M - 49,50 :-



Lördagens shopping

Korta shorts, H&M - 49,50 :-



NewYorker - 89 :-



SilverShampo - 199 :-



Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och vila lite, har sån jävla huvudvärk, igen. Tror det beror på mina p-piller, en av biverkningarna är huvudvärk och självklart får jag det, har det typ varje dag, usch!
Sedan ska jag ta mig en dusch, raka benen och måla naglarna med det nya nagellacket :)

Hoppas ni har haft en fin dag, kramar!


Tänkte bara säga


Har varit lite deppig nu på kvällen, men nu är det bättre :) Därför ska jag tänka bra och fina tankar innan jag somnar så jag drömmer fina och bra drömmar :)

Hoppas ni får en bra sömn och fina drömmar :) Kramar ♥

 


SilverSchampo

Igår inhandlade jag silverschampo till mitt gula hår, nu jäklar ska det bli platinablondt!
Började använda det idag, men det har ju inte gett någon skillnad än. Jag är lite otålig och vill att det ska bli mega blondt med en gång, hehe.  Men jag får använda det flitigt så det blir som jag vill ha det :)

Min helg har varit toppen! Fredagen tillbringade jag tillsammans med Julia, Sanna, Cici, Malin och Carro. Vi hade planerat att åka ut till havet och grilla och ha det mysigt. Men några idioter hade slangat Julias moppe igen. Så vi åkte hem till Malin istället, mysigt och trevligt det med :)

På lördagen var jag med fina Jenny, vi var i stan och shoppade och sedan åkte vi hem till mig och lagade taccos och kollade på melodifestivalen och hoppade omkring och sjöng till Frankrikes låt, riktigt go!
Sedan sov hon hos mig :)

Idag vaknade vi runt halv 10 och gick ner och käkade frukost och gjorde ordning lite här hemma, vi hade tydligen grisat ner massa igår, haha.
Efter att jag hade duschat fick vi getingbesök. Jag stog och fönade mitt hår och när jag vänder mig om mot spegeln sitter det en stor fet jävla geting på spegeln. Jag skriker och springer ut ur rummet, sen gör Jenny likadant. Vi HATAR getingar!
Den flög in i mitt rum och vi stängde in den där, efter några sekunder smög vi på oss getingen och dränkte den med hårspray. Det gjorde susen. Men jävlar vad vi skrek innan, haha.

Hur som haver, ska ta bilder på det jag köpte och lägga upp på bloggen. Men det kommer inte ske idag. Är så satans trött och har huvudvärk så det får vänta :)

Hoppas ni har haft en bra helg :) Kramar  ♥

Stukat finger..

Det händer alltid något med någon när man spelar fotboll eller annan bollsport, eller helt enkelt bara har gympa. Idag var det min tur. Vi körde fotboll på gympan idag. Jag stog självklart mitt ivägen när Johan sköt bollen och skulle då skydda mitt huvud från bollen, den smällen fick mitt långfinger ta, hehe. Vet inte riktigt vad som hände men bollen kom med en väldans fart rakt på mina fingertoppar så fingrana böjdes bakåt på något sätt och sen värkte det som fasen. En halvtimme senare var mitt långfinger uppsvullet och blått, haha.



Så där ser det ut just nu. Hade tråkigt på lektionen tidigare idag, därför det står hej på.. :s haha
Ser ut som jag har mega långafingrar, men jag har förstorat bilden om ni undrar ;)

Hur som helst, Hur mår ni? Hur har eran dag varit :)?
Jag mår fint och min dag har varit bra, om man bortser från fingret då ;) Äsch, shit happens!

Juste ja, ändrade ju min design igår igen. Fick hjälp av min vän Julia :) Blev asbra tycker jag :) Vad tycker ni?

Dagen/kvällen lider sakta mot sitt slut så jag ska nog gå och lägga mig om en halvtimme eller något, lägga mig och plugga lite extra på tursimen (har prov imorgon).

