Fastnade framför en bok i solen igår efter att jag hade ätit så det blev aldrig någon uppdatering om fredagen. Sen på kvällen blev det utgång med Julia så hade änna inte tid liksom. Tänker inte vara så långvarig nu heller för jag är inte på bästa blogghumöret direkt..



It's not until now that I realized how much I want you.. ♥


Ring

Det här är blixtringen som jag köpte i veckan. 99 kronor på Gina Tricot :)





Ska laga lite mat nu och sen ska jag berätta om gårkvällen som var hur jävla awesome som helst! :D

Kram så länge ♥


Hemma igen!

Eller ja, jag kom hem igår men då var jag så himla trött efter att ha varit ute i solen och stekt en hel dag. Hur härligt som helst!

Har haft det jättebra och roligt uppe på Bellas land med henne och hennes mamma. Deras stuga är så sjukt mysig.
De här dagarna har jag och Bella spelat hur mycket Yatzy som helst, tror inte jag spelat så mycket Yatzy i hela mitt liv, haha. Till en början var det jag som vann hela tiden och fick massa Yatzy och så och sen så vände turen så det var Bella som vann istället ;)

I måndags och tisdags var det inte så jättefint väder så vi åkte iväg till ett café båda dagarna och fikade och sen gick vi även i lite affärer, köpte en blixtring inne på Gina. Kan visa den i morgon eller en annan dag :)

Kan passa på att lägga upp lite bilder nu när jag ändå sitter här :)


I tisdags natt gick vi ner till havet och badade näck mitt i natten. Fan vad kul det var! och kolla bara på himlen, så sjukt fint. Var bara tvungen att ta kort!





På onsdagen blev det att sola och bada hela dagen tills det var dags att åka hem











Kanske blir så att vi åker upp dit en gång till nu under sommaren :)

Kramisar ♥

Tjugofjärde Juli

Top Model England visas på min tv just nu. Herreguuud vad dom tjafsar och bråkar hela tiden! Jag hade aldrig stått ut i en sån omgivning. Men vem vet, dem kanske har blivit tillsagda att tjafsa så det blir bättre tv?
I don't know, men det är ett jävla kackel på dem där tjejerna alltså! Men jag tycker det är roligt att kolla på det ändå. Det är roligt att se vad dem får göra för fotograferingar och sen se vem som åker ut :)


Annars så håller jag på att tvätta lite kläder och har nyss kletat in en ansiktismask i facet. Senare i eftermiddag/kväll åker jag och Bella upp till hennes land, awesome! Får hoppas att det blir lite bättre väder de andra dagarna bara, för idag är det inget vidare fint väder :(



Bilden är från i början av sommaren när jag var ute med båten.

Ha det finfint så uppdaterar jag bloggen när jag är hemma igen. Är nog hemma på onsdag igen :) Kramar! ♥


Nya grejer

Det här var det jag köpte igår när jag var i stan med Bella :)

Brun/Biege linne - H&M, 99 :-





Nya hipster trosor - Gina Tricot, 3 för 99 :-



Tre pack string - H&M, 79,50 :-



Smycken - H&M, 79,50 :-



Korsring - Glitter, 59 :-

Ringen är silvrig men väggarna speglar sig i den så den ser blå ut ;)



Nu ska jag ner och göra i ordning grillad kyckling och potatisallad sen ska jag väl ta det lugnt och vänta tills Julia slutar jobbet för då ska vi ut och åka en sväng. Den rackarn tog nämligen körkort igår ;) stort GRATTIS till dig Jullan, är jätteglad för din skull! :D

Kramar ♥


Tjolahopp!

Tänkte börja inlägget med att skriva godmorgon, men sen kollade jag på klockan och tänkte att jag kanske borde säga God förmiddag! Men det låter ju så knäppt att säga så.. aja. Har nyss gjort mig i ordning och sitter just nu och väntar tills jag kan gå ner till bussen. Ska in till stan med Bella :)
Ska se om jag kan hitta lite underkläder, en till långklänning och en ögonbrynspenna. Hoppas det fortfarande finns lite rea kvar, hehe. De pengar jag har vill jag gärna behålla ett litet tag till ;)

Jaaa, det var väl det jag hade att säga. Ha en fin dag!



