Vivaz

Meningen var ju att jag skulle uppdatera bloggen, vilket jag i och för sig gör nu. Men har inget vettigt att skriva. Eller jag hade något vettigt att skriva från början men sen ångrade jag mig och nu har jag liksom glömt av vad det var jag skulle blogga om, haha.

Men hur som helst. Har vart lite inne på att skaffa en ny mobil, eller jag är väl inne på det. Egentligen behöver jag inte ens en ny mobil, jag har ju en som funkar kanoners. Men det är väl typ behovet som man har som människa att byta upp sig och skaffa nya saker bara för att det finns..
Men i alla fall så är det en Vivaz jag vill ha isåfall. Men jag kommer önska mig den i present när jag fyller år om jag fortfarande vill ha den då. Har inget mer vettigt att önska mig ändå förutom pengar. Men det är 3 månader plus lite till innan jag fyller år så jag behöver egentligen inte tänka på det nu.

Så här ser den ut, visst är den fin? :)




Serdärja, blev allt ett hyfsat långt inlägg ändå. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen locka håret (tänkte ha det lockigt imorgon) och efter det sova, idag ska jag faktiskt lägga mig tidigare för det är så jobbigt på morgonen för jag är heeeelt död, ska ju upp klockan halv 6... usch!

Hoppas eran dag har vart bra, kramar ♥

Brooke Knows Best

Sitter och kollar på Brooke Knows Best. Idag var det egentligen tänkt att jag skulle åka och gymma men det var/är snorhalt ute så jag vågade typ inte att gå ut, haha. Är livrädd för att ramla, sen så har jag typ blivit förkyld också så jag är snuvig, tät och lite hängig så det är liksom bättre att vara hemma och kurera sig och så får jag ta ett hejdundrans gympass imorgon istället ;) Har ju inte gymmat på en hel vecka! Har haft massa att plugga på och skolan får ju tyvärr gå före :( Men imorgon så, om jag inte hinner bli ännu mer förkyld..

Blir alltid så sugen på något gott när jag bara är hemma, hehe. Har bett mamma att köpa chips och dipp till ikväll, måste ju ha något till melodifestivalen! Men ska nog ta mig lite glass nu och fortsätta kolla på tv, mööööms!


Old song!

Warrant - Sweet Cherry Pie




Ha det fiint, kramar ♥

Nails

Hej på er! Shit vad det sticks i mina ögon av trötthet, får nog ta och hoppa ner i sängen snart. Men först, en snabb uppdatering :)

Var och fixade naglarna efter skolan idag som sagt och nu är dom riktigt fina och fräscha. Löve it! 400 kr gick det på, faktiskt rätt billigt eftersom att det är akrylnaglar, sånt brukar ju kosta röv annars! Men om en månad när dom växt ut igen ska jag ta bort dom, för jag måste spara undan lite pengar till annat :) Men just nu ska jag glädjas åt hur fina dom är!








Sedärja! Fiiiint ♥


Förresten... Vet ni vad Sanna gjorde idag? Hon pierca tungan :o Skulle jag aldrig våga. Filmade undertiden så ska lägga upp det på bloggen någon dag ;) Stackars liten som hade så ont i tungan någon timma efteråt när tungan svullnat upp :(  Fast det såg inte alls ut som att det gjorde ont när dom väl tog hålet, gick skitfort och såg rätt smärtfritt ut :)


Näe, nu ska jag hoppa ner i sängen. Jösses vad ögonlocken är tunga nu!

Hoppas er dag varit fin, NattiNatti ♥

Tjugofjärde februari

Go'kväll!

Sitter här vid datorn och har tänkt hoppa in i duschen i typ två timmar nu, att man aldrig kan dra tummen ur röven och faktiskt göra det som man tänkt. Men nu när jag ändå sitter här så kan jag passa på att uppdatera bloggen min :)

Först idag var det ju skolan såklart, började med naturkunskapsprov. Vet inte ritkigt hur det gick, kändes inte som det gick helt åt fanders men att det inte gick skitbra heller, det är väl någonstans mitt i mellan. Sista lektionen, samhäll, fick vi tillbaka vårt prov som vi skrev i tisdags och jag fick VG :D Blev jätteglad!
Efter skolan åkte jag in en snabbis till stan med Sanna och beställde tid till att fixa våra naglar så imorgon ska vi fylla på dom. För nu ser dom förjävliga ut, jag gjorde ju akryl för en månad sen och det växer ju så det ser heeeemskt ut! Men ska bli både härligt och skönt att fixa dom imorgon igen :)

Ska lägga in för-och-efter bilder imorgon när jag fyllt på dom :)

Får bli en låt nu innan jag hoppar in i duschen och sen ner i sängen för att sova :)

Den gamla låten:

