Sista Juni 2011

Hejsan på er!

Sitter i båten och väntar på att mami ska bli klar med maten :) Det blir tortelini! Mums, riktig båtmat :)

Resten av kvällen ska jag ägna mina ögon åt att Vampire Diaries och käka godis. Imorgon tar jag bussen hem här ifrån. Det är jättemysigt ute med båten men nu har jag änna tröttnat lite, ska bli skönt att komma hem till sin goa säng och till en riktig dusch!



Nu blir det mat, hoppas ni mår bra :) Kramar ♥



00:01

Hejsan! Befinner mig just nu i min säng i båten och tänkte blogga lite innan jag somnar. Eller ja, jag ska kolla på det andra avsnittet av Vampire Diaries på säsong två innan jag stänger ögonlocken för ikväll.

Annars då, kan väl berätta lite om dagen. Började med att vi åkte till Smögen i morse, kom väl fram vid 12? eller så var det vid ett eller två, whatever. Jag och mamma gick och duschade och fräschade till oss med en gång och sedan gick vi upp i affärerna på bryggan för att shoppa! Jovisst.. mycket man hittade. Lite besviken faktiskt, har alltid hittat något fint här förut men inte i år inte. Men om jag ser det från den ljusa sidan så har jag ju inte gjort mig av med några pengar ;)
Efter att vi hade gått i affärer så åkte jag ut med Mikael och Daniel för att fiska, vi fick fyra makrillar. Egentligen fick vi åtta men tre var för små så vi slängde i dom igen och en tappade jag, oops! Men vi kom tillbaka med fyra st i alla fall :)

Nu ska jag kolla på Vampire Diaries och sen ska jag sova.



Hoppas ni har haft en fin dag, Nattinatti ♥

Föresten, har gjort något knepigt med min vänsterhand. Har ont i den, vet inte varför. Men kan inte riktigt greppa om saker som vanligt, det liksom högger till i handen när jag gör det. Har väl kanske gjort något konstigt med den, det går nog över :) Men lite småjobbit är det ju måste jag erkänna!

Lördag tjugofemte Juni

Glad midsommar på er! (i efterskott) :)

Hoppas ni hade en bra midsommarafton. Vi brukar alltid vara på ett och samma ställe på midsommar men i år så ville vi testa att vara nåogon annastans så vi knallade upp till midsommarfirandet här på ön men det var inget vidare, så vi knallade tillbaka till båten istället. Käkade midsommarmat och till efterrätt blev det jordgubbar och grädde.
Efter det gick vi och spelade minigolf (jag, mamma, pappa, brorsan och hans fru). Jag och min bror kom på en delad första plats, najs!




Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag, får väl se vart dagen tar vägen. Något ska jag väl kunna hitta på i alla fall :)

Hoppas ni får en fin dag :) Kramar ♥


In the boat

God kväll!

Sitter just nu i båten och knappar på datorn. Är ju ute på semester med båten lite, i en eller två veckor. Just nu är det inte sådär jättefint väder men jag har det bra ändå, det är mysigt att vara i båten när det regnar för det smattrar så härligt på däcket då (taket på båten).

Har vart ute och gått en långpromenad med mamma här på Gulholmen, är verkligen jättemysigt och fint med alla små gamla hus och sånt :)

Från det ena till det andra. Är rätt sugen på en Iphone 4 alltså. Jag har ju en mobil som funkar bra och så och jag tycker ju om den mycket. Men ni vet, man tröttnar ju. Den har faktiskt börjat bli lite seg det senaste, typ på knapparna och sånt, just idag har jag fått trycka två gånger på en knapp för att det ska hända något. Knapparna har börjat bli jävligt slitna med. Tänkte att man kan köpa en Iphone 4 på avbetalning :) Men ska nog vänta tills Iphone 5 har kommit ut så kanske 4:an går ner lite i pris. Dom är ju ändå rätt dyra, 5-7000 kr för en mobil, eller snarare handdator ;) haha.




Kramar ♥


Tjugonde Juni

Vet ni vad? Jag har en bil! :o Sjukt roligt och sjukt overkligt!

