En sur tant på bussen, haha!

Har nu smörjt in mig med Brun Utan Sol och det har nästan torkat nu :) Just nu ser det bra ut i alla falla men jag får väl se imorgon när jag vaknar om jag är en kossa eller inte, haha!




Hahaha, kan berätta lite snabbt om tidigare idag när jag och Sanna satt på bussen påväg in till stan.
När vi satt på bussen så hör vi helt plötsligt en väldigt sur tant bakom oss som säger "Flytta dig, flytta dig, det är min plats!!". Jag trodde först att det var en tant och hennes gamla gubbe som höll på att skämta med varandra. Men där hade jag fel. Tydligen så satt hon och skällde ut en kille/man i 30 års åldern för att han tydligen satt på hennes plats?
Det roligaste var att dom hade suttit där ett tag innan hon började skälla på honom, tror jag. Sanna och jag vände oss om och kollade vafan det var som hände. Så där satt alltså den kärringen och skällde som fan på stackarn bredvid. Men han hade stake i sig i alla fall så tanten fick värsta dampet, hahahaha!

Ungefär så här lät det:

Tanten: Flytta dig, flytta diiiig, Det är min plats!!

Killen: Skojar du eller?

Tanten: Flytta dig, flytta dig! Jag ska sitta där det är min plats!

Killen: Jasså? Det är din plats?

Tanten: Jaaaa, det är det. Flytta dig!

Killen: Näe men nu är det min plats så lugna dig.

Då började ju tanten gorma och ha sig som fan och han killen sa lugna dig flera gånger till henne och till slut blev satkärringen tyst. Men sen en liten stund senare så började hon tjafsa igen och då sa han: "Nu tycker jag att du ska vara tyst". Och det var hon tills bussen stannade och vi skulle av så säger hon till killen "Hållkäften! Lugna dig, lugna dig!!". Och hon sa det med en röst som härmade hans röst när han sa det innan, ni vet när man härmar någon som sagt något till en så säger man det ju oftast med en annan röst. Hahaha, sjukt kul var det att höra på i alla fall. Vi fick oss ett skrattanfall där på bussen, men jag vågade knappt inte skratta så tanten hade fattat att det var åt henne för vem vet vad hon är kapabel till?



Ja, hon såg väl ut ungefär så där... haha!


Hoppas er dag har vart fin, nu ska jag strax krypa ner i sängen :) Natti ♥

Så himla söt unge!

Haha, kolla in den här stackars bäbisen som blir rädd när hans mamma snyter sig. Så himla gullig!



Annars idag så har dagen varit finfin, hade bara två lektioner och slutade vid 11. Åkte då till stan med Sanna, trevlans! Köpte Åhléns egna Brun Utan Sol, hoppas den är bra och att jag blir en bajskorv :) Tror jag kanske ska köpa en Brun Utan Sol-Spray vid något tillfälle också. Men jag börjar med den här och ser hur den är och så :)

Därför ska jag nu hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen smörja in mig med den. Vill verkligen bli brun för nu är jag så himlans blek..
Ska ta och raka benen också så det blir extra snyggt när man smörjt in sig med den :)



Kramar ♥

Onsdag trettionde mars

Sitter här och lyssnar på lite ny musik som jag la in på usb-minnet nyss :) Jag är ju ledig idag, wonderful! Men måste säga att det känns lite konstigt, ingen aning om varför. Men misstro mig inte, jag älskar att vara ledig. Fan vad gött det är!
Ska snart kolla igenom idrotten lite och plugga på det, vi har prov i det nästa vecka på måndag nämligen. Dom två första proven jag haft i idrott har inte gått speciellt bra, skitsvårt att lära sig allt det för det är massa nytt och massa konstiga ord och sånt. Sen har jag väl inte pluggat så mycket till det heller, hehe. Men tänkte att jag ska försöka plugga lite mer till det här provet :)
Efter det ska jag nog rulla fram min moppe ur förrådet och se om den vill starta. Har inte kört med den på hur länge som helst och den har inte vart startad på hela vintern, om inte mer. Men den startar nog, det brukar den alltid göra tillslut :) Men jag kan ju lova att det kommer ryka som fan när jag ska starta den. Den blir typ sur när den står så länge utan att man kört med den, ja asså att bensinen blir sur :)
Startar den så ska jag nog klä mig lite varmt och ta en sväng, var ju som sagt riktigt längesen och det är roligt att köra.