ACDC - Highway to hell



Vet inte vad ni tycker, men själv tycker jag om vissa gamla låtar ;)


Godnatt på er ♥

Naturkunskap

Usch för det! Det är nog ett utav de tråkigaste ämnerna som finns. Har nyss suttit och pluggat på det, har prov imorgon. Dock tycker jag att naturkunskap är roligare nu på gymnasiet än vad det var i grundskolan, vet inte vad det beror på. Men kanske har jag en bättre inställning nu. Å andra sidan så har jag en hur go klass som helst och det gör faktiskt det mkt roligare att gå till lektionerna överhuvudtaget. Sen så förklarar läraren bra med :)
Men tycker fortfarande ämnet är tråkigt och ser inte riktigt anledningen till att lära mig naturkunskap när jag valde handel. Men antar att det är en allmänbildning som man måste ha. Suck!

Annars då.. Sitter och kollar på Scary Movie 2, vadå störd film? Haha, så jävla konstig. Men dom är lite småroliga ibland, kanske just för att dom är så konstiga? ;)




Får nog ta och släcka ner här nu så jag hinner plugga lite till och så att jag orkar upp imorgon. Hoppas er dag har  varit finfin, kramar ♥


Stört trött!

Sitter här och funderar på hur fasen jag kan vara så här trött. Kom hem från skolan vid fem tiden och sen dess har jag sovit från och till enda fram tills nu... Skulle egentligen behövt plugga men jag har ingen som helst koncentrationsförmåga när jag är så trött. I vanliga fall skulle  man ju vara pigg nu när man sovit så länge men jag är fortfarande lika trött, knepigt det där.

Äh, är så äckligt trött så jag vet inte ens vad jag ska skriva. Ska ta och hoppa in i duschen och sen krypa ner i min goa säng :)

Hoppas er dag har varit fin, Natti ♥


Hungrig, igen?

Ibland undrar jag hur hög förbränning jag måste ha. Den måste fan vara megahög, haha. Käkade massa mat förut, massa köttbullar. 10 stycken ungefär.. och självklart annat till det, men nu är jag hungrig igen. Fattar inte det. Men å andra sidan är det väl gött att man har hög förbränning så kroppen förbränner det snabbt så att man inte lägger på sig.

Äh, nog om det. Får väl gå ner och stoppa något i magen så den håller sig mätt. Annars så sitter jag och kollar på topmodel. Det verkar så roligt! Skulle vara kul att vara med i något sånt någongång, men skulle nog inte våga det eftersom man då måste göra som dom säger och kanske klippa av sig håret eller färga det. Hjälp!

Nu när jag ändå nämnde något om hår så kom jag på att jag gick och funderade på att klippa det kort. Men är glad att jag inte gjorde det för i tisdags när jag stod och lockade mitt hår så såg jag hur långt och fint det är, hehe! Så jag behåller det så här ett tag, men topparna ska jag iallafall klippa ganska snart tror jag. Det är rätt slitet nu, men ska max klippa 4 cm! ;)

Eftersom jag är en otroligt seg person så har jag hunnit göra en del under tiden som jag skrivit det här inlägget. Bland annat har jag hunnit äta, tryckte i mig en banan, clementin, ett glas nypon juice och en liten skål med yoghurt och flingor (Tur att jag märkte att jag skrivit fel, skrev en liten skål med yoghurt och kvinnor först, hahaha! Jag är nog lite trött..)  


Nu blir det CSI NY :) Sen ska jag sova.



Natti ♥


Måndag, tjugoförsta februari

Hello :) Sitter och gäspar här i skolan, väntar på att lektionen ska ta slut så jag kan åka hem. Slutar tidigare idag eftersom våran lärare i bilden är i Thailand nu, jävla as! Men tur för oss :D haha.

Idag blir det till att plugga som satan till samhälls provet, ska göra det direkt när jag kommer hem så jag kan ta det lugnare ikväll så jag inte behöver sitta och råplugga. Åååh det är segt att vara tillbaka i skolan!

Men usch vilket tråkigt inlägg, haha.

Slänger in en låt så länge :)

Kesha - Blow



Ha det fiiint, kramar ♥

Söndag..

Nu är det söndag, blä! Vilket betyder att det är dags för skola imorgon igen. Vill ha längre looov!
Aja, ska inte sitta och typ "sura" över det idag, ska till the gym och bränna lite fett med Malin men sen måste jag nog hem och plugga, har två prov den här veckan som kommer. Fifän..

Bra låt!

T.I feat Christina Aguilera - Castle Walls





Ha en fin dag :) Kramar ♥

The Vampire Diaries, nästa serie att nörda!

