Sista Januari 2011

Det bästa efter man tränat är att få äta. Fan vad jag älskar att äta, även om jag inte har tränat. Låter som värsta tjockisen, haha. Fast tjock är jag ju inte :D
Näe men det är så otroligt gott när man kommit hem efter att ha tränat och äta riktigt god mat, jag får typ aldrig nog heller. Jag äter mycket i vanliga fall men efter jag tränat äter jag som en jävla häst, haha. Men kroppen behöver ju det. Tog även två knäckemackor med leverpastej och smörgåsgurka på och ett glas mjölk till det när jag hade kommit hem. Alltså f********n vad gott! Skulle kunna äta hur mycket knäckemackor som helst med leverpastej och smörgåsgurka. Nya munorgasmen.

Annars idag så har dagen vart bra, ganska lugn och skön dag också. Efter skolan blev det som sagt att träna med JulleBulle och MolleBolle :)
Imorgon börjar jag klockan tolv. Hur underbart som helst! Därför kan jag även vara uppe lite längre idag, ska plocka undan lite först och sen kolla på ett avsnitt av OTH innan jag somnar. Kollade ju på det igår, herrejösses vad bra det är. Satt och grät typ hela tiden för att det var så sorgligt och sen grät jag för att jag blev glad för dem andra i OTH, haha!

Japp, det var det de. Nu blir det att fixa ordning för att sen krypa ner i sängen framför ett bra och spännande avsnitt :)


In my ass att jag städar nu

Nyss bestämde jag mig för att städa och nu när jag precis kolla runt omkring i mitt rum så kände jag bara "Näe fyfan.. "
Liksom det är ingen idé att städa när man ändå är så jävla trött för då kommer jag bara bli irriterad på allt. Så istället ska jag lägga mig till rätta i sängen och kolla ett par avsnitt av OTH, mycket bättre!


Dödstrött!

Nu är jag hemma igen. Eller jag har vart hemma i en timme typ, lite mer kanske. Är dödstrött!
Gymmade rätt hårt idag och efter det åkte jag och Malin och käkade på Paprika. Herrejösses vad gott! Men nu sitter man ju här som en klubbad.. jag vet inte vad. Ska iaf ta tag i att städa rummet om en liten stund så jag får det gjort sen ska jag lägga mig och kolla på One Tree Hill. Har ju tänkt göra det ett par gånger men sen har jag glömt av det, men nu kommer jag inte glömma av det iaf. Bläddrade bland kanalerna förut och då visades avsnitt 4 av säsong 8 på tv och då blev jag så himla sugen på att kolla på det så det ska jag göra efter jag städat mitt rum.

Så här ser det ut från mitt fönster nu iaf, fint!



Näe nu ska jag städa och sen lägga mig i sängen och kolla på One Tree Hill :)

Kramar ♥


Gymmet

Ska snart börja göra ordning mig lite och sen packa väskan till gymmet. Hoppar över sminket idag, brukar alltid sminka mig även om jag ska till gymmet och det är ju jävligt onördigt egentligen för det är ju ingen skönhetstävling man ska till precis, haha. Men för mitt egna självförtroende brukar jag sminka mig ändå så att jag inte ska känna mig så jävla ful, hehe. Men lite täckstift ska jag kleta på på finnarna och lite puder iaf, men mascaran skiter jag i.
Idag ska jag även gymma skiten ur mig! Det ska verkligen kännas i kroppen efteråt att jag har ansträngt mig som en tok. Nu när februari börjar ska jag vara nyttig. Den här gången ska jag klara det också. Ska inte gå och äta massa onyttigt på vardagar. Självklart kommer jag unna mig något litet på helgen, men det ska vara en rimlig mängd, inte massa jävla onyttigheter. Så i februari månad blir det att gymma mycket och trappa ner på alla onyttigheter och äta nyttigt istället. Jag ska få den kroppen jag alltid velat ha och då får man offra vissa saker :)
Klarar man sig att vara nyttig i en månad så kommer man inte vara lika sugen på det sen när man får äta godis, chips och andra saker. För suget kommer inte vara lika stort efter sånt när man har varit utan det såpass länge. Så i februari då jävlar! Vet att mina vänner inte kommer tro att jag klarar detta, men ska bevisa att dom har fel. Fast jag har ju inte klarat det så bra innan så det kan ju vara därför, haha. Har alltid tänkt "Äsch, jag blir ändå inte tjock!". Men oavsett om jag blir tjock eller inte så ska jag ta mig i kragen och dra tummen ur röven och klara av att vara nyttig, så det så :)





Ojdå... blev lite längre inlägg än jag hade tänkt mig så nu får jag skynda mig att göra mig ordning lite.. Like allways, hehe.