Så det ska jag nog ta och göra. Men först blir det pluggeliplugg!

Ha en fin dag, kramar ♥

Tisdag, Onsdag och Torsdag är goa dagar den här veckan

Den här veckan på tisdag, onsdag och torsdag är våra lärare i karaktärsämnerna i Prag på någon utbildning så därför blir det att vi får en massa inställda lektioner och sånt.
Idag kunde jag ha börjat 13:40. Men jag hade foto på morgonen och jag visste inte om jag behövde gå dit eller inte, för det är så på dom lektionerna ibland. Läraren är lite knasig. Vissa dagar har vi en del att göra och vissa dagar sitter vi bara och glor i en hel timme och gör absolut ingenting, i morse var en sån lektion. Jättekul att man har gått upp halv 6 för att vara i skolan klockan åtta för att sitta och glo i en hel timme och sen ha håltimme på 4 timmar och 40 minuter. Visste inte om jag skulle redovisa mitt bildspel eller inte, men det skulle jag tydligen inte göra..
Aja, efter fotolektionen gick Jag, Sanna och Malin och satte oss i korridoren och väntade in tiden tills matsalen skulle öppna och det var jävligt roligt måste jag säga för vi fick oss ett par riktiga skrattanfall, det fick absolut jag i alla fall, var helt blöt på kinderna efteråt. Det forsar alltid ur mina ögon när jag skrattar mycket, haha ;)
Efter att vi käkat lunch gick vi och fikade och kollade i affärer och fördrev tiden med det :) Hela denna dagen har jag varit på jättebra humör så det har vart en bra dag :)

Imorgon väntar en ännu bättre idag. Jag har inga lektioner alls! Skööööönt? Japp, kan man säga!
Men imorgon är det riktigt god mat i skolan, TexMex, och det får man bara inte missa. Så jag och Sanna ska åka till skolan imorgon bara för att äta, hahaha. Normala!

På torsdag slutar vi 11:15 också, istället för 15:50. Awesome! Då blir det att åka till stan med Sannisen :)

Rätt go vecka om jag får säga det själv :D


På tal om något annat. Det finns så mycket konstiga reklamer som man inte förstår sig på.. Men den här är bara sjukt äcklig. Vet inte om den ena typ blir avundsjuk på den andre eftersom han får det billigare, men varför han gör som han gör kan man ju fundera på...




Hoppas ni har haft en fin dag, kramar ♥

Update: Tror jag fattar grejen nu. Reklamen heter ju "sjukt billiga flygresor". Kanske därför han spyr? För att det är sjukt billigt och man brukar ju spy när man är sjuk? Haha, långsökt!

Trååååååkigt!

Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt. Ttråkigt.
Jag har så satans tråkigt och då sitter jag och skriver ner tråkigt ett par gånger bara för att det är så tråkigt.

Satt nyss och sög på en balle... fast näe! Var bara tvungen, haha. Nej, jag satt självklart inte och sög på en balle. Jag satt med en mucoangin halstablett i munnen för att jag har så bajsigt ont i min hals och den har effekten att den typ bedövar en lite i halsen där det onda är, men tycker den "bedövade" mer i tungan. Har lite sämre känsel längst fram på tungspetsen, haha. Men den börjar komma tillbaka nu i alla fall :)
Hade inte så ont i halsen i morse, fick mer ont sen jag var med på gympan i morse. Kanske skulle ha tagit det lugnare.. Aja, gjort är gjort!

Näe, ska nog gå och göra mig ordning snart och krypa ner under täcket :)

Hoppas eran dag har vart fin, Köss!


Shoppingen från igår

Skinnshorts, New Yorker 269 :-



Bikini, New Yorker. Överdelen 129 :-  Underdelen 95 :-



Vanliga leggins från H&M - 79 :-



Ring - Glitter, 90 :-



Parfym - Alyssa Ashley, 195 :-



Hårinpackning, H&M - Sunsilk, 50 :-



Nagelfil - H&M, 19 :-



Så där ja! Hade en jättetrevlig och mysig dag med mamma igår :) På kvällen åkte jag hem till Johanna där det var fest, men jag var så sjukt otaggad och inte alls på festhumör så jag var typ världens torrboll, kände mig som om jag förstörde hela festen, haha. Men jag stannade ändå och det blev roligare framåtkvällen :) Men vid halv tolv drog jag mig hemmåt samtidigt som två andra. Gick hem och kröp ner i min goa säng, åh så underbart det var!