Kramar! ♥


Halloj!

Idag har jag varit på gymmet för första gången på riktigt länge. Det var hur gött som helst att gymma, man känner sig alltid så duktig efteråt!

Efter gymmet åkte jag hem och tog det lugnt. Mamma gjorde en jättegod kycklingrätt så jag åt tills jag höll på att svimma, haha. Sen lite senare övningskörde jag med pappa, var askul! Han sa att jag skulle köra med en gång från parkeringen så det gjorde jag! Körde en riktigt lång bit och det var allra första gången jag körde på vägen där man får möte av andra bilar och så, har ju bara kört på parkering och sånt innan. Börjar få in det där med växlingen nu också, fan vad roligt det är att köra bil :D

Kan berätta lite snabbt om gårkvällen också. Jag, Malin, Sanna och Julia möttes för att handla lite gott inför våran grillkväll. Det blev kycklingspett (som sanna hade med sig) och fläskfilé + potatiskroketter och potatisgratäng. Sedan knallade vi hem till Malin och grillade och sen satte vi oss på baksidan och käkade och satt där resten av kvällen, hur mysigt som helst! Här är lite bilder från det :)












Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och läsa lite. Har nyss börjat läsa boken "14 år till salu". Bra och gripande bok!

Hoppas eran dag har varit finfin, Natti ♥



Börjat övningsköra

Yes, nu har jag börjat övningsköra! Körde för första gången manuell i söndags och det gick bra, fick inte kärringstopp en enda gång. Awesome!
Körde förut idag också, även det gick bra. Fick dock kärringstopp när jag inte trampade tillräckligt på gasen när jag skulle backa, haha. Övade på att växla så nu går även det fortare och snabbare och dragläget hittar jag ganska snabbt nu. Men bättre ska det bli, övning ger färdighet ;)

Från det ena till det andra så blev jag aspepp på att köpa trosor förut! Don't know why. Men känner att jag vill förnya lite i lådorna gällande trosor så ska nog köpa det imorgon eller så beställer jag från H&M :)

Nu under kvällen så har jag faktiskt kollat på Disney filmen Trassel. Den var rätt bra faktiskt. Tycker det är mysigt att kolla på tecknade filmer eftersom det inte är ofta man gör det och man blir lite påmind om barndomen då :)



Nu ska jag väl snart krypa ner i sängen, godnatt på er! Hoppas ni har haft en fin dag ♥

Artonde Juli

Goddagens!

Tänkte dela med mig av en rolig video som jag hittade på youtube, haha!




Ska strax göra mig i ordning lite och sen vänta tills Erica hör av sig så får vi väl se vad vi hittar på :)

Kramar ♥

Go kväll!

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, riktigt sen mat idag, haha! Är dock inte så jättehungrig men man kan ju inte motstå potatisgratäng och grillat kött så lite ska jag nog allt få ner i magen. Nu förstår ni nog vad jag menade med att bli bortskämd, får ju så himla god mat serverad! Fast jag har faktiskt hjälpt till med potatisgratängen idag ;) haha.
Under tiden som den stod i ungen gick jag och slängde skräp och sen gick jag upp till min pärla (bilen) för att testa en grej med mobilen och radion. Skulle kolla om det gick att koppla ihop det så att man kan lyssna på musik från mobilen och spela upp det i dom stora högtalarna och det funkade :) Gööött!
Kunde inte låta bli att starta bilen när jag ändå satt där bakom ratten och fy faaaaan säger jag bara vad jag vill ha körkort!!! Men det hänger bara på mig, det är ju ingen annan som kan ta det åt mig precis ;) Men min vilja är sjukt stark och i veckan ska jag och pappa börja övningsköra och sen så fort som möjligt ska jag börja ta lektioner på trafikskolan :)

På tal om något annat. Mamma hade med sig en liten present hem till mig idag som hon köpte på sin semester. En jättefin navelpiercing!