Ha det så bra, kramar ♥

Bildbomb på mig och Klara

Här kommer en del bilder på mig och Klara från igår, vissa är inte så jättefina ;) haha







Jag är typ skev? Hahaha!



Klara är inte heller så frisk ;) Haha!















Pusss på dig tjejen ♥

Kladdkaka & Film

Har nyss tryckt i mig en fet bit kladdkaka som jag bakade nyss, hehe. Yummie! Sitter också och kollar på Into the blue med mami :)

Det bästa med att baka är väl att man får slicka på slickepotten sen, haha!





Kramar ♥

2011-01-29

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen göra mig ordning för att träffa Klara. Trevligt värre, ett tag sen man träffade den bruden så det ska bli super!



Visst är hon fin?

Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha med min Klara! ♥

Kyckling-Enchiladas

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar, idag blir det kyckling-enchiladas. Fifän vad gott!
Efter maten ska jag gotta ner mig framför en bra film och käka godis, yummie!



Men just nu vill jag bara ha maaaaat! Ser så gott ut på bilden och då påminns jag om hur jävla gott det smakar, möms!!

Ha en bra kväll, kramar ♥

Godis

Dagen har varit ganska meningslös egentligen, åkte till skolan och hade en lekiton, en enda lektion sen fick vi åka hem igen. Fast det var rätt gött det med faktiskt, så jag var väl hemma vid 12 igen någongång. Gick en liten promenad med pappa i området (han ska ju röra på sig mycket så han inte blir stel i ryggen) och jag hängde med, jag vill ju inte att han ska ramla igen!
Efter den lilla promenaden har jag suttit och glott på tv med pappa och brorsan, som kom hem en liten stund förut. Kollade bland annat på Extrem Home Makeover. Helt sjukt vilka fina hus dom bygger! Sorgligt var det också så jag fällde självklart några tårar, haha.

Nu är jag ganska gottesugen... ovanligt, haha! Ska snart gå och möta mamsen på torget så ska vi handla lite, ska se om jag inte kan få lite lösgodis också, hehe. Sen resten av kvällen ska jag nog städa mitt rum lite igen, börjar bli lite väl stökigt nu och jag vill ha ordning och reda. Ska nog byta sängkläder också :)

Just nu lyssnar jag på Kelly Rowland - Commander. Riktigt bra låt som påminner mig om sommaren!



Nu ska jag knalla i väg till torget! köss ♥

Halvkass

Gjorde nyss lite läxor i naturkunskap. Men sen orkade jag inte mer, känner mig lite halvkass och illamående. Funderar även på att vara hemma imorgon, men får se hur jag känner mig imorgon bitti när jag vaknat.

Idag fick vi ju börja sent och sluta tidigt. Efter skolan blev det först att jag och Julia åkte till nagelsalongen så Julia fixade sina naglar, hon blev så sugen på det när hon såg att jag och Sanna hade gjort ordning våra ;) haha. Det blev finfint! Sen åkte vi till gymmet och gymmade en timme, alldeles lagom. Men på söndag ska jag nog gymma lite längre.

Näe jag känner mig som sagt kass så nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen.


NattiNatti ♥


Dum och Dummare

Nu börjar filmen Dum och Dummare på 5an. Har sett den ett par gånger men ska nog ändå kolla på den, lite kul tidsfördriv så här på kvällen :)



Natti ♥

Övningsföretag

Sitter just nu i skolan och har ÖF, rikigt segt. Vi sitter mest och glor och knappar runt på datorn, finns liksom inget att göra. Men det är rätt gött det med faktiskt.
Idag var det bajsmat i skolan, falukorv. Okej, jag tycker om falukorv annars men den i skolan är förfärlig. Typ helt lila och rå på ena sidan, bläää! Så det fick bli McDondalds idag. McChicken meny och så tog jag en jordgubbsmilkshake idag istället för en cola, möööööms! Det satt fint i magen.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag ska nog göra lite läxor och sånt när jag kommer hem och även käka en vaniljbulle, hehe. Fick nyss reda på att vi inte har någon naturkunskap imorgon heller så vi börjar 10:15 istället för 07:50. Sen så slutar vi även tidigare, skulle haft en lång håltimme egentligen men nu flyttade vi upp sista lektionen (samhäll) till klockan tolv istället så får vi sluta ett. Så alltså börjar vi 10:15 imorgon och slutar 13:00, awesome! Då blir det gymmet med Julia efter skolan :)