Tidigare idag när jag zappade mellan tvkanalerna så fastnade jag framför The Vampire Diaries. Kommer ihåg att jag satt och nördade den serien ett tag också. Så när jag har kollat klart på säsong 8 av One Tree Hill ska jag ta och se om säsong ett och sen fortsätta med säsong två av Vampire Diaries. Har Första säsongen på datorn, loovely!


 

Kom också på att jag inte skrivit något om gårdagen/kvällen. Var ju hemma hos Malin och lagade mat tillsammans med henne, Julia och Carro. Maten blev supergod, potatiskrokätter, egen gjorda biffar, egen gjord tzatziki och sallad. Till efterrätt hade Malin gjort en supergod kladdkaka, fast en vit kladdkaka. Ska lätt be om det receptet. Sen satt vi kvar vid bordet och spelade kort resten av kvällen, fyramannakotte var det vi spelade. Kvällen blev riktigt lyckad igår och med mycket skratt och jag är chockad över vilka jävla samtalsämnen vi kan dra igång, hahaha! Inget jag ska gå in på här dock ;)

Justeja, skrev igår att batteriet i kameran höll på att ta slut och att jag skulle spara det till kvällen. Men tog jag några bilder då? Nej, haha. Hade helt glömt av att jag hade den med mig så några bilder blev det inte, får bli en annan gång istället :)

Nu ska jag fixa ordning mig för sängen, men ska inte sova riktigt än. Hoppas eran dag har varit toppen!



Bestämde mig för att göra en ny design

Skrev häromdagen att jag kände för att ändra designen på min blogg, men att jag inte hade några bilder jag ville ha i min header. Men idag har jag tagit mig tid och gjort en ny design och enligt mig själv blev den finfin! :) Har även ändrat typsnittet på rubrikerna och i inläggen och även ändrat så jag nu har smiles i min blogg, som ni förhoppningsvis kan se. Alltid kul att uppdatera designen.

Annars idag så har jag bara vart hemma, fixat med designen och kollat på en film som gick på 5an, Stockholm Boggie hette den. Den var bra och lite små rolig.
Tror jag ska vara hemma resten av dagen/kvällen också, är ganska trött och känner för en hemmakväll. Fast det kan ju ändras snabbt. Men min söta mami köpte godis åt mig förut så jag vet ju vad jag ska käka ikväll, hehe. Är i tjejens månad också så är extra sugen på sånt ;)



Ska iallafall hoppa ur sovtröjan och ta på mig något annat sen ska jag ta det lugnt framför Tv:n och kolla på Teen Mom.

Kramar ♥

Hellu!

Kom hem för en timme sen ungefär och har hittills käkat lite och nu har jag gjort mig i ordning för att snart gå och möta tjejerna på torget och sen knalla hem till Malin och laga mat och sånt.

Har på mig det nya linnet, svarta jeans och en svart kofta över :)







Kan aldrig låta bli att inte göra någon min eller så när jag tar kort på mig själv, haha :) Först hade jag tänkt att ta outfitbilder, men jag har inget bra ställe att ha kameran på för att kunna ta outfitbilder. Sen upptäckte jag att kameran inte har så mycket batteri kvar heller så jag sparar på det till ikväll istället, så dessa bilder får duga ;)

Hoppas eran fredagskväll blir bra, kramar ♥

2011-02-18

HallåHallå! Får bli ett litet snabbt inlägg för jag måste snart börja göra mig i ordning. Ska till gymmet som vanligt, hehe. Passar på att gymma mycket nu så jag kan käka onyttigt med gott samvete ikväll. Vi ska vara några stycken hemma hos Malin och käka god mat och lite annat :) Myyysigt!

Får uppdatera sen när jag är hemma igen för nu måste jag göra mig i ordning så att jag inte missar bussen :)

Ha det fiiint, kramar ♥


Är helt fängslad..

.. I One Tree Hill. Det är galet bra! Ska gå och göra mig ordning för läggdags snart, eller ja.. jag ska lägga mig och fortsätta kolla på OTH. Kollar på en sida som heter Tv-links.eu, riktigt bra sida att kolla på. Den länkar för det mesta till en annan sida som heter megavideo, fast nackdelen där är att när man kollat i 72 minuter på en dag så får man vänta typ 30 minuter (ibland mindre) tills man kan kolla klart på det ena avsnittet. Men jag överlever, har en annan sida jag kan kolla på avsnitten också. Men tv-links.eu är klart bäst, så där kan ni gå in om ni vill kolla på olika serier :)

Den andra sidan jag kollar på ibland heter tvduck.com. Den länkar till massa olika sidor. Men där får man vara lite mer försiktig på vad man klickar på. Har hänt några gånger att jag klickat på en länk och sedan börjar den kopiera saker från min dator, men då har jag vart riktigt jävla snabb och tryckt på avstängninsknappen på datorn, haha. Men för det mesta så är det inga virus sidor där, men som sagt, var försiktiga om ni är där inne och klickar runt. Skulle det hända att den börjar kopiera saker från datorn, tryck bara på avstängningsknappen på datorn så hela datorn stänger av sig, då ska det inte vara några problem sen :)

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni sover gott inatt


Sjuttonde februari

Idag fyller min kusin år, Grattis till honom! :)
Senare ikväll ska vi hem till min kusin men innan dess ska jag bara ha en hemmadag och ligga och gotta mig framför One Tree Hill. Ska nog se till att tvätta lite kläder också.



