Näst sista april

Hej på er! Vad har ni för er denna fredagskväll? Själv sitter jag i soffan och kollar på Dumpad, den går på trean. Rätt bra men lite seg också. Känner även att solen har tagit i ansiktet idag, så skönt! alla plitor och finnar försvinner fort som fan! Löööve the weather!

Idag har det varit en väldigt bra dag faktiskt. Vi flyttade naturkunskapslektionen så att vi fick sluta tidigare. Efter skolan blev det att gå på marknad med Sanna, Julia, Malin och Bella. Vädret var på topp och det var riktigt mysigt att gå runt där och kolla på alla stånd. Köpte mig ett par Ray·Ban solglasögon, fejk alltså. Men dom såg likadana ut så jag bryr mig inte, sköna på var dom också. Sen köpte jag mig en chanelring (fejk den med, haha). Men skulle ju vart lite wierd om dom hade äkta märken på en sådan marknad liksom. Men den var fin! Men bilder på det kommer imorgon.

Här har ni lite andra bilder från marknaden







Efter marknaden åkte jag och Jullan hem till mig och käkade färdiggrillad kyckling och potatissallad på min altan. Sen bar den av till Matchen. Gais losa med 2-0 mot Elfsborg... Inte roligt. Menmen..

Nu ska jag göra mig i ordning och sova, ska upp tidigt till stan med Sanna imorgon :)

Natti ♥

Armband

Det här fina armbandet fick jag av Julia idag. Hon hade köpt det till mig i Spanien, gulligt av henne! :)




Annars idag så har jag bara vart i skolan. Inte hänt så mycket. Fast idag på fotolektionen var det sjukt kul! Vi får ju framkalla bilder och så nu och det är nog bland det roligaste som finns. Är så coolt när man lägger bilden i olika vätskor och sånt och ser när bilden kommer fram, asballt! Tyckte det var så roligt mot slutet så jag ville inte gå hem.. Haha!

Sen jag kom hem har jag hunnit käka, somna vid tre tillfällen då jag egentligen borde ha pluggat. Eller jag har pluggat men jag kan ju aldrig ge fan i att somna så fick ju mindre gjort. Men får hoppas att jag kan hyfsat i alla fall för i morgon har jag prov. Fast å andra sidan hade jag ingen som helst ork till att plugga idag så känner mig ändå duktig för det jag gjort :)

Nu har mitt nagellack torkat så nu ska jag tvätta bort mascaran och borsta tänderna och sen krypa ner i min goa säng.

NattiNatti ♥

New shoes

Här är mina skitnsygga skor jag köpte idag!

Skopunkten, 299 :-



Visst är dom snygga? :D

Kan berätta lite snabbt om dagen nu när jag ändå uppdaterar. Började ju dagen med att åka in till stan och köpa skorna och ett linne (fick tag på ett i storlek S, toppen!). Sen åkte jag hem och satte mig i solen på altanen och pluggade. Satt där ute ett bra tag, det var så himla härligt! Hade på mig ett par shorts och en lite "pösig" tröja/linne. Sedan gick jag en promenix med mamma och pappa i kvällssolen :)

Just nu sitter jag med en ansiktsmask som jag snart ska dra bort (det är en peel of mask, asbra). Använde den igår också och jag kände mig verkligen jättefräsch efteråt. Det är så bra med ansiktismasker för det är alltid så mycket i en förpackning så man kan använda den två gånger.
Jag kollar även på Mamma Mia som går på trean, har sett den ett par gånger. Den är så härlig, låtarna är goa också. Just nu är det reklam och jag ska snart borsta tänderna också och sedan krypa ner i sängen och kolla klart på Mamma Mia och sen när den är slut kan jag bara stänga av TV:n och sova. Ska ju upp tidigt till bajsskolan imorgon... :(

Hoppas ni har haft en fin dag och ett fin lov, Kramar! ♥

Fint väder idag igen!

