Minishopping

Linne/tröja - H&M 199 :-





Mysiga strumpor - Gina Tricot 49 :-



När jag ändå var i farten och fotade det jag köpt passade jag på att ta kort på lite annat också. Här är en av dom bilderna :)

Mysigt med ljusstake :) Blir ett sånt mysigt ljus i rummet då :)




Nu kollar jag på filmen "Win a date with Tad Hamilton". Det är en romantisk komedi som går på 5an just nu. I nästa reklam blir det en snabb dusch och sen ner i sängen och kolla klart på filmen :)

Hoppas ni har haft en fin dag, kramar

Minus 10 grader

Herregud vad kallt det är ute! Just nu är det  -10,4 grader ute, äckligt kallt. I morse när jag skulle åka till skolan trodde jag helt seriöst att mina tår skulle svartna och ramla av, det verkligen värkte i dom bara för att jag frös så fruktansvärt mycket. Glömde ju att slänga på mig ett par varma strumpor idag.. smart! När jag kom på bussen på väg till skolan satte jag mig vid elementet och la fötterna på det. Sen drog jag på mig luvan på min jacka och på med vantarna och satt och halvsov hela vägen. När jag nästan var framme höll jag på att somna på riktigt så det var tur att jag vaknade :)

Idag fick vi även sluta tidigare eftersom att samhällslektionen var inställd pga att läraren var sjuk. Åkte in till stan med Julia, Sanna och Malin. Vi gick till espresso house och fikade och  sen gick vi i lite affärer. Köpte ett par varma strumpor och en fin röd tröja som jag ska ha på julafton hade jag tänkt. Eller det är som ett linne ungefär men inte tillräckligt långt för att ha det till ett par tights. Men tröjan var ändå väldigt simpel och inte typiskt "julig" eller vad man ska säga, så den kan man ju även ha till vardags också :) Men ska i alla fall vänta med att använda den innan jul. Är roligare att ha något nytt just på julafton. Sen efter det blir det att gå på jakt efter en nyårsoutfit, beror även på vad jag ska göra också :)

Min tanke var att ta kort på det jag köpt med en gång och lägga upp, men just nu sitter jag så otroligt gött i sängen med datorn i knäet. Får bli ett till inlägg sen med bilder på min minishopping :)

Slänger in en bild från google bara för att göra inlägget lite roligare, lite tråkigt med enbart en massa text :)



Kram så länge ♥

Första advent

Godkväll :)

Gårdagen spenderade jag tillsammans med Sanna och Andreas. Riktigt trevligt och mysigt :) Vi var i stan på dagen och sedan åkte vi hem till mig och kollade på film. Vi kollade på fredagen den trettonde. Bra film!

Vet inte om jag har så mycket att skriva egentligen. Har inte hänt något roligt idag som jag kan dela med mig av, har suttit och räknat matte som en tok. Sen fick jag nog när huvudvärken började komma och jag började blanda ihop alla siffror och sånt. Så istället gick jag ner och hjälpte mamma att julpynta lite i köket, mysigt :)
Resten av kvällen ägnade jag åt SATC. Ovanligt? haha. Men snart blir det duschen för min del och sen sängen :) Ska se om jag kan komma i säng lite tidigare i dag så att jag orkar upp i morgon. Har matteprov direkt på morgonen och då är det inte bra att försova sig.


Bilden lånade jag från Google.

Godnatt ♥


HAHA!

Nu hittade jag den som jag letade så mycket efter igår :D så jävla kul!



haha, så jävla go :D

Men något som inte är lika kul är att vi ska kolla på The Human Centipede nu. Helt vidrig! Här har ni trailen. Känsliga tittare varnas.


Har vaknat på rätt sida idag

Idag har jag verkligen vaknat på rätt sida, hur härligt som helst. Är helt sprallig och glad och lyssnar på massa hög musik som gör mig ännu gladare. Blir på danshumör också, haha. Vädret är hyfsat fint också, solen skiner i alla fall :)

Annars så sitter jag och väntar på att Sanna ska komma hit och sen ska vi in till stan med Andreas, treevligt! Ska även gå och käka nachotallrik, riktigt längesen nu. Den kommer sitta gött som fasen i magen kan jag ju säga :)
Ska även köpa nytt puder och täckstift :)

Bild på mig och Sanna :)



Ska snart börja sminka mig och klä på mig lite mer, har inte orkat göra det än. Men nu blir det att börja fixa sig i alla fall :)

Ha en finis dag :) Kramar ♥

Tjugosjätte November

Hejsan!

