Saw 3D

Sent igår natt får jag två sms från Sanna, i det första smset står det: Är du vaken :O? I nästa sms står det: ASSÅ CAMILLA DU MÅSTE VARA VAKEN FÖR HELVETE :( <3

Ja, ni kanske förstår att jag blev orolig? Tänkte att det hade hänt något allvarligt. Men som tur var hade hon bara missat sista bussen hem och behövde någonstans att sova. Självklart fick hon komma hit :) Åkte och hämta henne med moppen vid busshållplatsen. Inte för att det var speciellt långt att gå men jag vågade inte gå själv i mörket, haha!
Vid halv 2 - 2 kom vi hem och la oss i sängen och snackade en bra stund om allt och inget, sen somnade vi :)

Idag har vi varit i stan och sen gick vi och såg Saw 3D. Fy fan vad dom filmerna är äckliga! Speciellt den här eftersom den var i 3D. Men det var ändå kul att gå på bio, även fast jag vände bort huvudet i mellan åt!



Innan filmen skulle börja pratade en i personalen lite innan och självaste dockan från Saw kom trampandes ut på en liten cykel på scenen, usch! Han hade självklart en bandspelare med sig där det började ett meddelande "I want to play a game.." och sen sa dom om reglerna som gällde inne i salongen. Och det var samma röst på bandspelaren som det var i filmen, blä! Men lite kul ändå :)





Man ser inte så mycket, men lite ser man iaf :)

Kramar ♥

Hemmakväll + dator + musik = awesome!

Är så sjukt trött och helt slut så idag är det riktigt härligt att bara vara hemma och vara för sig själv!
Har haft fullt upp sedan igår, eller har vart igång enda sedan då.

Igår efter skolan åkte jag till stan med fina Jenny och gick i lite affärer och sånt och sedan gick vi och fikade :) Efter det åkte jag hem till Klara och sedan kom Johanna också, hade skitkul! Riktigt fina och goa tjejer :) ♥

Idag vaknade jag hos Klara runt halv 10 tiden ungefär, traskade hem ungeför två timmar senare. När jag kom hem gjorde jag mig i ordning för att följa med mamma och pappa och kolla på när några familjekompisars son spelade hockey. Stannade dock inte kvar hela matchen, gick i pausen och åkte in mot stan och träffade Sanna en snabbis för att hämta ut våra biobiljetter tills imorgon och sedan gick jag på fotbollsmatch med Julia, min kusin och hans kompis. Så nu är jag riktigt jäkla trött! Har nyss slängt i mig massa mat också så nu är man ju ännu segare :) haha.

Just nu lyssnar jag på Kesha - Dancing with tears in my eyes, bra är den!



Hoppas eran dag har varit fin, kramar ♥

LOOOOOOOOOOOV!!!

Det firar jag med att vara med Johanna och klara, bäst är dom :D ♥ Kan berätta mer imon för nu ska jag vara social :D

KRAMAR ♥

Usch vilket väder!

Regnigt och kallt, blä!

Klarade mig undan regnet i morse men inte när jag skulle hem. Som tur var hade jag paraply med mig men det blåste så jävla mycket och ville inte att det skulle blåsa sönder. Så det var bara att fälla ihop det igen, fick bli piskande regn i ansiktet och genomblött hår istället! Fast det gjorde mig inte så mycket, skulle ju ändå bara hem :)

När jag hade kommit hem bytte jag om till myskläder och sen gjorde jag ordning en stor kopp med cappuccino, mumsigt :)
Sen la jag in två filmer på mitt usb så det blir nog att kolla på någon av dom sen. Kanske tar och pluggar lite matte också. Fast nu vet jag inte längre om provet är på fredag eftersom min lärare tydligen är sjukskriven. En annan lärare sa att provet blir efter lovet pga det, men jag mailade min lärare och frågade. Får hoppas att hon svarar.

Nu blir det att fortsätta att glo runt på datorn och på tatueringar :)


Från det ena till det andra. Tyckder det kan bli första advent snart, tycker det är så mysigt att börja pynta lite och sätta upp ljusstakar och julstjärnor i fönstret. Det blir ett helt annat ljus i rummet då, sjukt mysigt!


Bild lånad från google


Galet trött!