Och idag, vet jag inte vad jag ska göra. Känner inte för att sitta inne hela dagen så får väl se vad jag hittar på :)

Hoppas ni får en fin dag, kramar ♥

Red Nails

Sitter och målar mina naglar röda, eller jag väntar på att det ska torka så jag kan måla på ett till lager. Efter det ska jag väl sova, kanske kolla lite på tv innan. Men jag känner mig lite yr i bollen och illamående. Kan bero på att jag bara har varit inomhus enda sedan i måndags och bara kollat på tv. Tv:n har för övrigt vart min bästa vän dessa dagarna. Men imorgon blir det att shoppa med mamma, äntligen!! Ska bli så fruktansvärt underbart att komma ut och andas in den friska luften!

Idag var det ju egentligen tänkt att jag skulle till skolan, men jag kände redan igår kväll när jag hade lagt mig att det inte skulle funkat. Fick stanna hemma idag med. Nu när min förkylning är så jävla jobbig har det börjat klia som satan i min näsa och ögon. Men det är tydligen pollen jag känner av... REDAN..?! Men tydligen så är det en pollensäsong som börjar redan nu.. Har i alla nässpray och ögondroppar mot det och det är underbart! Dock är jag fortfarande väldigt snuvig och hes men gud vad skönt det var att få bort allt kliande!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och snyta mig innan jag målar på ett nytt lager med nagellack, man får ju sitta helt still med händerna efteråt, för det mest störande som finns är när man har målat naglarna jättefina och sen så kommer man åt någon liten skitgrej och så är det helt utsmetat eller världens jack i lacket.. sjukt jobbigt!

Använder Depends bra nagellack :)




Aja, Godnatt på er :) ♥

The sick one is back

Tror jag i alla fall. Tanken är att jag ska pallra mig i väg till skolan i morgon men får se hur jag mår i morgon bitti. Jag känner mig ändå rätt okej, men jag är så sjuuuukt snorig och det kliar så himla mycket i min näsa så jag nyser hela tiden och ögonen tåras av någon konstig anledning. Sjukt störande. Men jag ska nog ta mig iväg till skolan ändå för det börjar bli lite segt att vara hemma och dessutom så missar jag ju så mycket när jag är borta. Det är ju fredag imorgon och sen är det ju helg igen ;)

Herreguuud vad min näsa kliar och vad mina ögon rinner, helt knäppt!

Ska hoppa in i duschen om ett tag och fräscha till mig riktigt rejält efter dessa dagars sjukdom. Sen ska jag lägga mig och kolla på Criminal Minds och Criminal Minds Suspect Behavior :)





Natti ♥

Sjuk

Anledningen till att min uppdatering sugit häströv dom senaste dagarna är för att jag har blivit sjuk. Fick gå hem från skolan i måndags med 39 graders feber. Just nu har jag ingen feber men är fortfarande inte helt frisk, så därför har jag ingen lust till att sitta vid datorn. Uppdateringen blir bättre när jag är helt frisk igen :) Ha en bra dag, kramar!

Tjugonde Mars

Håller på och tvättar kläder för fullt. Det behövs kan jag säga.
Annars så sitter jag här och har söndagsångest. Blev bara trött på allt och fick ångest för att det känns inte som att jag kommer hinna med allt i skolan och att jag kommer halka efter och sånt. Sen är det massa annat som dök upp i mitt huvud med men orkar inte ta upp det för det är inget jättespeciellt ändå.


Äh, ska inte sitta här och babbla. ska göra mig i ordning nu och sen sova.



Godzilla

Sitter och kollar på Godzilla. Har sett den förut men det var ett par år sedan :)




Idag har jag haft en mysig dag i stan med Jenny. Vi gick och käkade nachotallrik och bara pratade och hade det trevligt. Efter det gick vi och köpte var sin mjukglass och gick ut och satte oss i solen. Dock var det lite sent på eftermiddagen så solen hade börjat gå ner så det var lite kyligt. Men det har ju varit helt underbart väder idag, riktigt fint och soligt! :)

Åkte hem runt halv sju tiden och tryckte i mig lite mat. Sen somnade jag i soffan, haha. Vaknade efter en halvtimme eller något och en liten stund senare ställde jag mig i köket och bakade en kladdkaka. Gjorde det lite i smyg så det skulle bli som en efterrätt till mamsen och papsen, självklart till mig själv med, hehe :) Lyckades smyga rätt bra. Vi hade ingen grädde så det fick bli glass till kladdkakan istället, inte dumt det heller! :)




Bilden är inte från idag, men det var lika fint väder idag som det var då jag tog den :) Rätt cool bild faktiskt!

