Criminal minds

Ska alldeles strax traska ner (hem) till Erica och kolla på Criminal minds med henne :) Alltid trevligare än att sitta och glo på det själv :)



Förövrigt sitter jag och stör mig på grannens hund som skäller massor -.- Fast nu har den äntligen blivit tyst :) Hoppas den håller tyst resten av kvällen!

Nu ska jag halka ner mot Erica, är svinhalt och kallt ute! Kramar

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Jo, jag hoppas ju det.. Men det känns ändå så hemskt! Den här gången var nog den värsta jag varit med om.. Tre veckor tills de kom fram till vad som var fel.. Nu låter jag skum, men jag tänker på det varje dag. Allt som jag missat, i skolan och så där under den tiden. Dock kan jag inte föreställa mig hur det skulle varit om jag inte blivit sjuk.



Tur att det inte bara är jag som lägger mig sent.. ;) Visst är det så, att den enda fritid man har är på kvällen? Dock har min brist på sömn börjat visa sig nu, jag är ganska trött redan, men nu känns för tidigt att lägga sig då jag börjar tio imorgon. Då vill man ju kunna vara uppe lite längre! :)



Jag tycker det är hemskt när man känner att man inte riktigt vaknat på morgonen.. Kanske just för att jag känner mig yr och så då.. Jag hoppas att det bättrar sig snart, jag antar att det är vintermörkret som gör en så trött! :P



Kram!

/Beccy

2010-11-25 @ 22:37:34
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0