Ha en fin dag, kramar ♥


Akrylnaglar

Goddagens! Allt bra? Med mig är det finfint, väldigt trött bara. Idag efter skolan åkte jag och Sanna och gjorde akrylnaglar. Tjuuusigt!
Kommer ihåg att jag tänkte/sa sist när jag gjorde akryl naglar "Ska aldrig mer göra akrylnaglar. Det är så dyrt och det kostar nästan lika mycket att fylla på dom som att göra nya och det är som snyggast i två veckor."
Men jag hittade lite gamla bilder på datorn för ett tag sen där jag hade mina akryl naglar och det var så fiiiint! Så nu kände jag för att göra det igen. Vi gick till ett annat ställe först där det var billigare men dom hade ingen tid kvar och hon som gjorde naglarna skulle sluta för dagen.. Så vi åkte till vårt standard ställe, det är ju bara 50 kr skillnad. Men när det är dags att fylla på dom ska vi åka till det billigare stället, hehe.




Nu är jag så fruktansvärt trött. Eller det är jag alltid, fattar inte hur jag kan vara så himla trött varje dag. Därför ska jag ta en snabbdusch innan jag hoppar ner i sängen, idag ska jag bannemej dra tummen ur röven och lägga mig tidigt. Ska lägga mig innan klockan tio idag. Då kommer jag iaf vara rejält utvilad imorgon när jag ska upp till skolan :)

Hoppas ni har haft en fin dag och att ni sover gott, nattinatti ♥



Jag älskar One Tree Hill

Shit vad bra det är, helt sjukt! Har precis kollat klart på säsong 7 och nu kan jag fasen inte hålla mig till säsong 8. Min tanke var ju att jag skulle kolla på säsong 7 och sen börja följa serien på kanal5play, men jag hittade inte avsnitt ett där.. Men istället så hittade jag en gratis sida där det var upplagt till avsnitt 11 av OTH, säsong 8. Wooonderful!
Då vet jag vad jag kommer sitta och glo på framöver!

Nu är jag dock äckligt jävla trött och har ont i hela kroppen. Tränat som fan idag. I morse hade vi gympa i skolan och då körde vi hinderbana ett bra tag och det tog en del på mina krafter kan jag ju säga, och sen efter det körde vi bodypump. Det var jobbigt, men kul. Det kändes gött i kroppen efteråt även om jag var helt slut.
Men efter skolan blev det att åka till gymmet med Molle & Julle. Ni kan ju tänka er hur min stackars kropp mår nu. Har svårt att tro att jag kommer komma upp ur sängen imorgon.

Näe, men nu ska jag ner och slänga i mig huvudvärkstabletter, äta en banan och sen strechta lite innan jag kryper ner i min goa säng. Fast jag mår ganska illa pga av min huvudvärk och trötthet så tror inte jag kommer kunna äta...

Hoppas er dag har varit finfin, Natti ♥




Helt slut!

I morse trodde jag att det skulle bli en helevetes dag i skolan eftersom att vi skulle sluta fyra och den lektionen var naturkunskap.. Men dagen rullade på och jag hade kul på naturkunskapen, jävligt kul! Jag och Sanna fick oss ett rejält skrattanfall, haha. Tårarna bara rann och man blev ju röd som en tomat i facet och varm som fan med. Är så roligt när man inte får skratta på lektionen för att inte störa de andra och när det är helt tyst i klassrummet. Då sitter man bara och skakar och helt plötslig så kan man inte hålla sig mer och då kommer det världens skratt ur käften, hahaha! Älskar att skratta så mycket, fasen vad man tränar magen då ;)
Fick dessutom sluta tidigare idag :)

Efter skolan blev det som sagt att åka och gymma med Malin. Vi gymmade inte så länge men det var lagom, är helt degig och trött i benen nu. Men det är värt det!
Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa, göra mig en fruktsallad och kolla på One Tree Hill. Inte sett det på en vecka nu typ, så idag är det dags för det. Ska även äta riktigt god mat också. Supermysig fredagkväll!




Det har typ tagit mig två timmar att bli klar med detta inlägget. Glömde typ av att jag höll på att blogga och gjorde massa annat istället, haha. Har hunnit äta också, asgott!
Ska alldeles strax föra över resten av säsong sju till usb minnet så jag kan kolla på det i tvn isället :)

Ha det toppen, kramar ♥

Godmörron!