Nu har filmen börjat igen, hoppas er dag har vart fin. Kramar ♥

AJ...

Min ena akrylnagel gick av förut idag.. Jag låg i sängen och skulle lägga mig på ett annat sätt och hade då handen under benet (lite svårt att förklara) och då kom nageln på något sätt i kläm och böjdes så att det bara knaka till och gjorde så in i satans jävla ont... Kollade på fingret och så hade nageln gått av. Jättekul! Som tur var så var det bara akrylet som gick sönder, trodde jag. Eftersom att den nageln gick sönder så bestämde jag mig för att ta bort alla naglar. Dom hade ändå växt så mycket så tyckte ändå inte det var så jättefint och när ändå en gick sönder så ser det så knäppt ut om man har naglar på alla andra fingrar. Satt och billade bort naglarna på en timme ungefär och sen filade jag dom en del och sen målade jag dom svarta :) Det som är skönt nu är att mina riktiga naglar är väldigt långa. Förutom den som gick av då.. den är jättekort.. :( Men den växer ju ut!

Så här trevligt såg det ut efter att den gått av..



Det kändes kan jag ju säga!


Annars så sitter jag just nu i sängen och känner mig allmänt äcklig. Har ätit alldeles för mycket nu under eftermiddagen och kvällen då jag kom hem. Bläääää. Ska gå och tvätta mig i ansiktet snart och borsta tänderna så jag känner mig fräsch igen. Sen ska jag plugga lite och efter det blir det att kolla lite på Vampire Diaries :)


Fotolektion

Sitter på fotolektionen just nu och väntar på att lektionen ska ta slut. Försöker vara så tyst som möjligt så jag slipper redovisa. Jag är ju klar men jag vill inte redovisa inför så många, brukar inte vara lika många som idag. Å andra sidan är jag inte en blyg person egentligen, men är typ "rädd" för att mitt bildspel ska vara dåligt eller för vad andra ska tycka. Egentligen ska man ju inte tänka så för jag vet att jag kommer få G på mitt bildspel, hade vart knepigt annars. Men är pinsamt när man sitter längst fram och alla kollar på en. Jaja, får väl se vad som händer. Det går säkert bra om jag nu måste redovisa.

Uppdaterade inte bloggen något igår som ni säkert märkte. Var upptagen med en massa plugg och sen var jag trötter så jag gick och la mig. Bloggen kommer nog få vara lite ouppdaterad nu under veckan, har rätt mycket att göra i skolan och skolan får ju tyvärr gå före..

Menmen, ska inte sitta här och dösnacka. Vi hörs när vi hörs!  :)





Hittade två bilder från när jag bakade kladdkaka för ett tag sen, hade ju inte suttit helt fel nu alltså! Kanske dags att baka en snart? ;)

Kramar ♥

Snabbnudlar

Egentligen hade jag tänkt ta mig en banan och ett glas nyponsoppa, men bananerna såg så äckliga ut så jag ville inte ha någon. Är det svarta prickar på bananen, allt så när den håller på och mogna för mycket, så äter jag det inte. Så det fick bli snabbnudlar istället, fan vad gott det var! Ska ta och käka upp det och sen ska jag göra mig i ordning för att krypa ner i sängen och kolla på ett eller två avsnitt av Vampire Diaries och sen ska jag sova :)






Natti ♥


Dikt

Sitter just nu i mitt gamla rum och pluggar lite grann. Fast tyckte jag kunde slänga in ett inlägg lite snabbt här i bloggen. Men som sagt så sitter jag i mitt gamla rum och pluggar med svag musik i bakgrunden. Är mycket goare att sitta och plugga här inne eftersom att mitt skrivbord står kvar här. Har inget skrivbord i mitt rum och vill inte ha något där heller, onödigt och det skulle nog inte få plats heller. Eller det skulle det faktiskt inte göra.

