Lite mer shopping och nytt hål i örat!

Fan vilken skrattig och rolig dag jag har haft i skolan, hahahaha! Något som Jag, Sanna, Julia och Malin skrattade åt mycket på samhällskunskapen var den otroligt vackra scenen ur pippilångstrump när Tommy skrattar. HAHA! Här är en länk till det: Tommy skrattar. Man kan också kalla det brist på trötthet, man fasen vad roligt!!

Hur som helst, efter skolan gick Jag och Julia i lite affärer :) Bland annat H&M, där jag köpte en hårborste, mascara, deo och örhängen :) När jag hade köpt mina örhängen började jag och Julia att prata om att ta mer hål i örat, hon föreslog att jag skulle ta ett till i ena örat. Jag tvekade inte, gick direkt och gjorde det :) Köpte även dust-it pulver när jag ändå var i farten ;)

Hårborste - H&M 39,50 kr



Mascara - H&M, 169 kr



Ldb deo - H&M, 32,50 kr. Luktar så jäkla gott!



Örhängen - H&M, 29,50 kr



Dust-it pulver för extra volym - Frisören, 99 kr



Nytt hål - 119 kr



Just nu sitter jag och kollar på Idol, eller jag kollar inte så mycket är väldigt inne i datorn, haha!
Väntar på premiären av Kenza&Tyra Show :) Ska bli väldigt kul att se, Kenza är ju så skön!

Hoppas ni har haft en bra dag :) Kramar ♥

29 September, onsdag

Kom fasen inte på en bättre rubrik!

Hej på er :) Haft en bra dag? Min dag har varit toppen! Började med individuella val, bild, klockan 07.50 på morgonen. Hemsk tid att börja!
Efter bilden skulle vi ha haft ÖF (övningsföretag), men den lektionen blev inställd pga att läraren är sjuk. Så då fick vi en håltimme på FEM timmar! Det är en riktigt lång lektion, men vi övar som sagt på att driva ett företag så det behövs ju tid ;)
På den otroligt långa håltimmen åkte jag och Sanna in till stan och gick och fika på EspressoHouse. Var sin stor chailatte och toast, herrejösses vad gott! Sedan traska vi vidare ner mot affärerna där jag köpte tre ansiktsmasker, ett armband och ett linne :) Sen gick vi vidare till nagelsalongen där jag äntligen tog bort mina naglar, så himla gött att få bort dom! Dem målade även på med ett sött ljusrosa nagellack efteråt, finfint!

Lite bilder på min shopping

Ansiktismasker, två med jordgubb och en med frukt. 28,90 :- för tre stycken, Lindex.



Armband, 49,50 :- Lindex



Långt linne, 99 kr. H&M



Riktigt kassa bilder, tog dom med mobilen.

Nu sitter jag med en ansiktsmask i facet som har torkat alldeles för mycket, är helt stel i ansiktet, hahah! Bjuder på två fina bilder!





Jag ser bara allmänt stöd och scary ut, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det sängen :)

Godnatt på er ♥


Mina naglar är hemskt fula..

För en månad sen ungefär var jag och gjorde akrylnaglar. Blev jättenöjd och det var lätt värt pengarna. Men efter två veckor så såg man ju att ens egna nagel hade växt och det blev en ful kant längst ner. Ni kan ju tänka er hur de ser ut efter en månad nu då? Förjävliga! Vill inget hellre än att bara ta bort dom, dock vill jag inte göra det hemma eftersom nageln blir så sjuk ful då, så jag kommer att åka till stället jag gjorde dom på och låta dem ta bort naglarna. Känns bättre så, har för mig att det inte var så farligt dyrt heller. Först hade jag tänkt att jag skulle göra om dom, alltså fylla på dom med akryl. Men nu känner jag att jag bara vill få bort dom! Känns onödigt att lägga 400-500 kr på något som bara är snyggt i två veckor. Så på torsdag när studiebidraget kommer så ska jag beställa tid för borttagning, känns wonderful!

Här kommer två halvkassa bilder på det. Hahaha, ser ut som jag har asfeta fingrar!





Ja, ni ser ju själva hur jälva hemskt det ser ut... 


Förövrigt så är jag på väldigt bra humör :D Fast nu blir det dags för duschen och sen är det dags att sova, ska upp halv 6 imorgon. Det ser jag fram emot!

Hoppas ni har haft en underbar dag, Kram på er ♥

Beslutsångest!

Ååh vet inte vad jag ska ha på mig...!

Ikväll ska jag och några andra från klassen hem till Julia och ha det trevligt! Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig. Allt ligger i tvätten typ, men har två alternativ att välja mellan. Tur det!

Idag efter skolan kom min underbart snälla kusin och hämtade mig efter skolan, lyx! Malin å Julia åkte också med, passade på att ta upp skoldatorn ur väskan och ta lite kort. Här är tre av dem ;)!







Försökte ta kort på vägen, men tog typ rakt upp i himlen istället.. haha!



Annars så sitter jag och fördriver tiden med att spela tvspel, hehe. Men nu får jag iaf stänga av datorn och så småningom göra mig i ordning :)

 Ha en bra kväll :) Pusss ♥

Music

Egentligen har jag inget att skriva men tänkte ändå se om jag kan skriva lite, var ju ett tag sen som vanligt!

Just nu ligger jag i sängen framför datorn som vi fått av skolan, gillar den mycket! Den är så liten och söt, hehe.
Men något som inte är lika sött är att jag är sjuk.. Men nu är jag nästan frisk, så imorgon åker jag nog till skolan :) Är fortfarande lite kass i halsen så jag bestämde mig för att vara hemma en dag till och vila så det inte blir världens bakslag om jag går ut, så det inte blir ännu värre.

Just nu ligger jag och lyssnar på lite musik och har det lite små tråkigt. Men vad gör man ;)

Här är tre av dom låtarna jag lyssnar på just nu.

Natasha Bedinfield - Pocket full of sunshine



Shakira - Waka waka
update: märkte nu typ två veckor senare att jag lagt upp den spanska verisonen... haha!



Rihanna ft Eminem - I love the way you lie


Kanske dags för en uppdatering

Jag har verkligen inte ork till att blogga nu för tiden. Kanske har tröttnat? Eller bara är inne i en väldigt lång "jag-orkar-inte-blogga" period. Ingen aning faktiskt.

Idag har jag bara varit hemma och segat. Men vi tre tiden någon gång fick jag mig ett ryck och gick ut och tog en äcklig cykeltur, var heeeelt död efter det. Sedan gjorde jag även situps. Jag fick ångest för att jag hade ätit massa godis, hehe. Måste försöka börja röra på mig mer, hålla mig i form och dra ner på det onyttiga för annars är det jag som kommer rulla omkring i vinter. Nu jäklans ska magen bort!

Ikväll blir det i alla fall bio med sötaste Sanna :) Mycket trevligt! Ska se om jag kanske kan äta någon nyttigt inne på bion och ta någon vitamindryck eller något istället för cola och popcorn. hmm.. får se hur jag gör :)




Får som sagt se hur jag gör :)


Salt - Det är filmen som vi ska se på idag :)




Ha en toppen kväll!

RSS 2.0