Ni får sova gott, Godnatt på er :) ♥

Kräfta

Nu har min period som kräfta börjat.

Med det menar jag att jag har vart ute i solen hela helgen och stekt fläsktet så nu är jag helt röd, blir alltid röd först och sen brun. Bikinilinjer har man fått iaf :)

Min helg har varit toppen och jag har verkligen njutit. Hoppas ni också har gjort det och haft lika fint väder som vi har haft :)!

Har inte så mycket att skriva om för jag är helt död, är jättetrött! Hade tänkt hoppa in i duschen men det orkar jag inte, tar det imorgon bitti istället så vaknar jag till lite på morgonen ;)

Fyfan vad tråkigt inlägg, haha! ska se om jag kan bjuda på några bilder från helgen någon dag i veckan :)

Tills dess får ni ha det toppen :) Kram på er



Får såna sommarminnen när jag kollar på denna bilden :)!

Heeeeeeeeeeeeeeeeej!

Jag är sämst i världen på att blogga. Har typ inte suttit vid datorn på en hel vecka, men har änna tappat lusten för att sitta vid datorn, så ni kommer nog att få stå ut ett tag till med dåliga uppdateringar. Men man vet aldrig, rätt som det är kanske jag är värsta bloggnörden typ.

Hur som helst så sitter jag hemma och Jessica just nu :) TrevligtTrevligt! Vi har inte setts på åratal så det är riktigt najsigt :)

Hoppas ni har haft en bra dag, kanske kommer ett till inlägg senare ikväll :) Men förlita er inte på det, jag är som sagt sämst på att uppdatera min blogg!

Kramar

16 maj

Meningen var att jag skulle sammanfatta min långhelg, men jag tror seriöst inte att jag orkar det. Jag har gjort saker varje dag så inlägget skulle ta en evighet att skriva och jag är väldigt trött idag så jag tror tyvärr inte att jag orkar skriva allt. Men jag har haft en toppen helg så jag är väldigt nöjd :)


Idag har jag bara glidit omkring i myskläder och kollat på film och suttit vid datorn.

Av en ren slump hittade jag filmen "A walk to remember" på tv4film, jättebra, jättefin och jättesorglig film. Efter halva filmen gråter man typ hela tiden. I alla fall jag.



Kollade även på sista avsnittet på säsong 1 av Vampire Diaries för en timme sen ungefär. Så jääädra spännande nu va! Självklart att det skulle vara sista avsnittet också.. Hoppas säsong 2 börjar visas snart :) haha, fast det lär nog dröja ett tag.



Nu ska jag ner och göra lite kvällsmat, var ett tag sen.

Ha det bäst, kramar!

02.12, 16 maj 2010.

Jag är kass på att blogga. Ingen aning om vad som hänt med mig! Men nu har det varit långhelg så jag har varit helt upptagen och har inte suttit vid datorn över huvudtaget faktiskt. Ska försöka uppdatera er med ett långt inlägg imorgon och ska även svara på kommentarer då :) känner att jag behöver skärpa till mig med bloggandet nu.. Hur som helst så ska jag tvätta bort sminket nu och sen sova är sjuuukt trött! Godnatt, kramar!

Orkar inte plugga mer nu

Så nu har jag fått nog.
Det finns en skitbra hemsida som man kan gå in och kolla på om man behöver hjälp med matte. Teorigenomgångar, tester där du svarar på frågor och i slutet ser du hur många rätt och fel du har.
Dock vet jag inte om det finns till just eran mattebok men det finns ändå så man kan ta hjälp eftersom alla böcker innehåller samma saker :) Hur som helst, det är väldigt svårt att hitta inne på sidan så här får ni en direkt länk:
gleerups.se

Perfekt om man har svårt för matte som jag och behöver extra hjälp :)

Nog om det..