Idag fick vi sluta 12:15 istället för 14:00, riktigt underbart! Åkte till stan med Julia och Malin. Köpte lite mer trosor :) Halvstring den här gången. Dom ser ju ungefär likadana ut som vanliga spetstrosor, bara att det är halvstring då. Köpte såna färger som jag redan har, spelar ju inte så roll :)

3 för 149 :- på Gina :)

Rosa, Vita och Ljusrosa




Hittade även en bild på mig när jag slingade håret, visst är jag fin :)? haha!



Även dessa gamla bilder på mig som brunhårig..

Typ rödbrunt, koppar brunt?



Mörkt!



Det var kul att testa att ha brunt hår, detta testade jag 2008. Men det är inget jag kommer att göra om, vet hur mycket jag ångrade mig när jag hade färgat det brunt. Ångrade mig efter ett tag så det var inte direkt efteråt i alla fall :) Men det är roligt att testa något nytt. Jag kunde ju tyckt om det mer än det blonda, det vet man ju aldrig om man inte testar ;) Men blond är den hårfärgen jag kommer ha resten av mitt liv, trivs så himla bra i det :D
Men nu när jag kollar tillbaka på bilden där det var som mörkats så var det faktiskt rätt fint :) Ibland har jag tänkt att det skulle vara kul och ha den hårfärgen i en dag bara och sen är man blond igen. Men som sagt, blond är den färgen som passar mig bäst :)

Nog om det. Sitter och lyssnar på musik och är helt besatt av Rihanna - Only Girl. Så sjuuukt bra!




Hahaha, han här är rätt go också! Hittade inte den där han sjunger Only Girl, så det får bli denna istället :)



Blev ett långt inlägg, nu ska jag nog kolla på SATC, har ändå inget bättre för mig. En halvkass fredag med andra ord. Fast satc gör det hela ganska mycket bättre :)

Ha det fint, kramar ♥

Criminal minds

Ska alldeles strax traska ner (hem) till Erica och kolla på Criminal minds med henne :) Alltid trevligare än att sitta och glo på det själv :)



Förövrigt sitter jag och stör mig på grannens hund som skäller massor -.- Fast nu har den äntligen blivit tyst :) Hoppas den håller tyst resten av kvällen!

Nu ska jag halka ner mot Erica, är svinhalt och kallt ute! Kramar

Snabb uppdatering

Tänkte bara uppdatera bloggen lite snabbt innan jag hoppar in i duschen och sen ner i sängen för att sova :)
Dagen har inte bjudit på något speciellt, en vanlig onsdag bara. Öf i fem timmar som vanligt, kan ju säga att det blir väldigt segt och långtråkigt i slutet av lektionen ;) Men jag överlevde iaf.

Åkte direkt hem efter skolan och satte mig och pluggade på matte lite, fick tvinga mig själv till att plugga. Var riktigt trött när jag kom hem och trodde jag skulle ramla ihop och somna med en gång. Men fick pluggat lite iallafall och sen la jag mig och kollade på SATC. Love it!

Ska alldeles strax in i duschen och sen krypa ner i sängen och kolla klart på de två sista avsnittet på skiva två av säsong 4 :) haha, lite rörigt!
Börjar nämligen 10:15 i morgon vilket betyder sovmorgon så idag kan jag sitta uppe lite längre, underbart :)



Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥


Sex and the city - säsong fyra

Satt nyss och kollade klart på säsong tre av Sex and the city och sen fick jag lust att sätta mig vid datorn lite för att se om det var någon rolig människa där som man kunde snacka med eller om det var något roligt som hade hänt på internet överhuvudtaget. Men det var inte ett dugg kul..
Så nu ska jag återgå till SATC och starta säsong 4 :)




Annars idag så har jag bara varit hemma, har ju vart ledig. Har räknat en hel del matte och det gick förvånansvärt bra, riktigt mattesnille nu haha! Efter det städade jag i mitt rum så nu är det rent och fint :) Såg förjävligt ut innan!