Ska bli kul att byta till den sen! "bara" 5 månader kvar ungefär ;)

Lördag 16/7

Har nyss målat naglarna i en annan färg turkost fick det bli den här gången. Finfint!

Annars idag har jag solat lite grann för att försöka få lite färg, fick en svag liten bikinilinje. Det gillas!
Sen gick jag upp och fräschade till mig med en dusch och sen kom mami och papi hem! Dom har ju vart ute med båten men nu är dom hemma. Känns skönt att ha dom hemma så jag får massa god mat igen och blir bortskämd, haha. Okej, så bortskämd blir jag ju inte så jag inte behöver göra något själv men ni förstod nog. Är mysigt att bo hemma, även om jag ibland längtar tills jag får inreda min egna lägenhet. Men det är ju ett par år kvar ;)

Ska strax börja sminka mig och sen ska jag träffa Sanna i stan och ta en fika, like usually. Jag fikar jävligt mycket, inte undra på att pengarna inte räcker så länge, haha.



haha hittade en gammal bild som vi tog på samhällskunskapen, snygga brudar! ;)

Ha en fin lördagskväll, kramar ♥


In till stan med JennyPennyPäronPung!

Hello! allt bra? Med mig är det fina fisken. Tror dock att jag har råkat ta på mig lite för varma kläder för det här vädret, men jag orkar fan inte raka benen så jag kör på leggins idag, haha!

Ska snart knalla ner till bussen för att sen möta upp Jenny i stan, det blir en mysig fika och sen ska jag se om jag kan hitta någon navelpiercing (egentlgen helt onödigt eftersom jag inte får byta förrän om 5 månader typ, haha). Sen ska vi hem till Jenny och så ska jag sova där :) Mys!

Ha en fin dag! Kramar ♥




Sorry, bilden blev lite suddig...

Måndag Elfte Juli

Hejsan!

Vad har ni för er? Själv sitter jag i sängen och knappar lite på datorn. Ska väl börja göra mig i ordning om ett litet tag och sen åka och fika med Sanna :) Tror jag ska köra på min långklänning idag, inte användt den än. Kommer känna mig lite obekväm i början tror jag eftersom jag inte brukar ha långklänningar men jag vänjer mig nog efter en liten stund ;)

Till min långklänning som är mörkblå ska jag nog ha mina nya bruna fjäderörhängen från H&M och mina bruna gladitor skor, kan nog bli rätt snyggt :)

Kan passa på att lägga upp lite bilder från båten och från en fest jag var på med Maja, Anastasia och Sanna när jag hade kommit hem :)



















Det var bilderna från semestern, här har ni dom andra från festen :)















Så det får räcka, nu ska jag in i duschen :)

Ha en bra dag! Kramar ♥

God Kväll!

Har nyss städat klart i mitt rum och ska alldeles strax ta en snabb dusch. Lite sent kanske men jag känner mig så äcklig! Ska bli gött att lägga sig nyduschad. Fast ska kolla något/några avsnitt av SATC innan jag nanar :)

Annars idag har jag typ inte gjort någonting, har vart sjukt seg. Städningen började jag med runt åtta tiden och blev klar nu, haha. Har typ tagit en paus hela tiden och lagt mig i sängen framför tv:n, men nu är jag äntligen klar så det känns sköönt!

Nu väntar duschen och sen ska mina naglar få se fina ut igen, har gått alldeles för länge utan nagellack och så har typ alla naglar gått av :( dom som var så långa förut! Jaja, dom växer ut igen ;)



Vet ni vad jag har gjort?

Jag har piercat mig i naveln, finally :D Om det Gjorde ont? Ja, men det är ju olika från person till person. Vissa känner ju inte lika mycket och vissa känner ju mer än vad jag gjorde också :) Men jag är sjukt nöjd, blev finfint!



Ett sånt smycke fick det bli! :)

Har inte så mycket mer att skriva om just nu så ni får ha det så bra :)

Kramar ♥

RSS 2.0