Dagen slutade väldigt tidigt idag, 13:15 istället för 15:50. Awesome kallas det! Åkte direkt hem efter skolan och satte mig och pluggade på matten och nu är jag så galet trött! Lär nog somna framför tvn lite senare. Fast då kommer jag missa Desperate Housewives, och det funkar ju inte. Får allt ta och hålla mig vaken ;)

Just nu halvligger jag i sängen, fruktansvärt skönt! 

Har inte så mycket mer att skriva nu... ska fortsätta att lata mig i sängen :)




Hade det inte vart jävligt gött med sommar nu ? ♥




 


Ååååh...

Jag visste det!

Sitter just nu i ensam i skolan och knappar på min söta lilla dator. Ska egentligen ha foto nu men Malin är sjuk och Sanna har försovit sig, så ville inte gå först. Men sen kom jag på att varför ska jag skolka från det? Totalt onödigt. Gick i alla fall till klassrummet men det var helt nersläckt där inne och ingen öppnade dörren heller. Så jag traska vidare till ett annat klassrum där vi har varit andra gånger, men där var det också nersläckt.. Trött man blir ibland asså. Lektionen är säkert inställd eller något sånt. Visste att det skulle bli så bara för att jag var tvungen att gå upp mitt i natten för att hinna till skolan. Så istället sitter man här själv i korridoren, mobbad och halvsover.. Trevligt måste jag säga!

Nu ska jag inte klaga mer över det. En bra sak med den här dagen är att vi får sluta tidigare, underbart! Då blir det hem och plugga massa matte. Satt faktiskt och pluggade en hel del igår på moms, procentenheter, promille och ppm. Fattade faktiskt vad jag höll på med och det flöt på bra med räknandet, är fan stolt över mig själv! Speciellt eftersom jag har svårt för matte annars. Menmen.. nu orkar jag inte blogga mer. Blev lite längre än jag hade tänkt mig.

Ha en bra dag, kramar ♥

Svarta jeans

Idag har jag vart i stan med min lilla mamma :) Mysigt! Köpte mig ett par svarta jeans på Gina. Just nu är dom sjuuukt tajta över magen, går precis att knäppa dom. Ska bli skönt när de har töjt sig lite :)

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har det allmänt tråkigt. Är fruktansvärt trött så det blir väl snart sängen för min del. Men innan det så måste jag bara lägga upp det här.

Hon är bara 12 år gammal och sjunger redan sjukt bra!


Paranormal Activity 2

Igår efter skolan gick jag och Sanna på bio, vi såg Paranormal Activity 2. Galet bra och läskig! Speciellt om man tror på spöken och sånt. Tror dock inte så mycket på onda demoner, men det kan väl lika väl också finnas. Fast spöken.. Vet nog inte riktigt vad jag ska tro om det heller, haha. Tror inte precis att det flyger omkring en genomskinlig kropp som spökar hemma hos folk eller på andra ställen, mer att det är själen efter de döda om finns kvar. Den kan vara lika ond som den är snäll. Kanske en ond demon ändå?
Blev lite långsökt kanske.. haha.

Hur som helst. Filmen var bra och vid flera tillfällen hoppade hjärtat upp i munnen på mig!
Efter bion åkte vi hem till mig och käkade taccos, kollade på tv, satt och nörda med våra datorer och sedan kollade vi på motorsågsmassaken :)

Idag har jag till en början varit med Sanna, vi kollade på filmen Gothika och vid tre tiden tog hon bussen hemåt. Efter det har jag duschat, städat rummet, tvättat kläder, ätit och nu sitter jag här. Ingen skitrolig lördag kanske. Men ibland behövs såna dagar också :)

Nu sitter jag och kollar på American Funiest Home Videos och har hållt på att göra ett bildspel med bilder från i somras då jag och Bella var på hennes land i några dagar. Det blev bra för att vara första gången jag gör det i Windows7 movie maker program. Kul bara att jag inte vet hur fan man ändrar filnamnet på den.. -.-  Hade tänkt lägga upp det här.. men det får väl vänta tills jag fått tag på någon begåvad liten filur som kan sånt där med datorer :)

Istället laddar jag upp den härliga videon från i somras när Jag, Bella och Alex var ute med Alexs båt och åkte ring efter båten. I den här viedon är det Bella som åker ring, Alex som kör och jag som filmar. Och tro mig... Jag skrattar inte så som det låter i videon. Dock brukar mitt skratt vara olika från dag till dag, den här dagen var det hemskt! Men som sagt, låter inte så annars ;) 
(Vad jag vet... )



Någon som vill ge mig Sommaren tillbaka? Faaaan vad härligt vi hade det på Bellas land. Varmt och gott med massa bad och skratt! ååh, vad underbart! ♥

HAHAHAHAHAHAHA!!!! ♥



Ingen aning om varför den blev så snabb när vi laddade upp den och varför ljudet är så segt i början. MEN JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR VAD VI SKRATTAR!!!! HAHAHAHA :D ♥

Torsdag 21/10

Hejsan! Allt bra med er? Med mig är det bara bra, fryser dock!