Det har varit fint väder enda sedan jag fick påsklov. Vilket betyder att jag har haft ett helt underbart påsklov med massa sol och fint väder. Det känns nästan som att man har haft sommarlov, haha. Kanske inte riktigt eftersom att sommarlovet är längre, men ni förstår nog vad jag menar ;)

Ska strax göra mig i ordning i alla fall och sen dra mig in mot stan och köpa ett par skor som jag la undan igår och så ska jag även köpa ett långt linne att ha under min rosa korallklänning som jag köpte i torsdags när jag var i Ullared. Längtar tills jag kan ha den på mig, har nämligen bestämt att ha den på mig på min 18-årdag :) Vilket det inte är så jättejättelångt kvar till, 46 dagar om man ska vara exakt, haha :)


Hoppas ni får en fin dag för nu ska jag börja göra mig i ordning, kram på er ♥



Lägger upp en bild från i somras, var så himla härligt väder den dagen!

Scream 4

Godmorgon! Allt bra med er? Själv är jag snorig som vanligt när pollen finns i luften. Men jag överlever! :)

Igår firade vi först påsken lite här hemma och sen framåt kvällen åkte jag in till stan och mötte upp Jenny och så gick vi och kollade på Scream 4. Den var bra :)



Sen åkte vi hem till mig och så sov hon över här :) Idag har vi hittills hunnit äta frukost och gjort oss i ordning. Jag ska snart brumma iväg till gymmet och möta upp Malin för att dansa zumba och Jennypenny ska hem.. Efter gymmet ska jag träffa Sanna, ruuligt!

Ha en fin dag, kramar ♥

Förresten, idag är det 20 grader ute :D


Påskafton

Idag är det påskafton så GLAD PÅSK på er! :) Ska snart börja göra mig i ordning för vid ett kommer brorsan och Tatti hit. Kan ju vara bra om jag är klar då, hehe. Sitter annars och lyssnar på Johnossi, bra musik!


Åh vilket härligt väder!

Idag har det varit helt underbart väder. Började dagen med frukost ute i Bellas trädgård och sen låg vi där och solade ett bra tag, och herrejösses vad varmt det var. Men otroligt skönt att kunna ligga och steka i solen redan i april!
Efter frukosten och solandet så gjorde vi i ordning pastasallad. Blev "färglad" pasta, kyckling, majs och en go dressing vi gjorde. Muums! Sen tog vi min lilla brumbrum ut till havet och satt där ute och käkade och hade det supermysigt! Vi köpte även jordgubbar på vägen ut, åh så gott det var! Fotade givetsvis en del så här kommer bilder :)



















Älskar sista bilden, tycker att den blev så fin!

Annars så väntar jag på att maten ska bli klar, tvättar kläder, plockar undan lite i rummet och har nyss tagit bort mitt nagellack. Lite senare ikväll ska jag nog till Bellisen igen, tror det blir filmkväll idag också :)

Hoppas er dag har vart fin, kramar ♥

Dagens inköp

Här är det jag köpte i Ullared idag :)

Värmeskydd till håret och make-up eye remover



Peelinghandskar (skrubb till kroppen/ansikte)



Vaseline (tänkt sätta på ögonfransarna när jag sover för Malin sa att ögonfransarna blev mycket bättre då, värt att testa ;) )

























Dom två sista klänningarna är rätt genomskinliga så man får ha ett linne under. Men jag gillar dom skitmycket, jättefina! Den som ser ut att vara ganska rosa är mer åt korallfärg hållet, kommer bli snygg i sommar!

Så det var allt. Nu ska jag packa i ordning en väska med lite nödvändiga saker i och sen ska jag brumma iväg till Bella och sova där i natt, Awesome :D ♥

Ha det bra, kramar


Tjugoförsta April - Skärtorsdagen

Tjabba, Tjena, Hallå vi säger så... Roligt, elrhur? :D ....

Haha näe, men Hej på er! Allt bra? :) Med mig är det bra. Har vart i Ullared idag igen med mamsen, hehe. Hittade lite saker som jag lägger upp här i bloggen senare :)
Tänkte istället berätta om gårdagen som var super! Åkte ju till Jenny och vi tog oss en långpromenad ner till havet och här har ni en del bilder från det :)























Fina Jenny! ♥




Dagen avslutades med pizza och film, wonderful!