Ska nog ner och ta mig något att äta snart också, spröda torskfiléer, potatis och dillsås. Möööms!


En prinsessas dagbok

Min granne skrämde nyss livet ur mig. Sitter här i mitt rum avslappnad, klickar runt på datorn och lyssnar svagt på musik. Rätt som det är sätter han igång och borrar med en jäkla borr, kändes som han skulle borra igenom väggen. Jag hoppade till kan jag säga, haha!

Ska lägga mig och kolla på En prinsessas dagbok filmerna nu hade jag tänkt :)






Tror jag ska ner och fixa i ordning havregrynsgröt och leverpastej macka om ett tag, fan vad gott! Fast jag blandar i lite blåbär i havregrynsgröten, då blir det mycket godare och känns inte lika mycket som tapetklister :) hehe.

Kramar ♥


Godmorgon

Eller morgon är det väl inte precis. Men jag har inte vart vaken så länge så för mig är det morgon, hehe.

Ska börja göra mig ordning snart för att sen dra till gymmet med Julia. Är så himla gött att gymma!
Mitt mål med att träna är inte att gå ner i vikt eller något sånt, jag tycker min kropp är helt okej. Men det finns självklart saker man vill ändra på. Men målet är som sagt inte att gå ner i vikt, det är att hålla mig i form och få en lite mer fastare och vältränad kropp och också bättre kondition. För om det var så att jag ville gå ner i vikt så skulle jag behöva offra massa godsaker och vissa måltider och det hade aldrig funkat för jag älskar att äta, haha. Matvrak som jag är! men däremot så kan man ju trappa ner på vissa godsaker och inte äta lika mycket :)



Jaja, får börja göra mig ordning nu så jag inte missar bussen.

Ha en bra dag, kramar ♥

Linnet

Här är linnet jag köpte. 75 kr inne på Foji :)



Blev en suddig bild men orkade inte engagera mig så mycket nu. Känner mig inte helt hundra på att jag tycker om linnet lika mycket nu.. vet inte om det är mitt humör som gör det. Tycker självklart att det är fint, men man ser lite fyrkantig ut i det. Fast det kanske bara är jag som inbillar mig. Får väl ha det någon dag så får jag väl se sen :)

Kramar ♥

Reklam

Har nyss fått i mig lite mat och nu kollar jag på Sofias Änglar, så himla bra! Men just nu är det som sagt reklam så jag passar på att uppdatera bloggen lite snabbt.

Var ju i stan med Sanna idag och köpte även ett nytt linne. Ska ta kort och lägga upp det sen :)



Fick bli en liten halv knasig bild på mig så länge ;)


Damn, I love music!

Fan vad jag älskar musik. Sitter just nu och dunkar musik som bara den. Älskar när det är riktigt högt, blir så glad när basen sätter igång :)

Idag skiner solen lite och det får mig att tänka på sommaren. Har nog nämnt sommaren jävligt många gånger i bloggen nu det sista. Men nu är jag så himla trött på detta jävla vädret. Kallt, blåsigt, isigt och halt. Näe nu vill jag att värmen ska komma! Bara våren skulle göra mig sjukt glad, för då behöver man inte ha på sig alla tjocka vinterkläder. Jaja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)



Jag vill börja använda min Jeansjacka!


Annars idag så har jag inte gjort mycket, ätiti frukost och sen dammsög jag undervåningen åt mamsen. Snäll som jag är! :)
Ska väl snart hooppa in i duschen också och börja göra mig i ordning, ska till stan med Sanna och fika. Mysigt!
Tror jag ska locka håret idag också, var ett tag sen nu. Fast inte som på bilden, ska ha min andra locktång :)
Ska se om jag kan ta en outfit bild också, fast lovar inget för jag suger på sånt!

Nu ska jag inte ligga här och dega längre. Nu får jag sätta fart på fläsket.

Ha en toppen dag, kraaamar ♥

Idag har jag tamejfan varit duktig!

Ja, idag har jag varit duktig!