Nu ska jag inte tjöta mer, hoppas er dag har varit bra. Kramar ♥

Slingor

Godkväll!

Spenderade ju kvällen med tjejerna igår på en tjejmiddag hemma hos Malin. Jättetrevligt och roligt. Jävlar vad vi skrattade, underbart :)
Dem hjälpte mig även med att slinga mitt hår. Fast färgen räckte inte till min kallufs, färgen avdunastade liksom och det var inte alls mycket färg man fick med..
Efter tjejmiddagen traska jag och Sanna hem till mig så sov hon här :)

Tog inte alls många bilder, även fast jag hade med mig min kamera. Hade bara engångsbatterier i och ville inte slösa upp dom med en gång. Sen glömde jag av den, typiskt mig!







Idag har jag varit med Sannisen och även vart och köpt mer hårfärg och gjort om det. Jättenöjd med resultatet :) Ljust och fiiiint!

Resten av kvällen blir det att nörda SATC, inte gjort det på ett tag nu :) Ska kolla massa avsnitt. Är ju ledig i morgon. Wonderful :)

Ha en fin kväll, kram ♥

20 November - Lördag

Kom hem för en timme sen, lite mer kanske. Har vart i skolan där vi hade öppethus idag, sjukt segt! Men nu är jag iaf hemma igen och har precis kollat på Kenza&Tyra Show. Ska alldeles strax rota fram något ur min garderob som jag kan ha hos Malin. Det blir tjejkväll hos henne idag eftersom hon fyllde år den elfte, så det blir roligt :) Ska även ta med mig min hårfärg så ska Julia fixa håret mitt innan de andra kommer. Awesome!

Slänger in en bild från när vi var i Danmark med skolan. Dock är inte alla med på bilden :)



Nu ska jag se om jag kan hitta något i garderoben min, kommer ha beslutsångest kan jag säga...

Hoppas ni får en fin kväll :) Kramar ♥

Lampa

Just ja, fick en jättemysig och fin lampa av lilla mamsen förut :) Hon är bäst ♥




Lägger upp en bättre bild imorgon :)


Men baaaajs!

Jag och Bella blev nyss glada för att det hade snöat och fick därför för oss att gå ut i snön, så det gjorde vi! Skitkul :)  Vi filmade lite med min kamera, tänkte lägga upp det här på bloggen men när jag lagt in videosarna i datorn så blev dom asmörka :( Jätte störande, det var ju bättre ljus i kameran. Bajs kamera.. -.-

Aja, lägger upp en iaf, man kommer bara höra vad vi säger typ. Man ser ju lite men inte alls mycket..

Här är den iaf :)



Det kanske inte verkar som vi har speciellt kul i videon, men det har vi ;)

Nu ska vi nog sova, imorgon ska vi båda upp tidigt. Bella ska ut och sälja tidning, stackarn! Själv ska jag dra mig iväg till skolan.. på en lördag. Underbart!

Sov så gott :)  ♥

Fredagsmys!

Idag blir det myskväll med min fina Bella :) Vi ska kolla på film, äta massa gott, prata och ha det riktigt trevligt. Underbart!

Annars idag så har jag bara varit i skolan. Vi fick sluta tidigare och då blev det att åka in till stan med Sanna och köpa present till Malin :) Sen gick vi förbi McDonald's och kände hur gott det luktade och då kunde vi inte motstå! Tre veckor sedan vi käkade på donken så det var väl dags nu igen så att säga :) haha. Vi satt där i någon timma eller två och sedan kom Bellis dit och lite senare så gick Sanna mot bussen och jag och Bella kollade i lite affärer och sen åkte vi hemåt :)

Jag och finfina Bella ♥



Nu sitter jag och väntar på att Bella ska höra av sig :) Under tiden ska jag bara ta det lugnt framför datorn och lyssna på musik :)


Just det ja! Köpte hårfärg idag också. Har länge gått och funderat på om jag verkligen ska fixa mitt hår hemma. Och igår bestämde jag mig för att göra det, det kan ju liksom inte bli missfärgat eftersom jag redan är såpass blond. Alltid värt och testa iaf :) Så det blir att slinga håret på söndag, underbart!