Tjugonde April Tvåtusenelva

Godmorgon, Godmorgon!

Sovit gott? Själv har jag sovit alldeles för gott :) Ska inte bli så långvarig med uppdateringen för ska göra mig i ordning för gymmet snart och idag har jag lyxen att Malin kommer och hämtar mig med sin moppe så jag får skjuts, awesome! Eftersom vi åker moppe idag så skiter jag i att duscha på gymmet och fräschar till mig när jag kommer hem. Ska till Jenny senare idag efter gymmet också så det blir najsigt, längesen jag träffade den bruden!



Gammal bild från sommaren 2009 på mig och Jennypennypäronpung :) ♥

Ha en fin dag, kramar!

Outfitbilder

Kom och tänka på det här med outfitbilder. Jag har tänkt massor av gånger att jag ska ta outfitbilder och sagt det ett par gånger också. Men det blir liksom aldrig av. Det beror på tre saker:

♦  Jag hinner nästan aldrig eftersom jag oftast kommer på det innan jag ska iväg till bussen eller liknande.

♦  Jag har inget bra ställe att ta outfitbilder på.

♦  Jag tycker att jag ser konstig ut när jag står upp på bilder, ser liksom ihop tryckt ut på något sätt. Vet inte om det är för att jag är lång som jag tycker så.

Men där har ni tre anledningar till varför det aldrig syns outfitbilder här. Okej, punkt 1 och 2 kan jag ju bara hitta tid och plats till. Det är nog punkt 3 jag behöver komma över eftersom det har med självförtroendet att göra.. Haha, tjejer tänker alldeles för mycket på sitt utseende. Åtminstone jag själv, är väldigt utseendefixerad när det gäller mig.

Här är en outfitbild jag blev nöjd med i somras. Åh ge mig sommar!



Näe, nu blir det snart läggdags. Natti ♥

Go dag!

Haft en riktigt bra och go dag idag. Började med att möta upp Malin, Sanna, Cici och Carro för att gå och kolla sommarjobb, i know jag är alldeles för sen med att fråga om sommarjobb eftersom alla sommarscheman redan är satta typ, men fick lämnat CV till två stycken. Ett Café och en skoaffär så det kändes bra i alla fall. Får väl se om dom hör av sig.

Efter det gick vi och käkade på en uteservering. Har varit så himla fint väder idag och jag har premiär användt min jeansjacka och jag frös inte ens! Hur härligt som helst. Efter kycklingsalladen som jag käka blev det morotskaka och senare i stan blev det glass. Haha, känner mig som ett svullo så imorgon blir det att gymma med MölleBölle!



MölleBölle :)



NegerSanna och Carro :)




Pictures

Här har ni några bilder från idag :)




















I am number four

Goddagens!

Igår efter att jag dansat zumba åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att sedan åka in till stan och fika med Sanna. Hon har vart i Spanien i en vecka nu så det var roligt. Dock är hon neger nu och jag är ett lik.. kul! haha.
Vi satt på Espresso House i 3 timmar typ och sen bestämde vi oss för att gå på bio och vi såg I am number four. Filmen var skitbra och jag rekomenderar den! Dessutom så är huvudpersonen så galet jävla snygg att jag dör! haha, filmen var som sagt skitbra och man hade ju ögongodis under hela filmen ;)






Annars idag så har jag gjort massa ärenden med pappa och sen åkte vi ut till hamnen där båten ligger och det var underbart där ute. Har vart underbart väder hela dagen, feels like summer!
Tog även lite bilder tidigare idag, men dom kommer upp senare :)

Kram! ♥


Sjuttonde April

Har precis bäddat sängen och kollat lite bussar och ska snart borsta tänderna, sedan bär det av till gymmet för ett zumbapass. Hade velat ta moppen till gymmet idag så jag kommer snabbt hem sen. Men jag vågar inte ställa min moppe utanför gymmet för då är den väl borta när jag kommer ut och ska åka hem. Det är så jävla synd att man ska behöva oroa sig för sånt, att ens saker ska bli stulna. Men så är ju tyvärr världen vi lever i. Det som vissa inte har det tar dom. Väldigt tråkigt!
Men sen så tänkte jag att jag kunde cykla till gymmet. Fast nä tror inte det, haha! Det blir en bit att cykla och jag kommer få andnöd påväg hem sedan för då är det en del uppförsbackar. Så det får bli bussen, känns säkrast!