Först blev det ju att gymma med Bellisen, sköj! Efter det åkte jag hem och käkade min macka, som jag sjäääälvklart glömde innan jag åkte iväg till gymmet, och ett glas proviva nyponjuice och en skål flingor. Nyttig! Sen somnade jag i soffan, i si så där 15-20 minuter. Det var allt som behövdes för att jag skulle bli pigg, haha. Gick upp och städade rummet och nu är det riktigt fint och rent, det luktar till och med rent. Då är det verkligen fräsct. Belönade mig med en semla efter städningen, men sen fick jag lite ångest eftersom jag hade vart så nyttig sen jag kom hem från gymmet. La mig på golvet och gjorde 20 situps, det kändes i magen för jag har tränat den som sjutton idag, och så gjorde jag även lite benövningar :) hehe.

Bella var så gullig förut och gav mig en Alla hjärtans dag present på bussen! Hon hade slått in den och satt två små röda "sammets" hjärtan på. Hon är verkligen en jättefin vän och människa ♥
Kände mig dock lite taskig eftersom jag inte hade något åt henne :(

Skyndade mig som sagt att öppna den, jag älskar center-chocklad!



Passade på att käka upp den innan gymmet, så jag gymmade bort den sen ;) haha.

Fick för mig att göra en ny design till bloggen nyss, men hade inga bilder som jag ville ha i min header. Det får bli en ny design längre fram i vår när jag tagit mer bilder utomhus och sånt :)

Ska nog lägga mig snart och kolla på en film eller något sånt, eller kolla på OTH. Var änna längesen nu, får se hur jag gör :)

Godnatti ♥

Alla hjärtans dag

Glad Alla hjärtans dag på er ♥




Ska alldeles strax röra mig mot gymmet med Bella. Jag känner för att göra något roligt och lite små mysigt efteråt, det är ju trots allt alla hjärtans dag. Då vill man ju helst inte sitta hemma och glo själv. Eftersom man inte har någon pojkvän så skulle det inte sitta helt fel att ha en mysig dag med en kompis. Får se vad som händer :)

Nu måste jag dra mig mot bussen.

Ha en fin dag ♥

Söndag trettonde februari

HallåHallå! Har ni haft en bra helg? Min har vart toppen. Hade det jätteroligt och mysigt med Jenny i helgen!

Dock var det inte lika mysigt och jätteroligt igår kväll när jag skulle åka hem och fick vänta på bussen i hela trettio jävla minuter! Var djuptfryst när bussen väl kom. Jag hade planerat in allt med bussen så jag skulle hinna med den andra bussen hem sen. Men så blev det ju inte. Var så himla irriterad när jag väl kom hem. Bussen jag skulle ha tagit från Jenny kom inte ens utan det var nästa buss jag fick ta och pga den missade jag min buss hem (den går en gång i timmen).  Så fick ta en annan hem. Som tur är kan jag ta två olika bussar hem, så jag fick ta den och gå en jävla bit istället. Jaja, ibland har man inte alltid tur :)

Idag har jag iaf vart på gymmet och efter det åkte jag hem till Jessica. Awesome! Kom hem vid halv elva typ och sen dess har jag bara kollat på tv och kollat upp när dem öppnar på sportlife. Har nämligen glömt mitt lås där, suck.. -.-
Ska ta och ringa imorgon bitti och se om dem har hittat något lås i omklädningsrummen eller tagit hand om något lås. Hur som helst ska jag ändå gymma imorgon och får väl köpa ett nytt lås ifall om det är helt veck :) Tänkte till och med "Nu får jag inte glömma lägga ner låset innan jag går" och så är det exakt det jag gör, haha!

Imorgon är det ju Alla Hjärtans Dag. Någon som ska göra något speciellt då? :)
Själv ska jag som sagt gymma "bort dagen", har ju ändå ingen att vara med, haha. Sen ska jag nog städa lite i mitt rum också. Men vi får väl se hur det blir med städningen, brukar ju alltid bli för trött för det ;)

Näe, nu ska jag nog ta och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.

Hoppas er helg har varit fin! Godnatti ♥



@ Jennys place ♥

Just nu är jag med Jenny och det är awesome!  Hon cpar runt som fan och jag sitter och kollar på och får mig ett gott skratt! haha, Underbara unge :)
Nu ska vi återgå till våran filmkväll, vi har hittills sett La Casa Muda och Paranormal activity 2. Och nu ska vi se på The Tourist :)






 
Kramar ♥


Typiskt mig

Jag fattar inte varför jag alltid är så sjukt trött när jag kommer hem från skolan. Har somnat varje dag nu i veckan. Som förut t.ex. så hade jag satt mig asgött i sängen för att blogga, men så somnar jag. Ovanligt...
Då var klockan runt 8 någongång, sen dess har jag sovit fram till klockan elva och nu har jag precis gjort mig ordning för att sova. Men självklart så har jag ju blivit "pigg". Det är verkligen så jäkla typiskt mig, haha!