Tog kort med webbkameran därför det är så kass kvalite :)

Hoppas ni får en mysig fredag, kramar ♥

Artonde November

HallåHallå!

Allt bra? Med mig är det prima. Just nu är jag glad för ingenting typ, haha. Sitter här själv och har inte speciellt mycket att göra men är ändå på så jävla bra humör. Fast jag är alltid glad nu för tiden. Fast det är klart att jag är mindre glad ibland också. Men för det mesta är jag glad och det är underbart :)
Mitt självförtroende har även blivit bättre och det känns otroligt skönt! Är inte kul med dåligt självförtroende, man bara går och trycker ner sig själv hela tiden. Onödigt som fan! Har dock ingen aning om varför det har blivit bättre, men det är ju inget man behöver grubbla över. Är bara bra att det har blivit bättre :)

Bjuder på en vacker bild på mig själv också!



Visst är jag vacker? Hahaha!


The Last Song

Igår bestämde jag mig för att kolla på The Last Song. Jösses vad sorlig den var :(  Satt och grät ett antal gånger! 
Men annars så var filmen jättebra och fin :)

Är sugen på att kolla på en film idag igen. Men det blir nog lite senare :) Har tänkt att se The Karate Kid, har hört att den ska vara jättebra. Eller så kollar jag på Did you here about the Morgans. Får se hur jag gör :)


I just found my baby

Igår la jag upp en kamera här i min blogg som jag vill ha, fast nu har jag hittat en ännu bättre och finare. Nämligen denna!
 

Åh vad fin den är, är helt kär :o haha! Visst är den fin och gullig :D?! Love it!

Kramar ♥

Film

Nu har jag slängt i mig mat, riktigt gott må jag säga! Jäklar vad jag käka, haha. Nu blir det nog till att titta på en film, ska kolla igenom filmerna på datorn. Hade ju tänkt att kolla på Desperate Housewives, men jag orkar inte. Kan inte ritkigt inse att jag sa det precis, haha. Nä men grejen är den att det är reklam så jävla ofta så man kommer ju knappt ihåg vad som hände innan reklamen, liksom reklampaus fyra gånger under 60 minuter då varje reklam är 7-9 minuter... :S ? Det är rent ut sagt stört tycker jag. Hehe, kan alltid kolla på reprisen på Kanal5.se om det skulle vara så :) Så nu blir det film!

Funderar på någon av dessa, får se vilken det blir :)


1. Did you here about the Morgans?



2. The last song



3. The karate kid



Hittade inget bra dvd-omslag till Karate Kid så det fick bli en bild ist!

Nu ska jag se om jag kan bestämma mig för vilken film jag ska se :)

Ha det toppen, kramar ♥


Kamera

Vill ha en ny kamera, så jag ska önska mig en i julklapp hade jag tänkt! Sen jag, Sanna och Malin valde foto som individuellt val så har jag fått mer intresse för fotografering. Jag har ju i och för sig en kamera som fungerar men den tar inte så jättebra kort och skärpan blir inte så jättebra heller + att man får ha lösa batterier som tar slut på en dag typ.. Surt! Så en ny vill jag allt ha :)

Igår var vi ute och fota efter skolan, med kameran vi fick låna av fotoläraren. Dock blev dom jävligt oskarpa, haha. Vi kanske inte var så bra på det där med skärpan först. Men vi fick göra om det idag och det blev nog mycket bättre, såg inte suddigt ut iaf! Det var så fint väder idag också, speciellt i morse när solen sken på all frost och löv och sånt. Vi ska ju som sagt ta kort på naturen, vill säga marken, så det var toppenväder för det!

Här är i alla fall den kameran jag vill ha :)

1/5

4/5

Har läst en del om den och den verkar vara väldigt bra faktiskt :)




Nu blir det maaaaaaaaaaat! Är äckligt hungrig, ska bli gott med mat i magen!

Söndag fjortonde November

Hellu!