Osminkad och blek som FAN.. :o haha!

Nu måste jag dra, kram ♥


The Town

Är helt proppmätt efter maten. Det blev ugnspotatis och grillat kött, mums! Sen blev det en liten glass till efterrätt och sen fick jag lite smått ångest för jag hade tänkt att inte äta något onyttigt idag. Så jag gjorde 50 situps.. löjlig som fan!

Annars så sitter jag och snörvlar. Har blivit små förkyld igen.. jäkla pollen. Tur att jag har nässpray och ögondroppar för pollenallergi så jag inte har ont av det. Men en snorig näsa är rätt jobbigt..
Menmen, det går väl över :)

Nu ska jag nog lägga mig och kolla på någon film. Det lutar mot The Town, ett tag sen jag såg den och jag köpte den ju i Ullared + den är så bra! :)



Ben Affleck är huvudpersonen i filmen, snygg!

Ben Affleck

Kramar ♥


Photos

Hade inte så mycket att göra tidigare idag så jag gick ut på baksidan och fotade lite. Här är några bilder :)

















Äntligen lov, ääääntligen!

Det känns så himla underbart att säga "nu har jag lov". Ska bli så himla gött att bara vara ledig och vila upp sig efter allt slit i skolan och idag ska jag ju som sagt bara vara hemma och slappa röva av mig!

Åkte till gymmet efter skolan idag med Julia och Malin. Men dom gick på zumbapass och jag tog ett vanligt gympass själv. Var rätt gött att gymma själv faktiskt. Tror nog att jag ska göra det fler gånger. Men på söndag blir det zumba för min del också :)

Annars så sitter jag och kollar på Scooby Doo på Tv:n samtidigt som jag väntar på att maten ska bli klar. Ska äta som en häst och sen när maten smält undan blir det att kolla på en serie och käka chips. MM-MM, MÖMS!




Scooby Doo is the shit :D

Vidrigt ägg

Tänkte uppdatera lite snabbt innan jag lägger mig och dyker in i mina drömmar.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, vart i skolan och så som vanligt och sen blev det att plugga när jag kom hem.

Tidigare i skolan idag så fick vi påskmat till lunch. Då brukar det ju serveras ägg till och dom brukar inte vara speciellt goa men idag tänkte jag att jag i alla fall skulle ta ett ägg och se om det var gott. Men det var ta mej fan det vidrigaste jag ätit! Asså... vafan gör dom med äggen?! Ägg som är så gott annars..
Ni vet hur ägg luktar, luktar verkligen som prutt. Det här ägget smakade 1000 gånger värre än det luktar. Vidrigt som fan!
Pratade med papsen om det förut när jag kom hem från skolan och då sa han att vi antagligen får någon annan typ av ägg, kommer inte riktigt ihåg vad det hette. Men vi får tydligen någon annan sorts ägg som man egentligen bara ska ha till när man bakar bröd och sånt. Så kan det mycket väl vara, skolan är ju snål. Näe men det var absolut sista gången jag äter ägg i skolan, haha. Hela tungan krulla ju typ ihop sig och jag fick hålla för näsan för att inte känna smaken, annars hade jag fått springa och spotta ut det. Ja, ni förstår nog att smaken var rätt vidrig? haha.

Nu är det dags att göra sig ordning för att sova!


Snuskig apa

Hahaha, hittade precis denna perversa apa på YouTube. Eller det kanske är en gorilla whatever! Tydligen så har apor/gorillor samma behov som vissa killar ;) hahaha!