Från det ena till det andra. Igår efter skolan åkte jag och gymmade med Malin, Kicki och Julia. Efter gymmet var jag och Julia väldigt hungriga och blev då sugen på pizza, så vi gick och tog oss var sin pizza. F***n vad gott säger jag bara! Haha, längesen jag åt det också. Sen kanske det inte var så skitbra att äta en fet pizza efter man gymmat, men äh vafan. Ibland får man unna sig!

Tog en Calzone, love that pizza!


Imorgon ska jag hem till Jenny efter skolan och sova hos henne. Jävligt längesen vi sågs så det ska bli riktigt roligt! Ska packa mina saker redan imorgon bitti och ta med mig det till skolan. Slutar ju inte förrän fyra så det är lite onödigt att åka hem i mellan ;)
Just det ja! Imorgon börjar ju även lovet, awesome. Ser fram emot imorgon för jösses vad jag saknar Jenny :o Det blir en perfekt dag till början av lovet :)


Oj, vad klockan tickar iväg! Nattinatti ♥


Uppdate: Tiden på inlägget stämmer inte. Det ska stå 00:30, haha!

TJOOOOOO!

Sitter i skolan och har lektion/håltimme. Ingen aning om vad det är vi har. Men rätt gött att bara sitta och knappa runt på datorn faktiskt.

På tal om mitt inlägg igår, hehe. Vi hade en redovisning igår på fotolektionen, då vi hade fått en uppgift att göra ett bildspel i powerpoint med våra bilder som vi tagit och redigerat lite i photoshop. Bilderna blev fina och mitt bildspel blev helt okej. Så jag tänkte att jag skulle lägga upp det på bloggen eftersom jag ändå hade tänkt lägga upp bilderna någon gång men då tänkte jag att jag lika gärna kan göra det i ett bildspel. Men sen när jag skulle spara den gick det inte att spara den i en JPEG fil så därför kan jag ju inte lägga upp den på bloggen, vilket som störde mig grovt. Satt och klickade runt om en tok överallt i windows movie maker för att hitta där man ändrade till JPEG. Men jag hittade det inte, har gjort om ett annat bildspel till det formatet förut men nu hittade jag fasen inte.. ;o Sjukt irriterande!
Var så himla trött igår också och lättirriterad så därför blev jag ju extra sur för att det inte funkade som jag ville :) haha. Men ska se om jag inte kan få ordning på det på något sätt, envis!

Men kan iaf visa upp en utav bilderna :)



Kramar ♥

Skitröv

Näe nu är jag sur! Får blogga imorgon istället, är så trött så jag irriterar mig på allt. Basjdatorn krånglar för mig också.

Nu ska jag sova. Natti!


Hej igen!

Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag ska bege mig till mina drömmar. Har pluggat lite nu men det är skitsvårt så jag tror knappast att jag kommer klara godkänt på det provet.. Men ska ändå testa.  Det skadar ju aldrig att försöka. På tal om godkänt så fick jag godkänt på mitt svenska prov som vi hade förra fredagen, finfint! Jag är ju som sagt inte en "pluggtyp". Jag pluggar ju och sånt men brukar inte plugga mer än jag behöver och jag nöjer mig bara jag får godkänt. Fast det är ju givetsvis jättekul att få högre betyg också och det händer ju ibland. Dom gångerna jag får högre betyg har jag oftast lätt för just den saken vi har prov på, för jag är som sagt inte den som sitter och råpluggar mer än jag behöver. Men ett godkänt gör mig glad, det viktigaste är ju att vara godkänd :) Sen är ju alla människor olika så det är ju inte säkert att alla håller med mig i det här.

Nog om betygssnacket. Sitter och kollar på någon knepig film på 6an, Ready to rumble heter den. Ingen höjdarfilm direkt, haha. Men nu hittade jag Cougar Town istället, mycket bättre!


Fasen vilket segt inlägg. Ska snart hoppa ner i sängen, hoppas ni sover gott!


Tisdag åttonde februari

Hej på er! Allt bra? Med mig är det fint men är trött som vanligt. Har nyss gjort ett bildspel i powerpoint som jag hade fått i fotoläxa. Eller jag gjorde två stycken. Det ena gjorde jag lite finare och roligare fast vet inte om man fick göra så, så därför gjorde jag ett till vanligt och som är lite halvtråkigt. Så att inte min lärare blir sur på mig och börjar skälla och tror att jag inte lyssnat, men han ska icke få skälla på mig för nu har jag vart duktig!