Idag vaknade jag vid halv 12, skönt! Gick ner och käkade frukost och sedan gick jag upp och gjorde mig i ordning för att sen träffa Sanna och Malin för att gå ut och fota. Vi har ju valt foto som individuellt val i skolan och har därför fått en uppgift att gå ut och fota i naturen. Så det hade vi tänkt att göra. När klockan var halv tre kom Sanna hem till mig och vi började traska vidare till Malin eftersom hon hade kameran, trodde vi! Men när vi kommit hem till Malin så sa hon att hon hade glömt den i skolan. Malin i ett nötskal, haha! ♥
Så jag och Sanna traskade vidare från MolleBolle till bussen och åkte in till stan och fikade, mysigt :)

Nu har jag precis letat runt som en tok efter TV apparater. Önskar mig en ny i julklapp, hehe. Har dock inte riktigt hittat den perfekta än, men nästan! Men orkade inte leta mer så nu blir det att lägga över någon film på mitt usb och sedan kolla på den. Carro hade med sig sin externa hårdisk till skolan häromdagen och på den hade hon massa filmer så jag fick ta vilka jag ville, blev 13 st ungefär :) Wonderful! Vet inte riktigt vilken film jag ska se på.. Eller jo, det blir nog Into The Blue :)



Möms, nu såg jag att snyggingen från To fast to furious är med! Då har jag något att dräggla över ;)

Hoppas er dag har varit fin, kramar ♥


Snart dags att sova

Godkväll!

Dagen började med att fira morfar som fyllde 80 år idag, gammal han har blivit! Vet inte riktigt om han själv hängde med hela tiden och kom ihåg att han fyllde år, stackare! :(  Men i mellan åt hängde han allt med och skrattade och log, lilla morfar! ♥
Efter att ha vart hos morfar körde mina päron mig till Peter, riktigt längesen vi sågs så det var trevligt att träffas igen :)
Kom hem vid 12 tiden ungefär och då regnade det som attan. Ville inte bli blöt så jag fick för mig att springa upp för backen när jag hoppat av bussen. Så där sprang jag som en dåre i motvind, blåst och regn. Inte allt för härligt kan jag säga, haha! Men jag kom ju hem lite snabbare iallafall, har dock ingen aning om jag blev mindre blöt eller inte. När jag kommit innanför dörren gick jag direkt upp och tog på mig min badrock och tvättade håret snabbt och sen käkade jag lite potatisgratäng och kollade på tv med mamsen, mysigt!

Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och snart ska jag stänga av datorn och sen sova, ska bli underbart!

Hittade denna låten i min spellista på mobilen, bra låt!

Red Hot Chili Peppers - Under the bridge




Hoppas eran dag har varit bra :) Kramar ♥

Ibland undrar man ju..

Ibland undrar man verkligen hur sjutton svenska folket röstar? Rösta ut Elin var inte direkt det bästa. Väldigt dåligt, speciellt när Linnea gick vidare istället. Hmm.. ibland undrar man ju!

Hur som helst, kom precis ut ur duschen och snart blir det att föna håret och sen hoppa ner i sängen. Känner mig jättefräsh i ansiktet nu efter att ha tvättat mig med Visibly Clear, finns ju massa olika men jag har en som är mot pormaskar och som även är som en peeling, bra tvättgrej det där! Just nu använder jag tre stycken olika finnmedel, hehe. Inte för att jag har speciellt mycket finnar, men det är bra att ta hand om sin hy. Ju mer man tvättar sig och sköter sin hy desto mindre finnar får man. Ansiktsmasker är alltid bra också :)

Nu ska jag ta tag i mitt toviga hår och sedan krypa ner i sängen och kolla på Sex and the city, har inte kollat på ett enda avsnitt på en hel vecka :o Så några avsnitt ska jag allt ta igen nu :)

Hoppas eran dag har varit fin :) ♥

Jay Smith

Jay i Idol är ju hur jävla grym som helst! Älskar hans röst. Han uppträdde nyss och jävlans vilken röst han har, han var hur bra som helst. Mycket bättre scenspråk idag också, helt stört! Han kan lätt vinna hela skiten om det skulle vara så. Jag skulle vilja se Jay och Elin i finalen, det hade vart najs :)


Bild på de nyinköpta underkläderna :)

BH - Från H&M, 149 :-
Trosor - Fråna Gina, 59 :-


Go fredag!