Näe, nu får jag ägna mig åt genomgången. Kram ♥

Trettonde April - Onsdag

Hej på er! Vad har ni för er? Själv har jag nyss lagt undan skolarbetet. Kände inte att jag behövde plugga lika mycket på det idag som jag behövde igår. Fick gjort lite i skolan och gått igenom de olika sakerna i naturen så att jag förstår bättre. Nu känns det som jag kan det mesta men behöver självklart plugga mer, men inte ikväll. Får lektionen på mig imorgon också, superbra för då kan man fråga läraren :)
Igår skrev jag ju att jag är väldigt trött på mitt liv just nu, och det är jag ju. För jag vill att det ska hända något nytt. Fast jag tror det är skolan som börjar gå mig på nerverna,  är verkligen trött på den nu så det ska bli riktigt behövligt med ett lov nästa vecka som sagt :) Men har haft rätt bra flyt den här veckan när det gäller skolarbete och sånt och det känns väldigt skönt. Får hoppas att provet går bra på fredag också, annars blir jag sur, haha!

Sitter förövrigt och lyssnar på Johnossi, väldigt go musik faktiskt. Men nu ska jag stänga av musiken och datorn och gå ner och käka lite kvällsmat, apelsin, skål med yoghurt och banan i + ett glas nyponsoppa, nyttigt! Möms. Sen blir det Grey's Anatomy och Off The Map :)





Kramar ♥

Sönderkokt hjärna

Har nyss lagt ner skolböckerna i väskan igen för nu tänker jag fan inte plugga mer idag. Har suttit 4 timmar i sträck och pluggat på den äckliga naturkunskapen. Min hjärna är nu sönderkokt och jag är så otroligt jävla trött på allt. Trött på skolan, på allt plugg som tar upp ens liv så man får sitta och plugga jämt för att kunna fixa sina betyg. Man ska väl få ha ett liv utanför skolan eller? Näe, tydligen inte.
Kom tidigare idag fram till att jag är så himla trött på mitt liv just nu, står helt still och händer samma saker hela tiden. Ett ekorrhjul. Jag är trött på mitt utseende, jag har verkligen blivit så himla trött på allt! Ska bli så otroligt välbehövligt med ett lov nästa vecka. Har redan bestämt mig för hur jag ska börja det lovet. Jag ska bara vara hemma och slappa röven av mig, kolla på film eller någon serie och käka pringleschips, det är jag fan värd efter allt plugg jag haft nu det senaste och andra saker som ska fixas + att jag inte har käkat något onyttigt på rätt länge, har inte haft något direkt behov av det. Men på fredag ska jag gotta till det. Så det så!



Ska ner och ta en banan snabbt eller något innan jag kryper ner i sängen och vilar min hjärna.

Godnatt ♥

Ibland blir man allt bra trött på sig själv..

Tidigare idag när jag hade kommit hem från skolan och kommit upp till mitt rum för att sätta mig och plugga på naturkunskapen så inser jag att boken ligger kvar i skåpet i skolan. Asså så jävla typiskt. Jag hade liksom planerat hur jag skulle plugga på det, har nämligen prov på fredag. Men sen gick jag in på fronter (skolans hemsida där de lägger upp alla skolarbeten) för jag tänkte att det kanske fanns något jag kunde göra där som hör till provet, men nope. Boken var verkligen ett måste och jag min klantröv glömde den. Aja, får bli extra pluggande imorgon istället.
På tal om skolböcker så fick jag en go räkning på min mattebok förra veckan, 270 kr skulle dom ha för den. Jahopp? Vad trevligt..
Näe men det var så att jag hade glömt lämna in den i tid trots att jag fått två påminnelser, hehe. Så dem skickade sedan hem en räkning på boken. Men jag gick till biblioteket och fixade det och behövde inte betala 270 kronor eftersom att jag ännu är under 18 år. Så fick istället betala 20 kronor för förseningsavgiften, så det har jag löst idag. Tog även reda på vilken nummer jag har på min svenskabok för det har blivit något förväxling med böckerna i klassen. Så ska kolla upp det imorgon för jag vill fasen inte ha en räkning på den. Inte roligt!

Jaja, nog om det. Annars idag har det inte hänt så mycket. Började med gympa som alltid på måndagar, idag var det innebandy, inte så där jättekul om man frågar mig. Sen rullade dagen på med handelsprov och bild. Tror provet gick helt okej faktiskt, jag hoppas det i alla fall. Men det var svårare än jag trodde att det skulle vara..