Aja, meningen är att jag ska skriva en dikt nu. Har fått det i läxa tills imorgon i svenskan. Älskar ju att skriva dikter så det ska bli så kuuuuuuuul! NOT! 
Eller jag gillar att skriva och sånt, men dikter är så svårt att skriva + att vi måste utgå från ett speciellt ämne "vi och dem" och då blir det mycket svårare för då måste man hela tiden tänka på det undertiden som man skriver. Hade vart lättare om man fick skriva om vad man ville, men det ska väl vara en liten 'Utmaning'.
Jag har i alla fall en idé så jag får väl utgå ifrån den och hoppas att det kan bli något bra :) Tänkte skriva om Vi i Sverige och Dem i fattiga länder.

På tal om fattiga länder. Så himla hemskt det som har hänt i Japan med tsunamin och det. Inte för att Japan kanske är ett fattigt land men tycker så himla synd om dem. Liksom allt de äger och har (hade) är helt borta och helt förstört och hur många människor som helst har förlorat sina anhöriga. Det är helt sjukt hur mycket vatten kan göra. Vågen var 10 meter hög och en tsunami färdas ungefär i 800 Km/h...  Det är så himla sjukt, att vatten kan förstöra en hel stad på bara några minuter. Tycker så himla synd om människorna nere i Japan :(





Usch vilken hemsk och sorglig bild jag hittade på google :(   ( syftar på den sista )


Var ju egentligen inte detta jag skulle göra. Får sätta mig och tänka så det knakar så jag kan få skrivit någon dikt.

Kramar ♥


Trettonde Mars - Söndag

Idag har jag bara legat i sängen och kollat på Vampire Diaires så har inte så jättemycket att blogga om. Men kan ändå dela med mig av en liten rolig sak som hände förut idag.

Jag blev sugen på massa gott så jag gick ner i köket och hämtade något mumsigt att tugga på. Till det skulle jag ta cola och så satt korken åt som bara den på flaskan så när jag väl fick upp korken så tappar jag flaskan rakt ner i golvet så det sprutar cola över hela köket och på mammas fötter. Först kastade jag mig ner på golvet och torkade upp allt, sen började jag asgarva. Hahaha, så jälva typiskt mig. Klantarsel nummer ett :D

Var väl det jag hade att säga för stunden. Min uppdatering har vart lite kass det senaste men har inte haft någon ork till att blogga :)

Hoppas ni har haft en fin dag. Kramar ♥


Vampire Diaries

Har nyss käkat och såg lite av Vampire Diaries på Tv:n nu och blev jättesugen på att se om den serien så det ska jag ta och göra nu och resten av kvällen :)
Hade tänkt kolla klart på OTH innan jag börjar kolla på en ny serie men det är typ en månad och lite mer kvar tills nästa avsnitt kommer ut och jag orkar inte vänta.. Så Vampire Diaries få det bli för hela slanten!



Ha en fin fredagskväll, kram! ♥

Come On, Come On, Come On, I like it - like it.. lalalala..

 

 



 
Är helt kär i låten med Rihanna - S&M. Sitter och lyssnar på den hela tiden, blir så glad av den på något sätt och får   sån lust att dansa.. haha. Dock sitter jag mest och mimar och diggar med huvudet, orkar inte gå upp och ställa mig på golvet och dansa, även om det skulle vara sjukt kul! Kanske gör det snart ändå? ;)




Annars idag har jag haft en bra dag. Labbade på naturkunskapen idag och det var riktigt roligt faktiskt, häftigt hur allt funkar :)

Innan vi hämtade mikroskåpen sa läraren att ett sånt där mikroskåp kostar 60.000 kr.. Tur som fasen att man inte tappade det på vägen till bänken, hade ju vart lagom kul! 



Efter skolan åkte jag till stan med Julia. Vi gick och tjockade oss på donken, var sin chicken tasty. Jävlar vad gott!

Hade min skinnjacka på mig idag också, bestämde mig för att trotsa vädret och kunde inte låta den hänga inne, den är ju så snygg så jag bara måste använda den! Men under dagen var det faktiskt inte så kallt :) Dock fick jag skylla mig själv när jag åkte hem från stan förut, då var det inte varmt någonstans. Men jag klarade mig! Imorgon ska det bli plusgrader så då åker den på :)

Nu ska jag forsätta att lyssna på Rihanna, hon är en grym sångerska! Ska nog göra lite situps och sånt, har inte gymmat på några dagar..

