Fastnade framför en bok i solen igår efter att jag hade ätit så det blev aldrig någon uppdatering om fredagen. Sen på kvällen blev det utgång med Julia så hade änna inte tid liksom. Tänker inte vara så långvarig nu heller för jag är inte på bästa blogghumöret direkt..



It's not until now that I realized how much I want you.. ♥


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: När jag var i stan i lördags hittade jag en jättesöt topp av märket Lise Sandahl, som jag egentligen inte hört talas om förr. Den var på rea, så den köpte jag! Också köpte jag ett par fjäderörhängen, haha, jag har för många av dem redan. ;)



Det är riktigt skönt att ha slutat jobba nu! Innan hade jag max fem dagar mellan varje pass, så jag kunde aldrig riktigt koppla av, utan jag tänkte hela tiden på hur lång tid det var tills nästa gång jag skulle jobba. Men det har varit roligt ändå, första sommarjobbet ju! :)



Jag hoppas att Blogg.se fixar det, eller om det nu är hemsidan där smileysarna kommer ifrån det är fel på. Jag blev verkligen irriterad!



Jag gillar verkligen din nya ring! Den känns lite Lady Gaga-tycker jag, med blixten. Inte för att hon brukar ha blixtar på sig, men ändå. ;)



Kram!

/Beccy



2011-08-01 @ 13:04:02
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Ja, det blev Helsingborg! Vi var där i någon timme, och under tiden hann vi äta lunch på en halvdålig thairestaurang (men jag år massor, jag var ashungrig!), gå in på H&M och prova en massa kläder och bara kolla runt i staden. På hemvägen hoppade vi av tåget i Lund!



Jag har alltid undrat om ni i andra landskap har något som motsvarar vårt Skåne/sommarkort? Som man köper för en viss summa, och som man sen får åka hur mycket man vill på i två månader? :) Visserligen är det Skånetrafiken som säljer dem, men andra lanskap borde ju ha sitt kollektivtrafiksbolag. Skapade jag ett nytt ord nu? :P



Kram!

/Beccy



Kram!

/Beccy

2011-08-04 @ 22:39:06
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0