Dagen började med svenska/samhäll lektion, där vi hade debatt. Gick bra, det var oförbrett så man fick bara kasta sig in i något ämne. Efter den lekitonen skulle vi haft näthandel men fick då reda på att läraren var sjuk så vi fick gå hem, uuuuuunderbar start på helgen :) Blev att åka in till stan med Sanna, Julia och Malin :) Vi gick och tog oss en fika. Senare åkte Malin och Julia och jag och Sanna satt kvar en liten stund och sedan gick vi i lite affärer och jag hittade äntligen röda underkläder, jättefina! Kommer en bild lite senare. Idag ska jag faktiskt dra tummen ur röven och ta kort, haha!

Nu blir det att glo på idol och ta det lugnt :) Är jättetrött!




Kramar ♥

Guldlock

Idag är jag som Guldlock, haha! Mycket fint tycker jag :) Ska nog ha det lockigt lite oftare :)



Dagen idag har varit väldigt go! Bara pysslat hela dagen typ, vi håller på att göra skyltar och sådant till vårt ÖF (övningsföretag). Sista lektionen var det samhäll och även debatt. Jag sa ingenting, eller lite sa jag ju. Men kom verkligen inte på något vettigt att säga. Vi skulle argumentera emot det nya betygssystemet, men grejen är att jag inte är emot det så det var lite svårt att agrumentera ;)

Hann precis hem innan det börja regna också, ibland har man tur!

Hoppas eran dag har varit fin, kramar! ♥


Vafan..

Här har man gått och väntat på att Greys Anatomy ska börja. Hann precis ut ur duschen innan det skulle börja också, scoore! Men så är det realityfilmat... vafan! Jag hatar sånt.. Eller hatar och hatar, jag tycker det är ganska kasst, känns lite oseriöst. Dem enda reality filmerna jag tycker om är Paranormal Activity filmerna. The Hills serien är ju rent utsagt skitdålig! Den hade nog vart bättre om det inte var reality, fast det är ju änna det som är grejen. Aja, hur som helst så blev jag väldigt besviken nu. Innan det börja sa dem att det skulle vara ett väldigt ovanligt avsnitt idag och då tänkte man ju att det skulle hända massa konstiga saker. Och nog fan var det konstigt.. får hoppas att nästa är bättre :)

Istället för att sitta och glo på Greys Anatomy ska jag föna mitt hår och sedan locka det och dränka det i hårspray så det håller sig under natten, haha :)

Kramar ♥

Måste bleka min utväxt

I morse när jag skulle sminka mig satte jag upp mitt  hår för att det inte skulle vara ivägen. Då såg jag verkligen vilken fet utväxt jag har fått, verkligen skitmycket :o! Måste ta reda på hur mycket det kostar att bara bleka utväxten och så snart som möjligt gå och fixa det, för så här kan jag inte ha det! Okej... Det syns kanske inte så jättemycket, men jag känner ändå att utväxten behöver fixas.

Efter skolan idag åkte jag till stan med mamma och köpte mig ett par nya skor :) Orkar inte ta någon bild just nu för jag är så himla trött och fryser som attan, så just nu vill jag inte flytta mig ur sängen :)

Klockan nio blir det Desperate Housewives som det är alla tisdagar. Missade dock förra avsnittet, fast då hade jag en mysig taccokväll med Julia, Malin och Sanna så det gjorde inte så mycket :) Men idag blir det iaf att glo på serien, om jag lyckas hålla mig vaken ;)




Idag har det även snöat, blåst en hel del också! Men nu är det mesta borta i alla fall.

Hoppas eran dag har varit fin, kramar ♥

2010-11-08

Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Kom faktiskt upp i morse och var inte alls speciellt trött, men nu. Herregud vad trött jag är! Det sticker i ögonen och har huvudvärk. Men snart är det mat så det blir säkert bättre :) Fast jag lär nog somna framför SATC sen, klart jag måste nörda det idag också. Man blir ju helt beroende!

Nu blir det mat :)

Hoppas ni har haft en fin dag ♥


Im the BEST!

Äntligen! Har suttit och fixat en hel del med ett bildspel jag gjorde för ett tag sen men inte kunde göra om den till en annan fil. Men nu har jag gjort det och det var busenkelt! Här kommer den :)


Popcorn

Hade tänkt poppa lite popcorn och lägga mig och kolla på Sex and the city. Men jag har så jävla ont i magen sen maten, käkade nog alldeles för mycket. Ska nog gå och borsta tänderna och sen kolla på SATC för jäklans vad äcklig jag känner mig i käften efter maten!