Godmorgon på er! Sitter just nu i skolan och har näthandel. Har mensvärk och är hungrig som ett as så min mage mår lite halvkasst, men jag överlever! :) Idag är det asgod mat i matsalen. Någon god fisk med potatisklyftor och vitlöksås, muuums! Snacka om att jag kommer äta mycket, haha. Eller det gör jag alltid, jävla matvrak.. haha.

Efter skolan (som slutar fyra idag, bläää!) så ska jag och Malin åka och gymma. Najsigt!





Nu är det dags för mat!  Ha en toppen dag, kramar ♥

Kunde fått sovmorgon..

I morse slet jag mig upp ur sängen jävligt tidigt och var i skolan klockan 8, och så har vi ingen lektion! Kunde dom inte ha sagt det igår eller något..
Aja, nu är det som det är. Snart har vi prov också, dagen kan ju inte bli bättre, haha.

Näe jag ska inte sitta här å klaga. Ska plugga lite nu innan provet.



Ha en bra dag, kramar ♥

Just det, det var inte musbajs jag hittade i skafferiet och i florsockret igår. Det var svartpeppar, haha. Jävla tur det!

Riktigt lyckad kladdkaka!

Lite bilder från när jag bakade förut.









Efter att jag bakat satte jag mig och käkade spagetti och köttfärssås och pluggade samtidigt. göttans!



Min kladdkaka blev förresten skitgod. Hade först tänkt att vänta med att smaka tills mamma kom hem men sen ångrade jag mig och tog en liten bit, måste ju veta hur den smakar innan jag serverar den ;) Men den blev riktigt lyckad och kom nyss på att det är första gången som jag gör kladdkaka helt på egen hand och så blev den så bra, stolt över mig själv, haha!
Ska lägga undan  några bitar till pappa också, han kommer hem från sjukhuset imorgon och han mår mycket bättre nu och behöver ingen operation heller. Är jätteglad över det! Så imorgon efter skolan och gymmet ska jag ha myskväll med mami och papi har jag bestämt, dom är guld värda och världens finaste föräldrar ♥

Kanske kommer upp ett till inlägg lite senare. Men nu blir det att plugga lite till och sen mysa framför tvn :)

Kramar ♥

Musbajs.. ?

Förut när jag hade bakat klart så skulle jag ta fram florsocker som jag sedan skulle strö över kladdkakan. Men när jag börjar rota längst in i skafferiet så ligger det ganska många små svarta bollar där inne. Undrade vafan det var så jag stoppade det i munnen och smakade. Hahaha, nej det gjorde jag verkligen inte! :D fyfan, haha!
Näe, men jag undrade som sagt vad det var och min första tanke var att det nog är musbajs. Fast jag var inte helt hundra på det, det kunde ju ha varit någon typ av krydda eller något. Tog i alla fall papper i handen och tog ut skiten och slängde det. Sen när jag skulle ta fram florsockret så låg det även likadana svarta bollar i det paketet. Och då måste det ju ändå vara musbajs. Dock undrar jag hur fan mössen har kommit in i vårt skafferi och krypit in i florsocker paketet och bajsat, hahah. Men jag ska väl vara glad att inte en mus låg i paketet när jag tog ut det för då hade det blivit florsocker över hela köket och jag hade nog sprungit upp skrikandes på mitt rum på mindre än en sekund, haha. Äckligt är det! Hittade ett annat paket florsocker sen som typ var fullt och där var det inget bajs, men det var något annat knepigt så jag väntar tills mamma kommit hem så får hon se hur det ser ut. Vågar ju inte strö det på kladdkakan nu.



Det måste vara musbajs.. eller?

Ja, det kan jag ju fundera på. Men nu ska jag plugga flitigt och sedan blir det att belöna sig med kladdkaka, grädde och coca cola. MÖMS!

Kladdkaka, mums!

Nu ska jag ta och baka en kladdkaka. Riktigt längesen jag gjorde det så det ska bli otroligt gott! Om jag nu lyckas, haha. Har inte kollat om vi har alla ingredienser än, men det tror jag nog. Jag hoppas det i alla fall, annars blir jag inte glad..

Yes, Jag hade allt!



Tog mig en kaka också, gott!


Äckligt trött

Nu är jag så äckligt trött så jag vet inte vad. Är helt förvirrad pga trötthet. Men nu har jag äntligen fått borstat tänderna och tvättat bort sminket och lagt mig i sängen, fast kom nyss på att jag glömde min skena jag ska ha på natten. Jag har alltså haft tandställning för tre år sen och har en skena på natten en gång i veckan. Men orkar fan inte gå upp ur sängen nu så tar det imorgon istället, haha.