Idag kom även första "snön", vilket var HAGEL. Som så många inte fattade att det var och sa att det var snö, haha! Hur som haver så blev det helt vitt på marken i någon timme ungefär och sen försvann det. Lika bra det, vill fasen inte ha snö i oktober redan! 

Igår när jag var i skolan så var vi i Aulan och kollade på en antirasism film, Sin Nombre hette den. Tyckte inte den var direkt bra, mest hemsk och sorlig. Men gött att kolla på en film och vara lite off från lektionerna där man får kämpa som ett djur, speciellt på ÖF (övningsföretag). Efter skolan åkte jag med Julia hem och käkade hos henne och sedan åkte vi och kollade på Gais - Örebro. Skitmatch och Gais förlora.. -.- Men det var i alla fall sjukt kul att gå på match, första gången för mig faktiskt. Vi stog i klacken, skitkul eftersom alla är så engagerade och hejar på som tusan. I början var jag rätt stel och kunde inte en endaste hejaramsa, men sen när jag kom in i det. Jävel vad jag skrek och hade mig, haha! Det var ett tillfälle under matchen som alla trodde att det blev mål. Men då hade tydligen domarjävlen blåst av för offside precis innan så målet giltes inte, och där stod vi och hoppa och skrek i onödan.. Men det var som sagt jävligt kul! Hänger nog med på nästa match också :)






Idag har det bara varit en vanlig skoldag. Fick äntligen ordning på våran produktkatalog till Övningsföretaget, som vi har fått hålla på att ändra 50 miljoner gånger! Äntligen fixade det sig, min förtjänst. Hehe!
Sista lektionen var det Samhäll och då hade jag och Sanna lika kul med webbkameran som vanligt. Tänker dock inte lägga upp de fula bilderna på oss för då lär jag få smisk av Sanna imon kan jag ju säga!!






När jag kom hem efter skolan gjorde jag mig en kopp jordgubbsté och tände sedan mina doftljus och tände sänglampan för att sätta mig i sängen och plugga på personaladministration. Höll dock på att somna så jag fick sätta mig upp ordentligt och tända mycket i rummet :( Fick i alla fall en del gjort :)

Så här såg det ut iaf :)

Min otroligt "lilla" tékopp.



Mysigt!





Det var så mysigt att sitta och plugga med tända ljus och en kopp té. Speciellt eftersom det regnade som fasen ute! Det gör det fortfarande och nu blåser det även storm också.. dånar i hela huset!

Blev ett väldigt lång inlägg :o

Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥

Tisdag 19/10

Hellu!

Slutade tidigare idag, riktigt skönt! Avslutade dock dagen med att skälla ut en fittlärare. Ursäkta uttrycket, men gud vad jag hatar den människan! Om man ens kan kalla henne det... ? Blev så arg på henne till slut så jag gick därifrån, haha. Agro Camilla! Aja, fick ur mig lite ilska, hoppas hon blev ledsen! Blääää på henne!

Ska inte tjöta mer om det nu! Efter skolan satte jag mig och pluggade på matten. Duktig kände jag mig :) Nu har jag precis ätit och nu blir det väl tv:n. Desperate housewives kommer ju ikväll klockan nio, det får man inte missa!




Från det ena till det andra så har jag en liten jobbig mensvärk just nu.. -.- Har fan mens hela tiden pga mina ppiller. Blir så trött!! Aja, har två veckor kvar på min sista karta sen har jag tagigt dom i ett halvår. Blir det inte bättre då så slutar jag att ta dom. För så här får det inte hålla på hur länge som helst.

Kanske inte så trevligt att veta :D haha!