Det är maj månad och det är fortfarande inte varmt ute. Vad är detta? Om mindre än en månad är det Juni och då ska det vara sommar. Men man får hoppas på att det snart blir en total omvändning när det gäller vädret. Vill ju ha Klarblå himmel, Sol och värme så man kan slänga på sig ett par shorts och ett linne :)
På tal om shorts, måste köpa mig ett par jeansshorts :)







Ungefär något sånt eller ett par flipflop till :)

ECLIPSE, new trailer

Hittade en ny trailer på Eclipse. Åh jag vill se filmen nu! (beroende av twilight?)

Första trailen



Andra trailen



Någon mer som tycker om Twilight "serien" :)?

10-05-10

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år. Tiden går sjukt snabbt, känns nyss som jag slutade nian och snart har jag gått ett helt år på gymnasiet, även fast tiden går snabbt så är det riktigt skönt!

Idag är det även exakt ett år och en månad kvar tills jag fyller 18, myndig! Det känns så gammalt. Eller det är jag som inte känner mig såpass gammal som jag är. Känner mig alldeles för omogen för att bli myndig nästa år, känner mig fortfarande som ett litet barn ibland. Men som sagt: Man ska alltid ha barnasinnet kvar!

Som det är nu så får jag absolut inte pierca mig i naveln, surt! Men på min 18-årsdag då jäklar! Fast skulle inte förvåna mig om jag inte känner för det då, men om jag fortfarande vill då så ska jag inte tveka :)



Var även och tog ett till hål i mitt ena öra efter skolan, impulsivt. Egentligen skulle jag bara kolla priset men tänkte att jag lika gärna kunde göra det med en gång, varför vänta om man har pengar :)

Nu måste jag ta tag i matten.. Har nationellt prov i det på onsdag. Måste fan klara det, inte roligt annars!

Kramar ♥

Skoooolan

Sitter i skolan och gör i princip ingenting. Vi har turism, eller nej det har vi inte för våran lärare är inte här så vi har självstudier. Meningen var då att jag hade tänkt plugga lite inför datorkunskapsprovet vi har senare idag, men jag orkar inte. Men snart blir jag tvungen..

Det som är skönt den här veckan är att den är så kort, bara tre dagar. Awesome :)!

Nu ska jag återgå till pluggandet... Facebook ;)

Ha en bra dag, kramar

Kläder

Här kommer bilder på det senaste jag har inhandlat!

Jeansjacka - Cubus, 299 :-



Kofta - GinaTricot, 29 :-



Tröja - GinaTricot, 29 :-




H&M, Bh 129 :- och string 49 :-



Hämtade mina saker från H&M igår

Bikini, 49 kr/del (tror jag)



Solglasögon, 59 :-




FlipFlop (minns ej priset)



Sådärja, nu hoppar jag i sängen! Godnatt!


5:e maj

Jag uppdaterar bara lite snabbt eftersom jag snart behöver hoppa i sängen, men kan berätta lite kort om dagen.

Vi kan börja med gympan. Jag trodde jag skulle ramla ihop och dö! Herregud vilken kass kondition jag har. Vi skulle springa 5 varv på 15 minuter, alltså 2 km. Eftersom jag har sån kass kondition så blev det att jag gick ganska mycket, inte bra! Jag försökte peppa mig själv att  "Kom igen nu förfan!!". Samtidigt som jag tänker tanken tar den andra tanken över "Nej, fan jag orkar inte mer" och då slutar jag springa.. blev att jag sprang, gick, sprang, gick osv..
Hur som helst så fick jag en tid på 15,25. Dock inte godkänt..  Men det är bra för att vara mig. Det kommer en ny chans i tvåan och då jävlar ska jag klara av det! Måste bygga upp konditionen, har ju ett helt år på mig ;)

Efter skolan så var jag på Gina med Malin och Julia, hittade två tröjor för 29 kr :O!! Awesome :D
Efter det blev jag hämtad av mamma och pappa och sedan åkte vi och hämtade ut mitt paket från H&M, ÄNTLIGEN! Finns en jävla historia om det, eller kanske inte historia men en väldigt lång vänte tid. Jag beställde alltså mina varor i Januari, vecka 2 och dom kom nu i april, vecka 18! Har varit massa krångel och skit, men nu är det mitt!