Nu - några avsnitt av SATC och sen dags att sova :)





Godnatti ♥

Bruno Mars - Just the way you are

Sån jävla bra låt, helt sjukt!



When I see your face there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are ♥


New York

Idag har jag tillbringat min dag åt att kolla på SATC (Sex and the city) och har nu kollat klart på hela säsong ett :) Den serien är så sjukt bra och mysig! Får sådan lust att bli vuxen, jobba, ha en egen lägenhet och kunna gå ut och träffa vänner på roliga klubbar och resturanger :) Får även sådan lust att åka till New York!



Nu sitter jag och glor på datorn och tvn som vanligt. Har blivit förkyld tror jag.. snuvig som fasen, känns som ett vattenfall rinner ut ur näsan så fort jag böjer ner huvudet, haha! Nyser som bara den också!

Ska ner och ta mig något att äta nu tror jag, fast idag ska jag äta nyttigt faktiskt. För igår blev det inte så nyttigt ;) hehe.
Sen ska jag nog lägga mig och kolla på 17 Again, idag igen, haha. Den var riktigt bra och rolig faktiskt :) Kanske är lite knasig som kollar på samma film dagen efter igen, men sån är jag :)

Kram ♥



Doktorn

Kom hem från doktorn för ett litet tag sen. De tog lite blod av mig för att kolla hur min ämnesomsättning är. Det gick bara bra, men det jobbigaste var inte att vara där. Det var att behöva gå upp ÅTTA!  Speciellt när man har lov..

Aja, hur som helst. Ska nog snart ner och ta mig något att käka igen. Åt inte speciellt mycke till frukost så nu kurrar magen igen. Sen ska jag lägga mig och kolla på Sex And The City, underbart :)




Kramar ♥


Sugen på något gott!

Sitter här framför datorn och har det riktigt jävla tråkigt!

Blev sugen på något gott, så frågan är om jag ska rota fram allt gott och onyttigt jag kan hitta eller om jag ska ta och äta något gott men som också är nyttigt?  Överväger till det onyttiga hållet faktiskt, fast jag får sån jävla lätt ångest när jag vart onyttig så jag vet inte.. Jag är lite dum och tror att jag ska bli tjock så fort jag äter något onyttigt..

Får se hur jag gör! Ska ner och ta mig en titt i skafferiet och kylskåpet och sen lägga mig i sängen och kolla på 17 again :) Fick låna den av Erica förut + hela säsongsboxen av Sex and the city + första Sex and the city filmen. Awesome!


Lila

Jag körde på ett lila nagellack, längesen jag använde det!
Nu har jag precis gjort mig i ordning för att sen bara kunna krypa ner i sängen när jag blir så trött så det sticker i ögonen. Jag kommer nog inte behöva vänta speciellt länge eftersom det redan sticker lite smått i ögonen av trötthet. Har ont i magen också så det ska bli skönt att sova! Är väl helvetesmensen som är på väg tillbaka..

Hoppas ni sover gott :) kramar ♥


Första November - 2010

Tjenixen! Allt bra? Med mig är det bara bra, väldigt trött bara.

Började dagen med att gå upp vid halv 10 tiden och sen började jag göra mig i ordning för att åka till stan med Julia och Malin. Shoppade även lite också, men är för lat för att ta kort och lägga upp på bloggen idag. Får bli en annan dag ;)
Köpte i alla fall ett par svarta sammetsleggins (härmar Sanna lite där känner jag, men dom är så snygga!), Örhängen, en parfym och ansiktskräm.

Just nu sitter jag här och glor på datorn och Tv:n, är äckligt trött och skulle nog vara härligast att gå och lägga sig. Men det tänker jag inte göra en på ett litet tag, ska nog ta och måla naglarna snart. Vet inte vilken färg det blir än, kanske något höstigt? Fast det blir nog något mer färgglatt nagellack skulle jag väl tro :)

Slänger in en go låt med,  Eddy Wata - I love my people


RSS 2.0