Nu ska jag kolla på Vänner och under reklamen ska jag göra situps och lite andra träningssaker. Känner att jag har blivit smalare, vilket är bra! Men för att hålla magen platt kanske det är bra att göra lite situps och andra övningar :) Ska nog även väga mig, var ett tag sen. Undra om jag får chock för viktminskning eller viktökning? haha, återstår att se ;)

Ha det bra, kramar

Äckelväder!

Usch vilket äckligt väder!

När jag skulle gå upp för backen innan jag kom hem så fick jag världens motvind med piskande regn i ansiktet och på kläderna också, var som en dränkt katt när jag kom innanför dörren. För att få en ännu trevligare promenad hem så gick båda mina skosnören upp också.. haha, segt som fasen!!

Jaja, nu ska jag inte klaga över det mer! Istället ska jag kolla på Vänner och vänta på att maten blir klar, sen ska jag nog kolla igenom matten lite.




Kan passa på att berätta lite snabbt om dagen när jag ändå är i farten. Dagen började med gympa, då vi spelade basket. Har nog aldrig anstängt mig så mycket på en gympa lektion som jag gjorde idag. Känner mig duktigt! Gjorde även två mål också. Där gjorde jag mitt lag en stor tjänst! Annars hade mitt lag inte fått några poäng alls ;) haha.
Efter gympan hade vi handel i två timmar eller mer, sedan var det bild men den var inställd idag så vi slutade 14.25 istället för 15.50. Jätteskönt!

Tog mig ett tag att skriva detta inlägg så nu har jag till och med hunnit äta i mellan, blev korvstroganof. Gott!

Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen och bara mysa, är ju riktigt mysväder! Synd att man är ensam bara.. 

Kramar ♥

Gulligt nattlinne

Gick in på H&M:s hemsida lite och kollade, hittade detta söta nattlinnet. Vill ha! Har ett liknande i rosa, som jag dock aldrig användt. Men det kanske inte direkt är nattlinnen man springer runt i hemma, man kanske har dom för lite mer speciella tillfällen, you know what i mean! Haha.



Annars så sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Har vart hungirg ett jävla tag så nu har det typ gått över. Ganska läskigt att om man väntar för länge med att inte äta så går hungern över. Fast nu börjar den krypa fram i magen min. Har inte ätit något idag, förutom frukost. Inte bra!

Efter maten blir det nog duschen och att måla naglarna. Tog ju bort mina akrylnaglar för ett tag sen och sen dess har jag haft målade naglar och har däför inte riktigt kollat på hur mina naglar ser ut. Dom har blivit lite knasiga, dom är långa och fina men det har blivit lite fula märken efter akrylet och även blivit en kant i mitten på vissa naglar, eftersom akrylet växte en bit. Väldigt svårt att förklara. Kommer nog inte göra akrylnaglar något mer :) Men får hoppas att de rättar till sig :)

Blir nog ett bieget nagellack iaf, neutralt och fint :)

Idol repris

Sitter och kollar på reprisen av Idol just nu, faaaaaaaaaaaan vad dålig Linnea är!
Men nu säger Laila i juryn att hon är grym m.m. Hur fan man nu kan tycka det är frågan? Enligt mig väljer hon låtar som inte alls passar henne och som hon sjunger väldigt dåligt. Hoppas hon åker ut!

Annars idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog bara sitta hemma å glo. Rolig söndag? Nä!
Kanske får bli filmtittande och kleta in en ansiktsmask i facet. Man känner så fräsch efteråt!

Slänger in en bild från igår, för att göra inlägget lite trevligare, Alltid trevligare med en bild!




Fin dag ♥

Åkte som sagt till stan med Sanna och vi gick och köpte var sin chailatte take away och gick och satte oss på en trappa vid vattnet i solen, jätteskönt! Tycker det är så mysigt när det är kallt men ändå soligt ute. Efter att ha suttit där ett litet tag och snackat om massa saker traska vi vidare till en godisaffär där Sanna köpte godis till sig själv och sin pöjk! Jag avstod från att köpa godis, får ju som sagt så jälvans ont i magen. Haha!





Blev även lite små shopping!

Ny sminkväska!
H&M - 19,50 kr.


Ny puderborste.
H&M - 39,50 kr.


Två ansiktsmasker.
H&M - 19,50 kr/st.



Ska alldeles strax gå och möta fina Jessica, hon ska sova här i natt! Awesome är det! Var sjuuuuukt längesen jag träffade den underbara lilla filuren så nu jäklans ska det skvallras, pratas och skrattas! 



