Tisdag 30 mars

Kollade precis klart på Saltön. Missade det igår så jag kollade på det nu på datorn istället :) Kanske inte världens roligaste serie men jag har själv vart där det är inspelat (var där i somras) så jag får massa härliga sommar känslor :)

Åh, sommarminnen till tusen!


Något som jag funderat på lite från och till är att jag inte vet om jag ens vill jobba inom handel när jag har gått ut gymnasiet (går på handelsprogrammet). Jag känner att jag kanske skulle vilja gå någon ny utbildning efter att ha varit ute och jobbat ett år eller något efter gymnasiet. Kanske en utbildning om stylist eller inredare kanske? Något åt det hållet i alla fall :) Men det är ju som sagt bara funderingar. Jag ska i alla fall gå klart kursen som jag går, finns ingen anledning till att byta. Det är tur att jag valde handel på just den skolan jag går på för annars hade jag inte träffat alla underbara människor som jag har lärt känna :) Vänner är guldvärda!



Ska snart hoppa in i duschen och sedan krypa ner i min säng. Är skittrött så det känns som att jag kan somna om jag bara kollar på sängen eller kudden ;D

Ni får ha det så bra och sova gott när ni väl hoppar i ner i sängen :) Kram ♥
 




Vampire diaries, episode 15

Jag har precis letat upp avsnitt 15 av Vampire Diaries. Jag avgudar serien, så fruktansvärt bra! Jag kollade lite i början på avsnitt 15 för det visades vad som hade hänt i avsnitt 14. Ganska dumt av mig måste jag säga för nu kan jag knappt hålla mig! Men jag har bestämt mig för att kolla på det klockan 20.00 elr 20.30. Hoppas serien kommer ut på box sen också. På tal om vampyrer, jag måste köpa New Moon..

Idag sa en klasskompis till mig att man kan få springmask av att bita på naglarna. Alltså, man kan få en massa maskar som springer runt i röven! Nej inte riktigt, men typ att det kommer ut små äckliga maskar när man skiter. Så jävla äckligt! Snacka om jag INTE ska bita på naglarna mer. Vem vill ha mask i röven liksom? Inte jag i alla fall.
För någon vecka sen målade jag på nagellack för att jag inte ska bita på dom (när jag har nagellack på biter jag inte för att jag inte vill förstöra nagellacket) och då fick dom chans att växa. Min naglar växer faktiskt vädligt fort, vilket är bra :)! Men jag har ingen fin färg att måla på, så det kommer väl få bli en sån där snabbvalsfärg. Jag måste köpa ett rött nagellack, så snyggt!
Kanske ska köpa mig ett chockrosa elr neonrosa också, hade vart ballt!

Nu var det slut på babblet! Ska ner och skära upp lite apelsinklyftor, hälla yogurt i en skål och göra ordning Té, sen är det dags för Vampire Diaries. Låter göttans om ni frågar mig ;)



Hoppas ni har haft en fin dag :) Kram på er ♥

Keeping up with the Kardashians

Hela dagen har jag suttit och latat mig framför tv:n och glott på kändiskanalen E (entertainment). Älskar verkligen den kanalen, ingen aning om varför jag gillar att kolla på kändisar å kändisskvaller, men det är så roande! Idag var det nog något slags marathon på kanalen E, dom visade Keeping up with the Kardashians hela dagen, riktigt bra!



Länk till E:s hemsida. Entertainment

Nu ska jag röra mig mot sängen, ha det toppen. Godnatt


Hejsan!

Nu skriver jag mitt första inlägg på denna bloggen. Har ju som sagt en annan blogg också, men jag gillade inte bloggadressen så jag gjorde en ny blogg som går under namnet: camillayvonne. Mitt förnamn och mellannamn, hehe.

Jag hade velat kopiera alla mina inlägg från den förra bloggen hit, men jag tror som sagt inte att det funkar. Funderar även på att radera den andra bloggen när jag kommit igång mer men den här :)
Jag gjorde desginen likadan på den här bloggen som den förra eftersom att jag gillar desginen och är nöjd med den :)

Det här inlägget får duga för tillfället. Uppdaterar igen om en liten stund :)

Kram så länge

RSS 2.0