31 Juli - 2010

HallåHallå!

Sitter och kollar på någon knepig film på 3an med Tom Hanks, Den gröna milen eller något heter den. Har inte direkt hängt med från början så jag fattar typ inget, så enligt mig är den konstig. Ganska hemsk också. Nåja, nog om det!

Idag har vart i stan med mamsen :) Mycket trevligt. Hittade en söt tunika, ett långt linne, skor och en bh :) Fick även en skitsöt tekopp av mamma. Älskar te!
Har faktiskt shoppat rätt mycket nu den senaste veckan. Ska ta kort och lägga upp här någon dag, men jag är seg med sånt så det lär väl ta sin tid om det inte sker ett mirakel när det gäller min seghet.



Har inte så mycket mer att skriva men detta inlägget känns lite tråkigt att lägga upp som det ser ut just nu..
Slänger upp en bra låt istället :)





Adam Lambert - If I had you

Älskar låten och hans sjukt bra röst! Så jävla härlig är den!

Hoppas ni har haft en toppen dag :) Kram

Var ett tag sen..

Nu är det ännu ett tag sedan jag bloggade. Men har ju sommarlov, datorn kommer efter allt annat :) Men idag är det pissväder så har ändå inget bättre för mig.

Jag har hunnit med ganska mycket sedan sist faktiskt. Bland annat varit med min vän Bella på hennes land i fyra dagar :) Här är lite bilder från det:













Vi åkte även ring efter Alex båt (Bellas kompis) sjukt kul! Senare den dagen kom hans tjej ut till honom och vi alla fyra tog båten ut till en ö och sov där. Lite trångt i båten dock.. ;)






Efter att ha kommit hem från Bellas land tog det inte så lång tid tills jag åkte hem till Jenny och sov där i nästan en hel vecka. Har inga bilder därifrån, men vi hade sjukt kul och var ute med hennes vänner på kvällarna och bada och grilla :)

Sen helgen efter det bestämde jag mig för att följa med mamma och pappa ut med båten, var ett tag sen det med. Och Bella följde med :)



Sjukt fin solnedgång när vi kom fram första dagen :)





Jag har ingen aning om vad jag gör för konstigt hopp, hahaha!







Fint att jag fick med mitt finger nere i hörnet :)

Det har tagigt mig femtusen år att skriva detta inlägg. Har gjort massa annat i mellan, som t.ex: Lagat ost & skinkpaj, duschat och fixat med massa annat som musik och bilder. Men nu är jag klar :)

Nu ska jag gå ner och käka, det luktar mumsigt och magen kurrar :)

Hoppas ni har haft en fin dag,
kram på er ♥

Magandang umaga

Lite kul att variera sig. Rubriken till inlägget är "Godmorgon" på Filippinska. Fråga mig inte varför jag tog Filippinska, haha.

Nu har det gått ett tag sedan jag bloggade igen. Men i torsdag efter att jag slutat jobbet har jag inte haft någon som helst tid eller ork att sitta vid datorn. Från torsdag till Lördag sov finfina Jessica hos mig :) På lördagen var jag på min brorsas bröllop :) Senare på kvällen åkte jag hem till Carro där alla goa tjejer var, typ grillkväll som slutade med en liten fest, efter det sov jag hos Sanna :)

Ska se om jag kan lägga upp lite bilder någon dag framöver från bröllopet :)

Så här såg jag ut i alla fall :)



Hade på mig ett par 5cm klackskor (som jag egentligen anser är för högt för mig). Jag som vanligtvis är 1.77 blev 1.82 i dom skorna.. hehe.

Nu ska jag smått börja fixa lite med saker och ting och göra mig ordning. Men hoppas ni har det skönt i sommarvärmen :)!



                                Gyllene Tider - Sommartider


Kramar


Sista veckan

Nu är jag inne på min sista vecka på sommarjobbet, sjukt härligt! 

Kort sammanfattning om de senaste dagarna :)

Fredags: Jag åkte till staden med fina Sanna och gick i lite affärer sen gick vi och väntade på hennes kille i miljoner år. Vid halv tolv tiden eller när det nu var åkte jag hemmåt. Jag och sanna hade grymt skoj innan hon hoppa på bussen för att möta sin kille. Jävlar vad vi skrattade, så himla härligt med skrattanfall! Älskar när det krampar i magen :D

Lördags: Jag tog bussen hem till min vän Jesper och så fixade vi lite och sen åkte vi ner till havet och sola och bada och hade det trevligt :) Framåt eftermiddagen åkte vi och handlade med två av hans kompisar, vi handla inför tacokvällen. Sen åkte vi hem till honom igen och lagade tacos och sen kom det några till utav hans vänner så vi var 8 pers. Rikigt trevligt :)!

Söndags: Seg hemma dag. Började med att jag sov till kvart i ett. Japp, då hade jag sovit bort halva dagen så det fanns inte så mycket mer att göra, hehe.

Måndag: En vanlig arbetsdag precis som idag (tisdag) så det finns inte så mycket att säga om det :)


Annars så sitter jag och lyssnar på " we no speak americano ". Asgrym och skön låt! Me love it!
Hittade dock inte bästa kvalitén, men ändå ;)


Resten av kvällen ska jag bara softa och sedan ta en lång och härlig dusch. Mitt hår är så jävla skabb, ser ut som jag duschat i ett ton smör eller något... ;O haha.



RSS 2.0