HAHAHAHAHA! Så här kan det se ut när vi umgås ;)! Nej nu ska jag gå och möta finfina Jessica.

Ha det bäst, kramar ♥

 

Godmorgon!

Eller godförmiddag kanske man ska säga?

igår slutade jag ju som sagt tidigt, väldigt skönt! Hade vart gött om man kunde sluta halv 12 varje fredag. Men sån tur har man ju inte ;)

Senare framåt eftermiddagen/kvällen så kom Eddie hit. Mysigtmysigt :)

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag till stan med Sanna och fika :) Gotti!



Slänger in en bild på oss som är tagen i mars någongång, tror jag det var :)

Hoppas ni får en fin dag, kramar ♥


prov + afrodans

Det är det som jag har sysslat med idag! Skolan började klockann 09.30 med svenska prov, vet inte riktigt hur det gick. Det kändes inte så illa som jag trodde att det skulle göra iaf, så det är ju bra :)

Idag var det någon speciell dag i kommunen där jag går i skolan så alla klasser skulle göra olika aktiviteter. Min klass skulle tydligen dansa afrodans! Rätt kul faktiskt :) Fast kanske inget jag dirket kommer fortsätta med ;)
Slutade halv 12 idag, hur GÖTT som helst :D kom hem vid halv ett och sen dess har jag hunnit spela lite tvspel och nu sitter jag bara och dunkar massa musik och sjunger med till låtarna :D Sen vi dansade afrodans så har jag blivit på danshumör... Kanske ställer mig på golvet och dansar snart? haha.





Ser inte ut som jag har någon hals :D haha. Nu ska jag aktivera mitt CSN kort och sen ska jag nog ta mig något att äta :)

Ha det bäst, kramar ♥

Torsdag 14/10

Jag borde verkligen inte blogga. Jag borde sitta och plugga som ett as på svenskan eftersom vi har prov på det imorgon. Men det är ju så segt att sitta och plugga, det är mycket roligare att blogga :)! Å andra sidan så tycker jag nog att jag kan det mesta av svenskan. Okej, kanske tog i lite nu. Men när jag läser så känner jag igen ganska många saker som vi har gått igenom på lektionen så det känns ju lite bättre iaf :) Men ska ändå snart ta tag i svenskan.

Skolan idag har varit lika skrattig och rolig som vanligt, härligt när det är så! Jag och några stycken fick oss något cpryck förut på den näst sista lektionen och höll på att reta varandra och dampa loss i klassrummet, och sedan i korridoren. Riktigt moget måste jag påstå :D

Lite bilder från lektionen, innan allt spåra ur ;)













Nej nu måste jag plugga!!

Ny design

Sedärja! Efter många dampanfall och lite svordomar så har jag nu fått ordning på bloggen, blev mycket nöjd :)

Efter skolan åkte jag och Malin till stan och köpte ny mascara som jag skrev om tidigare idag :) Sen på vägen hem hände det en liten rolig grej. Vi hade köpt var sin chailatte och skulle efter en stund springa till bussen. Självklart ska bussjäveln stänga dörren när jag ska hoppa in i bussen så jag blir klämd mellan dörrarna och skvätter chailatte över mig själv och på hela bussdörren, hahahahaha! Jälvar vad vi skrattade! Fick ögonkontakt med några som också satt och skrattade. Som tur var så var det inte så mycket chailatte som skvätte ut. Men jösses vad den lilla incidenten gjorde våran dag :D! haha

Nu blir det duschen och sen sängen. Godnatt, kramar ♥

In tha school

Sitter i skolan och har ÖF (övningsföretag) lektionen har hållt på ett tag och nu är det ungefär 4 timmar kvar. Så jävla segt! Är så fruktansvärt trött idag ocskå så jag får väl se om jag lyckas hålla mig vaken under lektionen!
Klockan halv 12 så är det dags för lunch iaf, ugnspannkaka! Göttigt värre :)

Efter skolan blir det att åka en snabbis till H&M och köpa en ny mascara. Köpte ju en ny för ett tag sen men jag tycker inte riktigt den är så bra. Tycker att borsten är lite för rak. Så det får bli den vanliga mascaran från Maybeline, med böjd borste. Den är bäst och ögonfransarna går upp till pannan! Haha, okej det gör dom inte. Men dom blir långa iaf :)



Nu får jag ta tag i vårt "företag". Ha en  bra dag, kram ♥


Så himla trött!