I morse när jag var på väg ner till bussen så ser jag bussen komma lite längre bort och börjar då springa som en jävla idiot, är chockad över hur fort det gick undan när jag sprang till bussen, haha. Men när jag var framme vid bussdörren så kör idioten ifrån mig? Tack för den liksom..  inte speciellt snällt faktiskt, busschauffören kunde väl ha släppt på mig? Det tar ju inte hela dagen. Aja, fick stå och vänta i en kvart på nästa men det gjorde mig inte så mycket för det var inte så kallt. Men sen fick jag för mig att jag hade glömt mitt busskort i min andra jacka så jag började knalla upp för backen igen för att hämta det men i halva backen så fick jag en känsla av att jag hade lagt ner det i min väska så jag kände efter och där låg det. Morgontrött? Ja! haha. Fick mig iaf lite motion och det är ju aldrig fel.



Nu ska jag nog gå ner och göra ordning lite kvällsmat. Knäckemackor med leverpastej och smörgåsgurka + en liten skål yoghurt och ett glas mjölk. Möms! Samtidigt som jag äter det ska jag plugga på företagsekonomin. Kommer nog få sitta uppe länge ikväll, tur att jag har sovmorgon imorgon då :)


Hoppas er dag har vart bra, kramar ♥

Jayme Dee

Sitter här som en död fisk typ. Är äckligt trött och har huvudvärk så ska nog stänga av datorn snart och göra något annat.
Hade en riktigt bra och rolig kväll med Bella igår. Hon hängde även med mig till gymmet idag också, trevligt!

Annar så sitter jag och knappar runt på datorn och lyssnar på covers av en tjej som heter Jayme Dee, jätteduktig! Önskar att jag också kunde sjunga.. men man kan ju inte få allt :)





Visst är hon duktig?!

Kramar

Tro det eller ej..

...men jag har faktikst pluggat idag. På en lördag :o förvånad över mig själv! Hade ändå så jävla tråkigt och behövde plugga så då tänkte jag att jag kunde fördriva tiden med det. Läste kapitel 3 i handelsboken, blä! och sen gjorde jag frågor i samhäll som vi fick istället för att ha lektion i torsdags, så nu är jag klar med det och har skickat in det också. Duktig jag är!

Ska strax hoppa in och ta en liten dusch, känner mig så äcklig. Går fortfarande runt i pyjamas, haha. Eller en stor tröja och ett par pyjamas byxor är det, skitsamma! Känner änna att det är dags att byta om nu och bli lite fräsch. Men sen åker nog min mjukisdräkt på om den har torkat.

Senare ikväll ska jag träffa Bella, wonderful! Vi ska ha en filmkväll/myskväll och även sova över hos någon. Fast vi har inte bestämt vem än. Ska nog se om vi inte kan knalla iväg till ICA och köpa godis, blev jävligt sugen på det!

Ska ta och smsa den lilla filuren nu och se vart hon håller hus.



Hoppas eran lördagskväll blir bra, kramar ♥

Infinity

Sitter och lyssnar högt på Guru Josh project - Infanity. Den påminner mig så mycket om sommaren, faaasen vad jag vill ha sommar! Eller åtminstone vår så man kan börja klä sig tunnare och använda sina converse (det här året ska jag se till att köpa ett par äkta vita) och jeansjacka. Ååh ge mig vår och sommar!
Är så härligt på våren när alla blommor och sånt kommer fram och när man känner att det blir varmare och varmare så att man tillslut kan gå utan jacka. Sen blir det ännu varmare och tillslut går man runt i shorts, linne och flipflop. Då är det sommar!
Älskar första helgen på sommaren då jag följer med ut med båten och det är så där riktigt varmt och gott och man kommer hem på söndagskvällen och känner hur bränd man är i ansiktet och på kroppen, att man är röd som en tomat. Men det är härligt!
Herregud vad lockad jag blev nu, haha. Älskar sommaren, det är absolut den bästa årstiden som finns. Sen så blir jag ju myndig i sommar också ;)

"Bara" fyra månader kvar så har vi äntligen fått sommar























Det blev en rejäl bildbomb! Men måste bara ladda upp det här bildspelet också. Tror det är andra eller tredje gången jag lägger upp det, hehe :)




Någon mer än jag som är jävligt sugen på sommaren?! ♥

Vacancy

Sitter och kollar på en film på 3an som heter Vacancy, en skräckis typ. Den är bra faktiskt, läskig också :o
Det är nu man skulle haft ett sällskap, men istället sitter man här själv och glor på en skräckis, haha.
Nu sitter jag och håller för ögonen stup i kvarten också, den är fasen riktigt läskig! Ändå har jag inget bioljud på.. går ju iåf inte eftersom att det är 3an jag kollar på. Nu är det reklam iaf, sjukt störande! Ska nog se om jag kan se den någon annan gång också så det inte är en massa reklampauser.

Bra och läskig är den iallafall



I nästa reklampaus (om det nu blir någon innan filmen är slut) ska jag gå och borsta tänderna å tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen. Är råtrött efter gymmet!