Anledning till att jag är så trött idag är att jag har haft ett ganska långt gympass med Julia och Malin. Efter det gick vi och käkade thaimat på ett ställe i närheten av gymmet, satan vad gott det var! Efter det gick jag mot bussarna och åkte upp till pappa på sjukhuset. Sen runt 7 tiden när besökstiden var slut åkte jag och mamma hemåt och sen dess har vi vart i fullgång med att ta ner alla julsaker och sånt, fast vi har lite kvar men det orkade vi inte ordna idag. Så nu är min engergi helt borta. Känner också att jag nog inte kommer kunna gå imorgon, träningsvärk.

Nä nu får jag stänga av datorn och somna för annars kommer jag definitvt inte upp ur sängen imorgon. Det är också en sak som är så jävla svårt. Man tänker "Idag ska jag inte vara uppe sent och gå och lägga mig tidigt". Men ändå sitter man här vid halv ett ungefär och tanken om att lägga sig tidigt kan man ju bara lägga bakom sig. Liksom jag förtstår inte varför man alltid är så korkad. Man klagar på att man är trött på kvällen, men man går inte och lägger sig oavsett. På morgonen klagar man för att det är tidigt och man är trött. Varför inte bara gå och lägga sig tidigt så slipper man all trötthet på morgonen och problem med att komma upp ur sängen..
Ska allt ta och ändra på mig! :)  Fast jag känner mig själv så det lär väl dröja innan det händer, fast försöka går ju alltid ;)

Hoppas ni har haft en fin dag, NattiNatti ♥





hahaha, av en ren slump hittade jag denna. Fan vad ful :D hahaha!

Enligt mig var det här ganska roligt eftersom jag börjar bli flamsig av trötthet, haha!


Det senaste dygnet

Det senaste dygnet har det hänt en väldans massa saker som jag hade tänkt att skriva om så ni vet hur det ligger till.

Tidigare idag så skulle jag åka och gymma med Julia och Malin. Jag gick ner till bussen men den kom aldrig, antingen hade den varit väldigt tidig eller också väldigt sen. Hur som helst så började jag gå upp för backen upp mot husen igen för att gå och ta en annan buss. När jag kommit upp för backen möter jag min granne som säger ungefär så här till mig "Jag vill inte skrämma dig, men din pappa har ramlat ner från förrådstaket och vi har ringt ambulansen som är påväg". Vadå inte skrämma mig? Jag blev ju vettskrämd! Jag rusa in i huset och så ligger pappa på knä på golvet i vardagsrummet, han hade lyckats krypa in iaf. Han slog i ryggen som in i helvete och det är verkligen inte bra eftersom han redan har gamla skador på ryggen. Hur som helst så kom det massa ambulansgubbar och så var dom hos oss ett tag. Men jag bestämde mig för att åka och gymma med Julia och Malin ändå för det fanns liksom inte så mycket jag kunde göra och jag ville ha annat att tänka på för annars oroar jag mig så mycket och blir jätteledsen.

Jag åkte då och gymmade, var roligt och väldigt skönt. Man känner sig så himla duktig. Vi skaffade våra gymkort igår så det känns roligt att äntligen börja gymma för det är något jag har velat länge men aldrig dragit tummen ur röven till att skaffa. Men nu jäklar!
En sak som är roligt och lite pinsamt var att vi inte visste att gymmet stängde klockan 17.00 så vi var ju kvar i omklädningsrummet och helt plötsligt så släcks lamporna och det blir kolsvart. Våra tankar var "vafan...?". Vi gick iaf ut till reseptionen och fråga om dem kunde tända igen och så säger dom "Ni vet väl att vi stängde för en kvart sen och det larmas automatiskt om fem minuter". Jäääklar var bråttom vi fick. Rusade in i omklädningsrummet igen och bara kastade ner sakerna i väskan och sen hann vi iaf ut. Är förvånad över att jag fick med mig allt i väskan på den korta tiden, men där ser man, med lite tidspress så kan allt tydligen gå jävligt fort. Haha :)