Herregud vad trött jag är. Känns som jag ska somna när som helst :o

Har precis pluggat lite så nu kan jag ta det lugnt och kolla på tv eller något :) Känns bra!
Ska nog måla mina naglar nu, med det nya blåa nagellacket som jag köpte häromdagen :) Sen ska jag vänta tills det är dags för Desperate housewives och Cougar town :) Himla bra tv-serier det där ;)!





Annars så har min dag varit väldigt bra och skrattig :) Hoppas ni har haft en lika fin dag, kramar ♥

Mysig helg

Den här helgen har varit en riktig myshelg. I fredags var jag och Sanna och köpte godis. Vi köpte lösgodis för 53 kr var.. pinsamt dyrt! haha. Riktigt korkat av mig eftersom jag visste att jag inte skulle äta upp det eftersom jag får så jävla ont i magen. Samma sak hände ju givetvis nu ;)
Aja, vi kollade på Idol käkade godis, chips, drack cola, pratade, skrattade och hade det allmänt mysigt :)


I lördags åkte jag hem till min gulliga JennyPenny :) Blev myskväll där också med bastu, ansiktsmask, popcorn och film :) Älskar myskvällar :)!



Annars idag så har jag vart i stan med Jenny, vi gick och käkade nachotallrik och sedan gick vi i lite affärer. Köpte även ett nytt nagellack :) Ska se om jag målar på det senare, känner mig lite för trött (lat) för det :) hehe.

Blått nagellack, H&M 39.50 :-






Hoppas ni har haft en lika mysig helg som mig :) kram på er ♥


Grey´s Anatomy säsongs start ikväll!

Fan, jag måste lida av närminnesförlust eller något?
Kom nyss på något bra jag kunde skriva, men det försvann ju lika snabbt som jag tänkte det, om inte ännu snabbare! Ibland blir man rätt trött på sitt kassa minne :)

Hur som haver. Dagen har varit väldigt seg och jag har vart på lite gnälligt humör från och till. Kan bero på att jag var tvungen att gå upp mitt i natten för att hinna till skolan.. -.- och för att jag fick göra om samma sak på datorn TRE gånger idag på ÖF (övningsföretag), snacka om att jag blev sur :o!

Dagen avslutades bra i alla fall. Slutade lektionen halv två istället för halv tre och sista lektionen var inställd så det var väldigt gött, skulle slutat 15.50 annars. Efter skolan åkte jag till stan med Erica, mycket trevligt och roligt :) Köpte tre par spetstrosor från Gina Tricot :) Tänkte att jag inte skulle köpa något idag, men kunde inte hålla mig. Trosor är ju iaf inget onödigt, fullkomligt behövligt :) hehe.

Lila, mörkblå och vinröda :)




Var ute efter ett par klar röda och vita också, men det fanns inga nu. Segt! Men om de får in såna ska jag köpa dem direkt :)


Just nu är det datorn och tv:n som gäller. Ska snart läsa igenom lite till av näthandeln ( har förhör/prov på det imorgon), kan typ allt nu så det är skönt :) Klockan nio blir det att kolla på säsongs starten av Grey´s Anatomy, väldigt bra serie!



Är sugen på att ändra färgerna lite på bloggen min, ska nog fixa det nu :)!



F.R.I.E.N.D.S

Fasen vad jag älskar serien Vänner :) Så jäkla bra, roligt och klockrent!



Kanske ska sammanfatta helgen lite kort :)

Fredagen spenderade jag tillsammans med Sanna, Malin och Julia inne i stan och på en restaurange. Så jäklans gott!

Lördagen gick åt till att kolla på när min kusin spelade handboll i SM. Efter det åkte jag runt lite med mina föräldrar i lite olika affärer och sådant. Sen hade jag en liten mysig hemmakväll, även min bror och hans fru kom hit en liten stund. Alltid lika trevligt :)

På söndagen åkte vi och köpte nya möbler till mitt rum :) Mycket tjusigt!

Kollade nyss om fjärde avsnittet på säsong två av Vampire Diaries hade kommit ut på gratis sidorna, och det hade det! Så nu vet jag vad jag ska glo på klockan nio ikväll med lite tända ljus, varm kanelbulle och ett glas mjölk! Fy satan vad underbart :D




Stort MÖMS på det :)!



RSS 2.0