Kramar ♥

Bild på skinnjackan

Får blir en snabb bild på min skinnjacka. Ska snart åka iväg till min bror, hans fru fyller år idag! :)



Tror bannemej att jag ska slänga på mig min skinnjacka ändå, ska ju ändå bara sitta i bilen ;) hehe.

Kramar ♥

Usch vilket j*vla väder.. Vart tog våren vägen?!

Citat från läraren "Tänk om han som tagit i det äpplet har pillat sig i rompen innan". HAHA, där fick min klass sig ett gott skratt. Skön lärare, haha :)


Ja, som ni säkert förstår så sitter jag i skolan just nu. Är riktigt skitväder ute :( Vart tog våren vägen? Trodde verkligen den hade kommit nu, men icke sa nicke.
Det har vart bajsväder enda sen igår och gud vad deprimerad jag blev när jag såg att det snöade ute och var vitt överallt, igen... Det som precis hade smällt bort och man såg marken och all is var borta.
Men nu är snön från igår borta i alla fall, men det regnar som sjutton. Fast hellre det än snö :) Är så himla trött på den satans vintern nu.

Utanför skolans fönster just nu. Grått och trist... Halvkass bild med!




Men nu lämnar vi det tråkiga. Fick hem min skinnjacka igår, den var naaaaajs! Ska lägga upp bilder senare ikväll. Tog bilder igår men var så himla trött och gick och la mig 21:40 :o Vafan hände där? Haha, har inte gått och lagt mig så tidigt på hur länge som helst. Men det var riktigt skönt att lägga sig så tidigt, kanske ska börja göra det några dagar i veckan då jag börjar äckligt tidigt.

Men som sagt, bilder på jackan kommer upp sen! :)


Ha det brao så länge, kram ♥


2011-03-08

HallåHallå!

Sitter just nu och gäspar, är så himla trött. Men strax ska jag sminka mig och sen dra mig iväg till bussen. Vi ska ju som sagt åka och kolla på en musikal med klassen. Jag och Sanna ska gå och köpa lite godis innan, det måste man ju ha. Ska nog köpa en cola med.




Nu får jag gå och sminka mig så jag hinner med the bus!


Ha det fiiiint, kramar ♥

Good Morning!

Börjar dagens inlägg med att gratulera Julia som fyller 18 år idag.
GRATTIS FÖR FAN JULLAN :D ♥ Här kan ni läsa hennes blogg!

Annars så sitter jag just nu i sängen min och ska alldeles strax göra mig i ordning för att pallra mig iväg till gymmet. Ikväll ska vi kolla på någon musikal med klassen. Har hört att den är riktigt seg och tråkig så ser väl inte fram emot det så där jättemycket om jag ska vara ärlig. Men tänkte i alla fall köpa något gott sen som jag kan mumsa på, får försöka hålla mig vaken på något sätt. Och då kan jag ju äta onyttigt med gott samvete eftersom att jag har gymmat nu under dagen ;)

Får göra mig i ordning nu. Idag är det soligt, så solbrillorna åker definitivt på! Tar med mig en god risifrutti att ha efter gymmet också, möms.






Kramar! ♥

Vill haaaa!!

Det här är bara en liten del av vad jag vill ha. Vill ha så himla mycket mer, massa kläder och massa skor, väskor, solglasögon.. Allt man kan tänka sig! Har inte shoppat ordentligt på jättelänge så är riktigt sugen på att shoppa nu!

Vill ha, Vill ha, Vill ha, Vill haaa!!
 







Ja, som sagt. Detta är bara en liten del av det jag vill ha..


Dags att stänga igen datorn nu och kolla lite på tv innan jag somnar. Ååååh så skönt att vara ledig imorgon också! :D

NattiNatti ♥

Helgen

Tänkte att jag skulle berätta lite kort om helgen, har ju inte uppdaterat så mycket i helgen som jag egentligen hade tänkt. Fast i fredags bloggade jag ju så hoppar över att berätta om den nu ;) hehe

Lördags:

Började dagen med att göra ordning lite i rummet (känner att jag gör det väldigt ofta nu för tiden, Kanske håller på att bli en perfketionist?). Hur som helst, efter det gjorde jag i ordning mig för att åka in till stan med Sanna en liten stund, vi gick i affärer och tog oss en fika.

Det var jättefint och härligt vår väder i lördags så jag kunde äntligen börja använda mina solbrillor igen!