Pappa var och kollade på den i fredags och sen kom han hem och sa att han hade köpt den så åkte vi och hämtade den i lördags. Kändes inte som det var min från början men nu gör det det!
Hela lördagen gick åt till att städa den inuti så nu är den skinande ren. Satte även upp min luktgran så det luktar gott i bilen :)













Ska pimpa den mer inuti också, köpa annan klädsel till säterna och göra den tjejig inuti. Även tona bakrutorna, men det får bli om ett tag. Sen måste jag även köpa ett nytt avgasrör (eller slutrör som det heter.. ), för det jag har nu ser ut som ett jävla sugrör, hahaha! Ja, ni ser ju på sista bilden ;)
Ska även polera den och tvätta den när vi kommer hem från båtsemestern. Vi åker ut med båten idag om vi hinner med allt vi ska göra. Jag ska vara med en eller två veckor sen åker jag hem för mamsen å papsen ska vara ute fyra veckor och så länge orkar jag inte vara med ;) haha.
Är så himla pepp på att ta körkort nu alltså! Ska verkligen börja när mamma och pappa har kommit hem från semestern! Längtar tills jag kan köra runt i min baby, haha!

Därför ska jag dra tummen ur röven och börja packa nu, är sjukt seg idag. Har bara ätit frukost hittills, hehe..

Kramar ♥

Lite nytt i byrån!

I onsdags efter vi slutat skolan så åkte jag till stan med Julia och Malin och kom hem med nya underkläder, det var rea! Hade även mitt presentkort också, awesome! :)

Lite halvsuddig bild..

BH, H&M - 75 kr
Trosor, H&M - 30 kr


Sommarlov!

Det är så skönt med sommarlov. Idag kunde jag äntligen sova ut! 
Igår kväll när jag skulle sova så fick jag världens jävla hostattacker, hostade så mycket så att ögonen tårades som fan och så kändes det som att jag skulle spy.. sjuukt obehagligt! Fick springa upp ur sängen flera gånger och in på toan och dricka massa vatten, sen käkade jag hur många halstabletter som helst och usch vad jobbigt det var. Men jag lyckades att somna någonstans runt ett halv två och sov som en stock hela natten, jätteskönt!

Hur som helst så ska jag snart hoppa in i duschen och fräsha till mig och sen försöka komma på vad fan jag ska ha på mig. Ska åka in till stan och möta upp Simon, Jessica och Theo för att sedan gå på bio. Blir Pirates Of The Caribbean 4, naajs!



Nu ska jag duscha! Ha en toppen dag, kramar ♥

Fjortonde Juni

Hej på er! Allt bra med er? Jag själv har fått riktigt ont i halsen, hosta och hes. Helt plötsligt bara, menmen. Det går över!

I vanliga fall brukar jag ju ta kort på saker och så som jag har fått i present eller liknande men denna gången orkar jag verkligen inte det men tänkte i alla fall skriva vad jag fick :)

♦ Bilradio av min bror
♦ Klocka
♦ Pengar
♦ En luktgran till bil + 500 kr av min kusin och farbror
♦ Armband av moster
♦ Clinique tvättgrejer till ansiktet av moster och hennes kille
♦ Halsband av min kusin
♦ Presentkort på H&M av min andra kusin och hans sambo
♦ Mascara
♦ Usb-minne

Det var det jag fick. Bilradion och luktgranen fick jag med tanke på att jag skulle ha fått en bil i fredags.. :o men vi har inte hittat någon än men det blir ju min största present :)
Här har ni lite bilder från kvällen/natten när jag och Sanna drog ut. Var verkligen sjukt roligt! När vi kom dit så träffade vi hennes kompisar Maja och Moa så vi var med dom + några till resten av kvällen. Hade verkligen jätteroligt. Sjukt lyckad kväll!





















Kvälle avslutades på en gunga, haha!

Kan passa på att berätta lite snabbt om lördagen också. Åkte och träffade Jessica, Simon och Theo lite senare framåt kvällen. Vi gick ner till havet och grillade och satt där i flera timmar sen gick vi hem till Simon innan jag och Jessica blev hämtade av hennes pappa :) Här är lite bilder från det med!











Så där ja!

Nu ska jag slappa resten av kvällen och sen knalla iväg till Bella, om hon kan höra av sig. Imon är det ääääntligen skolavslutning!

Kramar ♥

Arton!

Idag fyller jag 18! Sjukt, vart tog tiden vägen?!

Kul känns det i alla fall, fast just nu känner jag mig fortfarande som 17, haha :) Idag blev jag väckt av mamma och pappa som kom in och sjöng för mig "ja må hon leva" sen blev det inte så mkt mer för jag var typ nästan vaken ;) Fick en jättefin klocka och en mascara + en väldans massa pengar :o
Sen sa även mamma att dom hade tänkt att jag skulle få en bil idag men dom har inte hittat någon än, men det ska bli min stora 18-års present, så någon dag eller så framöver så ska jag få en bil! Awesome!
På tal om det så har jag börjar övningsköra nu, skitkul och det har gått toppen!