Efter gymmet åkte jag hem och föna håret och sminka mig (hann aldrig göra det på gymmet) och lagade även lite mat och sedan gick jag till bussen och åkte upp till pappa på sjukhuset. Det är bra med honom nu, eller bra och bra. Han har ju jävligt ont i ryggen men det kommer att bli bättre. Vi får reda på imorgon bitti om det behövs en operation eller om det kan läka utav sig självt. Han hade tur i oturen och det är jag jävligt tacksam för. Men är fortfarande lite orolig för min stackars lilla pappa, som förövrigt är världens bästa pappa! ♥

Nu sitter jag här i sängen och ska alldeles strax sova. Det blev ett jäkla långt inlägg, men nu har jag fått med allt :)

Hoppas ni mår bra och att eran lördag har varit bra, kram och godnatt ♥

Home sweet home

Känns jätteskönt att vara hemma! Har vart hemma ett par timmar nu och är väldigt trött så ikväll ska jag inte bli så långvarig. Först hade jag tänkt att jag skulle vara hemma i morgon och börja skolan igen på måndag. Men nu har jag bestämt mig för att gå till skolan imorgon. Konstigt nog så vill jag faktiskt gå till skolan.. Men det är kul att träffa alla igen. Fast det är inte speciellt kul att återgå till långa och sega lektioner, tidiga morgonar och sena dagar och massa prov och läxor och annan skit. Men det brukar gå bra ändå så det kommer nog gå bra nu också :)

nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det duschen och sen läggdags :)

Nattinatti ♥

I bilen

Sitter just nu i bilen på väg hemåt. Vi har åkt i en timma och trettio minuter skulle jag tippa på, eller det kanske är två timmar, skitsamma. Vi har en bra bit kvar så det dröjer ju innan man är hemma.
Varje gång man varit iväg någonstans så känns det alltid som en evighet när man åker hemifrån påväg till resemålet, eller vad man ska kalla det. Men när man åker hem så känns det som det går mycket snabbare, kanske beror på att man inte direkt ser fram emot att komma hem lika mycket som man ser fram emot att åka iväg någonstans.

Har nyss mumsat i mig lite mackor och en giffel och nu tror jag att jag ska ta och kolla på One Tree Hill. Är redan på avsnitt 10, hehe. Dock så saknas ju fortfarande avsnitt 7 och 18. Men jag valde att skita i att leta reda på dom avsnitten och kolla ändå för i början av varje avsnitt så visar dom ändå vad som hände i förra avsnittet + att jag redan har sett en hel del av säsong sju, fast det var ett litet tag sen så får friska upp minnet ;)



Hoppas ni har en fin dag. Själv tillbringar man ju hela dagen i bilen, lär ha sittsår i röva när jag är hemma :) haha.

Kramar ♥

James Lafferty är tamejfasen inte ful alltså! :o


Dag 1 - I backen

HallåHallå!

Ligger just nu i sängen här i mitt lilla krypin i stugan. Har nyss borstat tänderna och sånt och nu tänkte jag uppdatera bloggen lite snabbt innan det blir dags att sova.

Dagen började med att vi hyrde pjäxor och skidor, tog en jäkla tid för att hon i kassan var väl inte världens snabbaste precis. Hur som helst så fick vi våra skidor och sen bar det av upp till backarna för någon/några timmars åkande. Dock ramlade jag i liften påväg upp, tittade åt ett annat håll och tänkte inte alls på att hålla koll på mina skidor och vips, så var skidorna korsade och jag ramla. Hann inte göra något åt det heller. Landade på svanskotan och fick redigt ont i den, IGEN! Ramlade ju som sagt förra veckan och slog i den. Men bättre det än att jag landade på armen. Nog om det, förövrigt hade jag en bra dag i backen. Jag är sjukt seg och stel när jag åker skidor, haha. Men jag klarar mig ner för backen iaf ;)

Lite bilder från dagen.







Stugan som vi bor i :) Den är delad på två så vi har inte hela. Men det är alldeles lagom :)


Nu mina vänner ska jag bege mig till Tree hill innan jag somnar.
Förra veckan när jag ändå bara var hemma och vilade armen så kollade jag på hela säsong 6 av One Tree Hill, hade fått låna den av Julia :) och förut idag satt jag och letade runt som en tok på internet för att hitta någon gratissida så jag kunde kolla på säsong sju. Men sen när jag kollar på datorn så hade jag tydligen fått säsong 7 av Carro för ett tag sen, blev skitglad! Dock saknas två avsnitt, men ska allt få tag på dom på något sätt. Men nu blir det iaf att se första avsnittet på säsong sju, wonderful!


Kexchoklad

Har precis satt i mig en fet kexchoklad här i fjällstugan och nu dricker jag kaffe. Mysigt och mumsigt!