Jag hade väl inte så mycket mer att säga än det. Ska istället göra mig i ordning nu för imorgon ska jag upp tidigt till skolan.

Hoppas er dag har varit fin, NattiNatti ♥



HAHAHA! avslutar detta inlägget med att ladda upp en sjuuuukt fin bild jag och Sanna tog för ett tag sen. Åh vad vacker man är :D


Underbar dag

Den här dagen har varit riktigt jävla grym! Började med Gais match där dom vann med 4-0 :D Så himla fucking underbart! Man blir glad i hela kroppen! Alla står och hoppar och skriker av glädje och klappar händerna, ooh så fint det är!

Sammanfattar det så här: Underbart väder, underbar match och underbar klack! Kan inte bli bättre :)

Lite bilder från matchen + en liten video :)









Efter den underbara matchen med vinst åkte jag och Jullan och mötte upp Malin och sen gick vi och käkade thaimat och satt där ett tag och prata och hade det roligt. Sen gick vi en liten promenix från thairesturangen till bussen :)

Här är lite bilder från det med :)











Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag har haft, kramaaar ♥

Gais

Idag är det fotbollsmatch, Gais - Trelleborg, som gäller! Ska bli roligt att gå på match igen. Var jättelängesen jag gick på det men nu har säsongen börjat igen så det kommer nog bli lite fler matcher framöver skulle jag väl kunna tro. Trodde dock aldrig att jag skulle tycka om att gå på en fotbollsmatch men det är verkligen roligt, stå där och sjunga en massa ramsor och hejar på som fan och hoppar och skriker när Gais förhoppningsvis gör mål!
Jag ska gå på matchen med Jullan, sen efter det ska vi gå och käka med hennes mamma och hennes sambo, malin ska nog också med tror jag :)





Första gången jag var på fotbollsmatch.

Men nu ska jag inte sitta här mer ska hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning. Klockan 14:45 blir jag upphämtad av Julia och hennes papi :)

Ha en fin dag, kramar ♥

Plastikoperation

Egentligen har jag ingenting emot plastikoperationer. Men det jag inte förstår är hur någon kan vilja ändra hela sitt utseende till att se ut som en ödla.. Syftar på första bilden :s 

Jocelyn wildenstein - Från början var hon ju jättesöt. Men nu ser hon inte riktigt klok ut! Det ser inte ens ut som samma person.



Megan Fox - Samma gäller henne. Skitsöt från början och hade inte behövt ändrat någonting alls. Men hon är ju absolut inte ful nu, men man ser ju att hon har gjort operationer för att se "bättre" ut. Men jag tycker hon var sötare från början.



Heidi Montag - Också mycket finare från början, jättesöt! Nu är hon världens pattlisa och med suddigum i läpparna..



Förstår inte riktigt varför man ska hålla på att ändra på sig så himla mycket. Det blir oftast bara värre!
Men jag kan förstå att människor har saker som de vill ändra med sig själva. Det vill ju jag med göra, men skulle aldrig operera mig för att ändra på mig. Isåfall skulle jag göra saker jag mår bättre av och som får mig att trivas mer med mig själv.
Det är något jag måste bli bättre på, att tycka om mig själv mer. Tro inte att jag går runt och hatar mig själv för det gör jag inte :) haha. Men ni vet, vissa perioder eller vissa dagar så känner man sig bara så jävla risig.. Varför kan man inte få se ut som Kenza som ser bra ut jämt? Hon ser fan bra ut när hon gör alla sina knäppa miner, haha. Näe men jag är väl för det mesta nöjd med hur jag ser ut, men det kommer ju alltid finnas något som man önskar var bättre, finare eller snyggare på sig själv. Så är det ju för alla liksom.

Jag är glad att jag inte ser ut så här




Nu är det nog om operationssnacket, ska gå och göra mig i ordning nu och sen krypa ner i sängen :)

Natti ♥

Sometimes

Ibland när jag sitter och inte har något som helst att göra så börjar jag alltid tänka så jävla mycket. Jag är en sån person som tänker alldeles för ofta. Ibland tappar jag humöret helt, som nu ungefär. Blev bara så less på allting. Det händer ju fan aldrig något nytt. Samma gamla visa månad ut och månad in, roligt? Näe. Jag vill att det ska hända något nytt, något roligt och annorlunda som inte brukar hända. Just nu står mitt liv helt still, det händer verkligen aldrig någonting nytt..

