In my ass att jag städar nu

Nyss bestämde jag mig för att städa och nu när jag precis kolla runt omkring i mitt rum så kände jag bara "Näe fyfan.. "
Liksom det är ingen idé att städa när man ändå är så jävla trött för då kommer jag bara bli irriterad på allt. Så istället ska jag lägga mig till rätta i sängen och kolla ett par avsnitt av OTH, mycket bättre!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Jo, Yes man har jag också sett.. Den suger! Den filmen är ett bra exempel på att Jim Carrey ibland kan bli för mycket!



Jag kan verkligen förstå dig när du nu skulle städa.. Jag blir också så ibland, kollar mig omkring och tänker "nej, vad fan!".. Då passar lite mys bättre, antingen framför tv:n eller datorn.. ;)



Mitt största problem idag är att jag ska försöka vända tillbaks dygnet, som vanligt då alltså. Jag ska vara på Övre (vår busstation här i stan, ligger typ en halv kilometer från mig) klockan 7.40. Vi ska nämligen åka till Malmö på studiebesök, och då får man ju absolut inte missa bussen! Hur i helvete ska jagh hinna, undrar jag bara?! Hade det varit en helt vanlig skoldag hade jag inte haft så mycket panik, lektionen försvinner ju inte direkt.. Det gör däremot bussen! ;-)



Kram!

/Beccy

2011-01-30 @ 18:23:21
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0