Har med min min kamera men har tyvärr inga bilder att visa upp än. Blev inte att jag tog så många kort under bilresan hit. Satt och kollade på Avatar och resten av bilresan satt jag och läste i skvallertidningen In Touch och lyssnade på musik och satt och skumpa runt i bilen när vi svängde in på den otroligt jobbiga och knövliga vägen hit till stugbyn. Men det var det värt för nu är vi inne i värmen och har hittills ätit mat, spagetti och köttfärssås, gott!

Får se vad som händer resten av kvällen. Kanske lägger mig och kollar på en film eller umgås med de andra. Är sugen på att spela kort så får se om det finns någon kortlek och om någon är villig att spela med mig ;)


Däremot kan jag bjuda på lite bilder från i fredags när vi var hemma hos Cici och lagade taccos och hade det mysigt och avslutade kvällen med lite kortspel :)

Cicis fina hund Diesel :)










Nu ska jag stänga av datorn och umgås med de andra. Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥

Easy A

Sitter och kollar lite på filmen Cape fear som visas på tv4+ nu. Men ska alldeles strax stänga av TVn och sova.

Idag har jag varit i stan och fikat med Sanna och senare framåt kvällen gick jag på bio med Bella. Vi såg Easy A, den  var bra och rolig. En bra komedifilm med andra ord, hehe :)



Efter det åkte vi hem till Bella och käkade go mat och sen blev vi så jävla trötta så vi la oss i hennes säng och dega och tog massa fula bilder som fick oss att skratta en aning, underbart!
Jo, en sak till. Det är sjuuuuuuuukt halt ute. Det är rena antarktis ute, så jäkla läskigt och obehagligt när man bara känner att fötterna glider undan. Jag är ganska rädd för att ramla eftersom att jag ramlade och gjorde illa armen rätt mycket häromdagen.
När jag skulle gå hem från Bella fick jag gå hur sakta som helst för att inte ramla, gick även på gräsmattan bredvid trottoaren och det var jobbigt må jag säga. Hade inte världens bästa skor på mig för att gå i djup snö, hade nog halva gräsmattan i skorna när jag kom hem. Men det var det värt, klarade mig hem utan att ramla och det är jag väldigt glad över!

Näe nu får jag bannemej ta att stänga av datorn och sova. Imorgon bär det av upp till fjällen i några dagar och därför måste jag upp tidigt imorgon för att packa. Hur jag nu ska orka det..

Nu ska jag krypa ner i sängen och dra upp täcket till näsan och bara breda ut mig i hela sängen. Wonderful!

Natti ♥

Nattblogg från mobilen

Ligger just nu i sängen och försöker somna. Kan inte påstå att jag lyckas speciellt bra. Väldigt irriterande eftersom att jag verkligen vill sova men mina ögon är klarvakna, hjärnan med för den delen.. När jag tror att jag håller på att somna så öppnas mina ögon av sig självt :o ganska knepigt att det kan vara så.. Om jag inte somnar snart så kommer jag sova bort dagen i morgon och det har jag ingen större lust med. Vilka ilands-problem jag har ;) haha. Har förövrigt ont i magen också, typ magknip. Nä jag får gå upp och ta en tablett och ett glas vatten och sen se om jag kan lyckas somna efter det. Nattinatti!

Sjätte Januari

Goddagens!

Allt bra med er? Med mig är det bättre nu, med tanke på armen. Kan göra mer saker med den nu och den är inte lika stel längre, det känns väldigt skönt att inte vara helt "avstängd" i den armen. I början var jag glad att det var vänsterarmen som jag skadade eftersom att jag är högerhänt och inte är lika beroende av vänsterarmen. Men nu har jag verkligen märkt hur mycket man använder vänsterarmen också. Jag kan inte hålla armen helt rakt än och inte heller böja på den helt. Men jag försöker tvinga armen att bli rak och kunna böja på den mer så att den inte fastnar i ett böjt läge så att jag aldrig mer kommer kunna ha den rakt. Men eftersom det redan känns bättre så ska det nog bli helt bra igen :)

I söndags var jag ju på bio med Sanna. Vi såg The Town, den var väldigt bra faktiskt. En film som är värd att se :)





Kom även på att jag köpte en tröja förra veckan. Så här ser den ut. H&M, 75 :-





Nu ska jag kolla ett par avsnitt av OTH (one tree hill). Så jävla bra!