Näe, bajs på det. Ska hoppa ner i sängen nu, men ska byta till mina nya sängkläder som jag tvättat klart nyss. Kanske får något annat att tänka på då. Aja, natti ♥




Sometimes I wish things were different..


Ullared

Igår befann jag mig i Ullared med mamma, moster och Tatiana (min brors fru) Hade en jättebra dag med Tatiana :) Det vara mamma och moster som gick med varandra hela dagen och jag och Tatiana gick med varandra. Sen möttes vi när det var dags för att äta.
Kom hem rätt sent igår kväll så jag orkade inte sätta mig vid datorn men jag tog i alla fall kort på allt innan jag gick och la mig, så tänkte visa er vad jag hittade igår. Det blev en del :)

























































Jäklar vilken bildbomb det blev! Men det är vad jag köpte igår :) Jag och Tatiana såg även Ola-Conny och mamma och moster såg Morgan, snubbarna från Ullaredsserien you know, haha!

Nu är det dags att plugga på handeln, Kram ♥

Godnatti!

Så här ser mina blåa naglar ut nu, fint!



Nu blir det läggdags :) Men innan dess, ni måste bara se den här! Urgulligt skratt ♥






Godnatt, Sovgott ♥

Nämen Tjenare!

Kom inte på något bättre som rubrik.. haha. Hur är det med er då? Bra hoppas jag :) Med mig är det fint i alla fall. Har haft en lung dag i skolan idag också och efter skolan blev det ett lungt gympass med Malin. Hade tänkt att jag skulle gymma rätt hårt idag men jag var så himla seg i kroppen, kan ju vara för att jag inte har tränat på ett tag. Men det fick bli mage, lår och rumpa! Så himla gött när det verkligen värker i benen, rumpan och magen så man knappt inte kan gå precis när man rest sig upp, haha :)

Tänkte att jag skulle måla mina naglar blåa nu samtidigt som jag kollar på Plastikturisterna :)




Kramar ♥

Fjärde April

Håller på att packa gymväskan för imorgon blir det gym för hela slanten, jösses vad jag ska träna! Ska bli riktigt härligt för jag har inte gymmat på hur länge som helst eftersom att jag har varit sjuk och vart förkyld. Men nu är jag frisk som en nötkärna ;)
Igår var jag på gymmet med Malin och Julia och då provade vi på Zumba. Det var sjukt kul! Men det var också svårt och lite jobbigt ibland, men man kände sig nyttig efteråt och att dansa är ju roligt. Det var kul att testa något nytt för omväxlings skull också. Ska absolut göras om någon dag :)


Annars idag så har jag bara varit i skolan. Har vart en rätt lugn dag. Började med prov i idrotten, gick bajsdåligt. Men å andra sidan får jag fan skylla mig själv eftersom att jag inte hade pluggat tillräckligt, smart som man är! Efter provet var det lunch och rumpmat så jag och Sanna gick och köpte var sin skagenrörabaguette, möms. Sen fortsatte dagen med handel, där jag gjorde klart en uppgift som skulle vara inne idag, och sen var det dags för bild. Är skönt att ha bild som sista lektion på måndagar eftersom att man då är så jäklans trött så man orkar inte engagera sig så speciellt mycket. 
Efter skolan åkte jag hem och somnade, haha. Gör fasen alltid det efter skolan. Fattar inte hur jag kan somna varje gång då jag kommer hem, det är några gånger som jag lyckas hålla mig vaken men det är verkligen inte ofta.

Näe men nu får jag ta och göra mig i ordning och packa färdigt gymväskan och sen gå och lägga mig.

Hoppas er dag har varit fin, kramar ♥

Natti!