Fem år :)



Nu 13 år senare ;) Man har ju förändrats en del, men tkr det är roligt att man ser att det ändå är jag :)



Idag ska jag bara vara hemma och slappa! Är ledig idag eftersom treorna tar studenten, kan inte bli bättre. Ledig på sin födelsedag, great! Kanske uppdaterar lite senare idag också :)

Kramar ♥

Google is my best friend

Sitter här och gör klart det sista som jag har kvar i skolan. Just nu håller jag på att göra instuderingsfrågor i naturkunskap, är snart klar. Sen ska jag skriva en liten kort labbrapport, eller det blir att svara på två frågor som hör till en labbrapport vi gjorde för längesedan som jag inte har en aning om vart den har tagit vägen.. Sen när jag gjort det så har jag bara en läslogg kvar att skriva och två kapitel att läsa i en bok, sen är jag klaaar!

Men som rubriken säger så är Google verkligen min bästa vän, ibland. Haha! Just nu är jag så trött så orkar inte sitta och bläddra i boken för att hitta svaren så varför inte leta upp svaret på Google? Det gör jag alltid. Liten fuskare kanske, men äh vafan! Vill ju bli klar någon gång ;) Tack och lov för Google alltså!


Dålig uppdatering..

Väldans vad jag har vart kass på att uppdatera det senaste. Men har verkligen inte haft lust eller ork. Men nu har jag fått det så tänker jag allt ta och blogga lite! Känns som det kommer bli ett väldigt långt inlägg dock, ska sammanfatta helgen lite kort ;)

Fredag: På fredagen blev det grillning vid ingetorpssjön med Sanna, Julia, Malin, Carro, Cici, Nellie, Bjuris(Joacim), Rickard och Oskar. Jättetrevligt och mysigt!















Jag och Sanna tog oss även ett dopp!



Lördag: Under lördagen gjorde jag inte så mycket, var hemma och bättrade på brännan och sen kom Sanna hit så blekte vi våran utväxt så nu är vi superblonda!

Söndag: Åkte hem till Jenny och sedan cyklade vi ner till havet. Tog årets första dopp (Räknas när man har badat i havet). Sen solade vi och hade det underbart nere vid havet.







På kvällen åkte vi hem till mig och gjorde ost och skinkpaj och tog oss en jäkla lång promenix :)



Från promenixen



Måndag: Åkte och tankade moppen med Jenny och sen brummade vi iväg till havet för bad och sol igen :)



Har faktiskt fått en hel del färg den här helgen så känner mig rätt brun nu faktiskt :D Men om inte vädret håller sig på topp så är jag väl snart ett spöke igen.. haha.

Just det ja, tappade ju bort min jeansjacka men var och köpte en ny i fredags :)





Jävlans vad mycket bilder det blev, haha! Nu ska jag göra svenskan. Kraaaam ♥


Hahaha kom och tänka på en sak!

Nu när jag satt här och tänkte lite på gårdagen kom jag på en grej som hände. Det var när vi skulle fylla alla vattenballonger till vattenkriget. Vi gick till gympasalen i skolan för att fylla på dom och då stog vi inne bland duscharna och fyllde dom eftersom det var lätt att fylla på dom där och mitt under påfyllningen av ballongerna så pajar Sanna en ballong och det såg sjukt kul ut så vi började skratta som fan och jag skrattade så mycket så att jag backade in i duschen och startade den så fick mig värsta duschen, hahahahaha! Mitt asgarv blev till en chockad reaktion och sprang ut ur duschen men sen började jag ju skratta ännu mer. Fyfan vad roligt det var! Tog ett tag innan jag fattade vad som hände också, hahahaha :D

Sånt händer bara mig? haha!




Fältstafetten i bilder

Tänkte slänga upp en hel del bilder från fältstafetten igår och vattenkriget. Jättehärlig och rolig dag med fint väder :)













































Avslutar med en snygg bild på mig och Sannisen ;)

Dagen var som sagt hur go som helst. Efter fältstafetten blev det Donken med Malin, Sanna och Julia och senare åkte jag och Julia hem till henne och gjorde god mat och så :) Något som var mindre kul var när jag skulle gå hem och upptäckte att jag tappat min jeansjacka någonstans. Antingen ute eller glömt den på någon utav bussarna. Blir man glad? Näe inte direkt. Blev skitsur och trött på mig själv. Men tänkte att jag skulle köpa en ny idag. Eller så gör jag det imorgon :)

Kramar ♥


RSS 2.0