Natti ♥

Fredag fjärde februari

Sitter i skolan och segar. Ska nog dra hem snart, eller till gymmet rättare sagt. Började ju dagen med svenska prov, gick nog rätt bra tror jag :)
Vi har ju en äckligt lång håltimme idag så det är ingen som kommer att gå på naturkunskapen ändå, visst det kanske är lite taskigt mot läraren men man tycker ju att dom borde förstå att elverna går hem om dem har så lång håltimme + det är ju fredag!

Ha en bra dag ♥



JAG VILL HA SOMMAR!!


Godkväll!

MorsningKorsning!

Har precis pluggat en del på svenskan och nu sitter det ganska bra. Ska in i duschen om en liten stund och sen ska jag sova. Men tänkte berätta lite kortfattat om dagen iallafall.
Dagen började med naturkunskap, som också var våran enda lektion idag. Även idag var lektioner inställda eftersom läraren är sjuk, först trodde vi att vi skulle få ha världens längsta håltimme men vi gick och pratade med våran samhälls lärare som hade tänkt ställa in lektionen (vi har samhäll sist på dagen) eftersom att vi skulle ha sån lång håltimme. Snäll lärare eller vadå?! Underbart! Dock fick vi lite uppgifter att göra, men det är ju snabbt gjort. Så vi slutade redan vid 10 idag. Åkte hem, la mig i sängen och somnade ;) hehe.

Morgondagen ser lite halvkass ut.. först har vi svenskaprov och sen har vi typ 3 timmars håltimme. Kul!
Vi har naturkunskap sista lektionen också. Men vi ska prata med den läraren och se om vi inte kan lösa det på något sätt. Vi hoppas på att det går att flytta upp lektionen eller något.
Lite tröttsamt när lärarna är borta.. allt blir så omständigt då.

Jaja, ska inte tjöta mer om det nu. Så ligger det till iaf och nu ska jag hoppa in i duschen och sen dyka ner i min goa säng.

Hoppas ni har haft en fin dag!


Sanna 18 år!

Idag fyller min underbart söta och fina Sanna 18 år! GRATTIS älskade slemboll! ♥



Idag var vi ju på filmfestival. Typ världens sämsta filmer?!
Första filmen var kass. Den andra var så otroligt jälva dålig så man blev ju chockad över att folk ens gör såna filmer. Den var så tråkig så jag och Sanna kopplade in musik i öronen och knappade på mobilerna istället. Cici och Amanda låg och "sov" bredvid oss, haha. Ja ni förstår nog att filmerna inte var så bra ;) Dom lät bra på namnen men så var det ju inte.
Nog om det. Ska inte klaga allt för mycket, det var iaf goare än att sitta i skolan och ruttna :)

Just nu sitter jag och glor lite på tv, kvinnor som föder barn. Blir ju rädd när jag ser hur ont dom har. Kommer aldrig våga föda barn i framtiden! Fast å andra sidan är det nog värt all smärta efteråt då som man håller sin lilla bäbis i famnen. Det är faktiskt jävligt coolt hur allt fungerar och att det kan växa ett liv i ens mage, fascinerad!

Hoppas ni har haft en bra dag, kramar ♥


Sofias Änglar

Sitter och kollar på Sofias Änglar. Tycker det är roligt att kolla på olika byggprogram där dem renoverar och bygger om hemma hos folk och inreder efteråt. Extreme Home Make Over är ett tvprogram som jag tycker om väldigt mycket. Alla som renoverar gör det ju så himla fiiint! Och jag blir så glad för de människor som har haft det svårt och sedan får de hjälp och får ett bättre hem och då lyfter den bördan från deras axlar så de kan fokusera på annat. Det är tur att det finns så många snälla människor som vill hjälpa andra. Hade jag haft mycket pengar hade jag utan tvekan hjälpt olika människor som behöver det.
På tal om inredning så längtar jag tills den dagen då jag har en egen lägenhet som jag kan inreda hur jag vill med massa snygga och fina möbler och massa olika småsaker som piffar upp det :) Gud vad kul det kommer att bli!

Det här köket såg riktigt snyggt och mysigt ut! Det är så jag vill ha det i hela min lägenhet. Alltså att det är snyggt och stilrent men samtidigt ska det vara ombonat och mysigt så det inte blir sterilt och tråkigt :)



Annars så har dagen idag varit bra. Började ju vid 12 och det var riktigt skönt! Slutade vid 4 och åkte hem och pluggade på renässansen som vi har prov i på fredag.
Morgondagen blir riktigt go också, vi ska på en filmfestival med klassen/skolan. Vet dock inte vad det är för filmer som kommer visas, men det låter ju alltid trevligt med filmfestival :)



RSS 2.0