Kom hem från Bella för en liten stund sen. Fasen vad varmt det är ute! 12 grader :o och nu är klockan så mycket som ett på natten. Kanske värmen är på väg? Njae, ska inte hoppas för mycket :)

Ska alldeles strax stänga ner datorn och sen sova men tänkte jag skulle uppdatera lite snabbt eftersom att jag inte har gjort det idag.
Var som sagt hos Bella nu på kvällen, tog moppen dit. Mest för att jag inte vågar gå hem så sent på kvällen, haha. Eller jag vill rättare sagt inte göra det, mycket tryggare att ta moppen. Kan vara lite lathet också. Hade i alla fall sjukt roligt med Bella, båda var övertrötta och släppte loss som fan med massa konstiga miner, läten och skratt, hahaha! Så himla härligt att släppa loss med någon som är lika cp som en själv :)



Nu ska jag sova. Godnatt på er ♥

Tålamod

Det är nog inget som jag har. Eller det beror självklart på vad det är. Men ett exempel är det här med Brun-Utan-Sol. Stör mig så sjukt mycket på att jag är halvblind eller något eftersom jag missar sjukt mycket på vissa ställen, mina händer ser förskräckliga ut, jävla morötter typ. Så har dom förövrigt sett ut hela dagen, sjukt fult. Men jag kletade på lite mer på händerna där jag missat när jag kom hem men nu när det har torkat in så såg jag att jag har missat i alla fall. Blir så trött. Känner jag mig själv rätt så kommer jag inte att hålla på med Brun-Utan-Sol länge, har typ redan tänkt sluta med det. Jag vill att det ska bli bra med en gång, att det inte ska vara massa fläckar där jag är vit. Typ slöseri med pengar om jag slutar med den nu eftersom jag bara användt den en gång. Men har man ett sjukt dåligt tålamod så ja.. Kanske ska testa brunspray istället? Fast det är nog ingen idé det heller eftersom att jag typ kommer testa det en eller två gånger och sen kommer jag tröttna på det och så har jag lagt pengar på något jag inte kommer att använda..
Asså jag får typ ångest för jag vet inte hur jag ska göra med brun-utan-sol grejset. Vet inte om jag ska fortsätta med det eller inte. Visst, jag känner mig mycket fräschare i facet och så för man behöver inte använda så mycket smink. Ååh får verkligen beslutsångest. Jag är typ störd eller något..

Just nu känner jag mig även tjock så jag har dragit upp mina mjukisbyxor as långt så jag inte ser magen, hahaha. Ja, ni hör ju hur knäpp i huvudet jag är?

Näe, nu ska klagaren ta och göra sig i ordning och sen fortsätta kolla på Supernatural på 5an, det är någon vampyrserie. Alla serier handlar typ om vampyrer? Det verkar bra i alla fall så jag ska kolla på det ändå :)



Godnatt ♥

Bytt design igen

Jag hade inget att göra så jag satte mig och gjorde en ny, var ändå inte helt hundra på att jag gillade den förra designen heller. Men nu är jag nöjd i alla fall :)

Bytte även ut bilden i mitten av min header :)

Gamla:


Nya:



Mycket finare tycker jag :)

Nu ska jag umgås med Bella! Ha det fint, kraaam ♥

I've said it before, but I love music! ♥

Är det något som jag älskar så är det att sitta och lyssna på jättehög musik när basen är så där ruskigt bra, låten med för den delen. Blir så jävla glad och sjunger med och får sån lust att dansa. Vet att jag har sagt det här i bloggen förut, men det är något jag skulle kunna säga väldigt ofta. Tack och lov för musik, vad skulle man göra utan den?! Haha.

Den här dunkas för fullt i mitt rum just nu:


Enrique Iglesias - Tonight (i'm fucking you)



Och massa mer låtar såklart! :)



Ikväll ska jag i alla fall träffa bella :) Trevligt, längesen nu! Är så tråkigt att det alltid går så långt i mellan när vi träffas, speciellt när vi bor med 10 minuters gångavstånd mellan varandra.. haha!

Bild från i somras på mig och Bellis!



Ge mig sommar?! Hade vart så sjukt gött om man kunde ligga ute på ett berg vid havet nu och steka! Jisses vad härligt det hade varit! :o

Men först, får det bli mer vår väder ute tycker jag! :)

Kramar ♥


RSS 2.0