Väl hemma så förberede vi lite innan min moster och hennes "sambo" (vet inte om dom bor ihop) och sen kom även bror min och hans tjej, vi firade mamma som fyllde år idag :) GrattisGrattis ♥!

Nu måste jag ta tag i mitt hår innan jag lägger mig. Orkar inte... (tar så lång tid att föna det nu när det är nyfärgat) på tal om det, ska ta någon bild någon dag så ni ser skillnaden, har blivit mycket blondare :) Bilder på mina kläder kommer eventuellt i morgon, men jag lovar inget. Men håll utkik :)!

Okej, detta blev ett långt inlägg. Ni får sova gott så säger jag Godnatt nu.

Godnatt :)

Tisdag 4 maj

Hallåhallå! Hur mår ni :)? Själv mår jag bra förutom att jag är förkyld och har ont i halsen, pollensäsongen har ju satt igång tyvärr.. Någon mer som är allergisk mot pollen? Jag har varit det sen förra året. Menmen, bara att bita ihop och käka halstabletter och annat som hjälper :)

Idag hade jag på mig min nya jeansjacka som jag köpte igår (bild kommer under veckan, förhoppningsvis). Men det var kallt som attan ute så jag trodde jag skulle frysa ihjäl, inte så skönt ;)

Tråkigt inlägg men jag orkar inte skriva mer nu måste gå och dränka näsan i nässpray! Självklart ska jag glo på tv också, Desperate Housewives och Cougar town :)





Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥

Blandat inlägg

Har varit väldigt off från bloggandet (säger det varje gång typ) men för det mesta så beror det på att jag inte har suttit vid datorn, haft ork eller haft tid.

Men nu tar jag mig lite tid och tar tag i uppdateringen. Rubriken talar för sig själv, detta inlägget blir en uppdatering från de senaste dagarna.

Torsdag: Efter skolan var jag och blekte håret, blev sjukt nöjd över resultatet :)
Dock tycks jag se på vissa ställen att det är gult, men det är det nog inte, bar jag som tror det. Säger som min frisör "Jag har märkt en sak med blondiner, dom får aldrig nog". Med att bleka håret alltså ;) Men nu blir det snart sommar och då bleks det ju mer :) Men jag är fortfarande väldigt nöjd :)!

Fredag: Valborg tillbringade jag med Sanna, Emma, Malin och Julia på en konser. Var lite lokala band som uppträdde. Två band var såna band som bara skriker på scenen, fan vilken hemsk musik! Stog och höll för öronen i en halvtimme ungefär.. ;o
Sen klockan tio var det dags för Erik Grönwall att uppträda. Jävlar vilken bra röst han har! Helt sjukt. Han sjöng massa nya låtar från sin nya platta och även higer. Jävlans vad jag och Sanna sjöng med. Skrek mig hes och nu är min röst lite sisådär, hehe. Men det var det värt!





Förlåt för den dåliga bildkvalitén. Jag hade laddat kameran och tagit med mig den till Sanna men självklart glömmer jag den när vi har åkt, typiskt! Så mobilen fick vara assistent, hyfsade bilder iaf :)

Lördag: Jag vaknade upp hemma hos Sanna :) Vi segade omkring och sedan bestämde vi oss för att gå på bio :)
Vi såg Hierro, en riktig jävla skitfilm! Orkar inte ens berätta vad den handlar om, men dålig var den iaf. Se den inte!

Idag: Sov bort halva dagen sen käkade jag frukost och kollade på The Proposal. Skulle behövt plugga mer men jag försökte som fasen förut men jag kunde verkligen inte koncentrera mig, Jobbigt som fan!

Hur som helst. Just nu sitter jag och kollar på Wipe out och ska försöka fokusera lite mer på pluggandet :)

Har haft en toppen helg :) Hoppas ni också har haft det!

Kramar  ♥

RSS 2.0