Jayme Dee

Sitter här som en död fisk typ. Är äckligt trött och har huvudvärk så ska nog stänga av datorn snart och göra något annat.
Hade en riktigt bra och rolig kväll med Bella igår. Hon hängde även med mig till gymmet idag också, trevligt!

Annar så sitter jag och knappar runt på datorn och lyssnar på covers av en tjej som heter Jayme Dee, jätteduktig! Önskar att jag också kunde sjunga.. men man kan ju inte få allt :)





Visst är hon duktig?!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Hatar alla de där små koderna som man ska ändra.. Och varenda liten punkt kan ju göra skillnad! Jag måste verkligen byta design snart, jag har sjukt gamla bilder kvar som är från tiden då jag inte klippt mitt hår kort än! Skandal.. ;)

Den känns så gammal!



Haha, du skulle sett som alla skrattade åt mig! Bara för att jag missade att hoppa.. Även om jag ibland är riktigt duktig på att hoppa, om man kan säga det utan att låta divig. ;)



Det var värst vad du blivit aktiv! :) Är riktigt imponerad! Gymmet i fredags, plus idag! Riktigt duktigt säger jag, som inte gör mycket för att hålla mig i form.. Som tur är har jag bra ämnesomsättning, så jag kan äta hur mycket onyttigt som helst, utan att behöva träna en massa. Än så länge! ;)



Annars har min helg varit riktigt mysig! Var hos Frida igår, där vi kollade på Melodifestivalen och bara flummade! Vi skrattade åt det mesta, haha!



Jag hoppas att din huvudvärk går över, huvudvärk är verkligen en av de sämsta grejerna som finns!



Kram!

/Beccy

2011-02-06 @ 21:02:11
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: REBECCA

hon är så sjukt duktig!

2011-02-08 @ 19:03:00
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/
Postat av: REBECCA

sv: jo det är bara bra med mig! hur är det själv? hade du också fint väder idag? i stockholm va det sjukt bra väder, så jäkla lycklig;) hahah.

2011-02-08 @ 22:26:53
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0