Kramar

Vilken jävla otur

Igår när jag skulle gå hem till Jessica så ramlar jag. Det snöade ute så jag såg ju inte vart det var halt. När jag svänger in i Jessicas område står det två killar och röker utanför den enes dörr, dom kollar skiymycket på mig innan. Dom undrade väl vem det var som kom gående. Hur som helst, precis när jag är framför dom så ramlar jag. PRECIS framför, så jävla pinsamt!
När jag landar på marken så slänger jag ur mig ett läte som verkligen beskriver hur ont jag fick. Det värkte som fan i röven och armen.
Den ena killen frågade "Gick det bra eller?" jag svarade snabbt "Ja, det gick bra" och sen reste jag mig upp fort som fan och gick därifrån.

Väl hemma hos Jessica så känner jag hur det börjar verka som tusan i armen och jag kunde knappt inte röra den och den hade svullnat upp.  Jag fick en kylklump att lägga på armen och det blev bättre och svullnaden gick ner. Efter en halvtimme ungefär tyckte jag inte att jag behövde ha den mer så jag la den ifrån mig. Sen ungefär en timme senare eller lite mindre kunde jag inte röra armen alls. Det gjorde så himla ont så jag började gråta. Fick ringa mamma så hon kom och hämtade mig för jag vågade inte gå hem själv ifall att jag skulle ramla igen. När vi kommit hem så hade jag så ont så mamma och pappa bestämde att vi skulle åka iväg till akuten, så det gjorde vi.
När vi åkte iväg i bilen så var det mer eller mindre snöstorm ute och det gjorde ju så att vi behövde använda våra vindrutetorkare på bilen och mitt i det värsta så lägger dom av, bara slutar att fungera. Tänkte att det inte kunde vara sant, men sant var det. Vi lyckades ändå ta oss till akuten men vi fick stanna ett par gånger så pappa kunde gå ut och borsta av snön från rutan så han kunde se.
Framme på akuten så får vi reda på att det inte finns någon ortoped där, alltså ingen som kunde kolla på min arm eller något sånt. Vad för sjukhus är det?
Sjukhuset var i alla fall snälla och ringde en taxi åt oss som körde oss till ett annat sjukhus där de har ortopeder. Jag var beredd på att få sitta där i timtal, men som tur var fick vi hjälp hyfsat fort och det var inte alls speciellt många före oss. Efter si så där två timmar fick jag komma in på röntgen och lite senare visade det sig att jag har en liten spricka i armbågen vilket som gör jävligt ont. Får ha armen böjd hela tiden för det går inte att räta på den. Har försökt att hålla den rakt flera gånger men då hugger det till som sjutton så nu har jag inte försökt mer idag. Fast grejen är den att jag måste försöka röra på den så myclet jag kan så armen inte blir stel. Men just nu tänker jag inte utsätta mig för mer smärta, det räcker som det är just nu. Har precis slängt i mig två värktabletter så får hoppas att dom hjälper snart.

Under tiden som jag väntar på det ska jag lägga upp riktigt mycket glass i en skål och sen kolla på Titanic och tycka synd om mig sälv :) haha. Titanic är förövrigt en av mina favoritfilmer :)

Där har ni mitt lilla äventyr, det var jätteskönt att komma hem sen. Somnade nästan med en gång.



Hoppas eran natt var bättre än min ;) Kramar ♥

Header

Sedärja! Nu har jag en ny header, kännde för att göra en ny och så här fick den se ut :)

Ska snart börja städa mitt rum för det ser rent ut sagt förjävligt ut! Känner mig så instängd i mitt rum när det ligger massa saker överallt.. Så snart blir det storstädning i rummet!

Senare idag ska jag på bio med Sannisen, vi har inte bestämt vilken film än. Men det blir nog Devil eller The Town :)





Hoppas ni får en fin dag, kramar ♥


2011

Jag är så äckligt trött så jag vet inte vad. Det senaste dygnet har jag sovit sammanlagt 3 timmar.. mår jävligt illa också så jag ska inte bli långvarig med detta inlägg. Ska lägga upp en del bilder från gårkvällen, men så mycket bildbomb blir det nog inte för det är jag alldeles för trött för.
































Det blev visst en del bilder ändå + en liten video där jag filmade under tolvslaget.

Jag hade en bra nyårsafton så allt känns jättebra. Dock mår man ju som man förtjänar idag.. Äh, det är bara nyår en gång om året! ;)

Nu är det dags att dyka in i händelserna i One Tree Hill. Hoppas eran nyårsafton har varit toppen, kramar

RSS 2.0