(Mitt ena ögonbryn ser ut att sitta mycket högre upp än vad det egentligen gör, men jag höjer automatiskt på det när jag ler mot kameran... cepe! Haha)



Väl inne i stan blev det Dounats och sen gick vi till Espresso House. Köpte en vaniljlatte, inte speciellt god dock.

Dounat med vit chocklad och en med jordgubbssmak!





Köpte även ett par nya string och ett silver glittrigt nagellack som jag målat med på mina tippar :)








Vid fem tiden mötte Sanna upp Mathias och jag åkte hem. Lite senare var jag med Peter, längesen vi sågs så det var trevligt :)

I söndags blev det gymmet med Malin, Julia och Kicki. Har en sån jävla träningsvärk i mina armar idag, haha. Men gött är det!


Så, nu har jag sammanfattat helgen lite :) Kram ♥


Skinnjacka



Visst är den snygg?! Det bästa av allt är att jag har beställt den, awesome! Får hoppas att den passar och sitter bra bara. Läste lite kommentarer om den på hemsidan, vissa sa att man såg ut som en Mc-knutte i den eftersom att armarna är lite puffiga, vissa sa att den är skiiit stor i storlekarna och vissa säger att den sitter jättesnyggt och bra på. Lite svårt att veta vad man ska tro på då. Äsch, jag beställde den och skulle den inte passa så får jag skicka tillbaka den eller byta till en annan storlek. Inte mer med det :) Men jag hoppas att den sitter bra på mig, men man ska ju inte heller hoppas för mycket. Är ju lite lurigt när man beställer. Den kommer nu i veckan så det återstår ju att se :)

Den kommer från Bubbelroom, 499 :-

Annars så sitter jag och glor på Desperate Housewives, har ju som sagt studiedag idag så jag ska bara vara hemma och gotta mig! :)

Kramar ♥

Hejsan!

Har vart lite dålig på att uppdatera både idag och igår. Har haft annat för mig och sen så har jag inte haft så mycket att blogga om. Men nu har jag samlat på mig en del så imorgon blir det nog ett väldans långt inlägg.. eller så delar jag upp det i flera. Aja, får se hur jag gör :)

Har inte så mycket mer att skriva om nu heller så ska ta och krypa ner under täcket och drömma mig bort. Imorgon har jag studiedag, på tisdag också. Långhelg för min del alltså, så himla underbart!


Lördag femte mars

TjabbaTjenaHallå!

Allt bra med er? Med mig är det prima :) Har vaknat på rätt sida idag och det fina vädret ute gjorde mig piggare också. Härligt! Ska snart börja greja lite här i mitt rum, städa lite och tvätta kläder. Det behövs! Sen ska jag in i duschen och fräscha till mig rejält.

Just nu är jag ensam hemma och det är ju så skööönt! Det är alltid då som jag passar på att spela extra hög musik för då kan inte mamma eller pappa be mig sänka :D
Blir alltid på danshumör när jag har hög musik på också, tur att ingen är hemma och kan se mig då. Är ingen vidare dansare, haha.

På tal om ingenting, jag vill ha en skinnjacka! Måste gå på en riktig och lång jakt när nästa studiebidrag har kommit. Får hoppas att jag hittar någon i år för förra året hittade jag ingen.. Kanske gäller att vara ute god tid? Hmm... Jaja, får bli nästa månad som sagt.




Nu ska jag dra mig, ha en fin dag. Kramar ♥

It's so relaxing

Sitter och ritar lite och lyssnar på svag musik. Var nog evigheter sedan jag satt och ritade. Men det är kul! Börjar dock bli väldigt trött, men ska nog sitta uppe ett tag till och fortsätta rita. Det är så avkopplande. Så skönt att bara sitta och ta det lugnt med en penna i handen och ett papper i knäet och svag musik i bakgrunden. Är både skönt och roligt att göra något annat för en gångs skull. Annars blir det ju alltid att man sitter och glor på datorn eller tv:n en hel kväll.

Dagen har varit väldigt skön den också, började med en sovmorgon och en lektion. Sen åkte vi till en UF-mässa och kollade på alla olika UF-företag, hur många som helst! Riktigt fina montrar också. Vi fick några frågor vi skulle svara på och när vi var klara fick vi gå. Åkte då till bion och köpte biljetter till The Black Swan med Sanna, Julia och Malin. Vid 18.20 var det dags att se på filmen. Den var lite konstig och seg ibland, men jag tyckte ändå om den, den var häftig på något sätt.

Min första teckning jag gjorde fick jag inspiration till från filmen vi såg förut. Testade mina kunskaper och den blev väl helt okej ändå. Så här ser den ut :)



Tog kort med webbkameran, därför den är så suddig..

Nu ska jag fortsätta rita! Hoppas eran dag har vart fin, kramar ♥

Tredje mars tvåtusenelva

Har nyss kollat på One Tree Hill, vill fortsätta kolla men det finns inga mer att kolla på nu.. :( buhuuuu! Det slutade ju så bra så man blir ju beroende ;o

Nu lyssnar jag på musik och äter en yoghurt. Har kopplat in min gamla bas och högtalare från min gamla dator till min lilla söta dator jag har nu. Hade glömt av att jag hade det så jag rotade fram det i mitt gamla rum förut. Är ju rätt gött ljud i dom högtalarna, perfekt när jag kollar på serier, hehe! Musik har jag alltid på ett usb-minne inkopplat i dvd:n så jag lyssnar genom min hemmabio till tv:n, där snackar vi bas! Nu låter jag som en ljudkåt kille i typ 17 - 25 års åldern, haha.

Just nu lyssnar jag på Fighter med Christina Aguilera, så sjukt bra och duktig hon är. Skulle ju gärna haft hennes sångröst. Men vad fick jag? Haha, låter som jag har en hårboll i halsen när jag sjunger. Låter förjävligt, men ibland är det kul att man inte kan sjunga för när man väl gör det får man sig ett gott skratt bara för att det låter så roligt :)

Christina Aguilera - Fighter




Hoppas eran dag varit toppen, kramar ♥

2011-03-02

Hej på er! Allt bra? Själv mår jag finfint, känner dock hur tröttheten börjar komma nu. Börjat sticka i ögonen lite, men det hindrar mig inte från att blogga!

Idag, som alla andra dagar, har jag vart in the school. Har vart en bra dag även om jag var äckligt trött i morse. Efter skolan åkte jag till gymmet med Malin, fan vad härligt! Är så glad för att jag inte tröttnat på det, hade en liten tanke om att jag skulle kunna göra det efter några gånger. Men det har jag inte, tycker det är roligt att gå dit för man känner sig så jävla duktig och fräsch efteråt. Eller ja.. efter man duschat kanske jag ska säga, haha! Sen så har jag inte gymmat så mycket nu det sista eftersom att skolan har fått gå före så idag var det extra gött!

Haha innan gymmet fick jag världens jävla sötsug! Var så himla trött, hade ont i huvudet och behövde energi. Gick in i en godisaffär och köpte en snickers och en brejk. Har aldrig käkat brejkchockladen innan, fattar inte varför. Jösses vad god den var! Sen lite senare när vi väntade på en annan buss gick jag och köpte en kexchocklad på pressbyrån.. hehe. Tänkte ju att jag ska ju ändå till gymmet så kan lika gärna slänga i mig lite gotti!
Gymmade i en timme, lite mer kanske. Sen blev det hem och käka massa mat, åh så gott. Sen sa mamma att hon hade köpt en Donut till mig när hon gick hem från jobbet. Gullig mami jag har :) Slängde i mig den efter maten och satan i gatan vad gott det äääääär! Var rosa glasyr på med jordgubbssmak med, yummie.




Idag var jag en krullebagge!



Slänger även in en bild från i måndags när vi åkte skridskor på gympan och några vi tog på rasten igår :)







hahahaha, var bara tvungen att lägga upp den här sista bilden. Jag och MolleBolle är ju så fiiiiina! hahahaha :D


Hoppas ni har haft en bra dag, nu ska jag nana. Godnatt ♥


Första Mars

Första mars idag och en ny månad. Hoppas att våren kan titta fram den här månaden! Fast det har faktiskt börjat att bli lite varmare ute :) Fast det är väldigt kallt i vinden så det märks ju nästan inte.. haha.

Sitter och kollar på Knocked Up på trean. Har filmen själv så har sett den några gånger så ska inte se klart på den tror jag. Ska fixa lite annat och locka mitt hår, gjorde aldrig det igår för klockan blev lite för mycket och jag ville hellre kolla på Oscarsgalan, gick en repris som de kortat ner på 2 timmar så det var najs.

Slänger in den goa låten med Gyllene Tider - När vi två blir en :)






Hoppas er dag har varit bra!


RSS 2.0