Vampire Diaries

Har nyss käkat och såg lite av Vampire Diaries på Tv:n nu och blev jättesugen på att se om den serien så det ska jag ta och göra nu och resten av kvällen :)
Hade tänkt kolla klart på OTH innan jag börjar kolla på en ny serie men det är typ en månad och lite mer kvar tills nästa avsnitt kommer ut och jag orkar inte vänta.. Så Vampire Diaries få det bli för hela slanten!



Ha en fin fredagskväll, kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Jag är inte alls bra på det där med årtal, men jag tippar också på 80-talet.. Eller kanske var det 70-talet? Haha, du hör, ingen expert här inte. ;)



Jag bokade äntligen tid hos frisören idag! Den 31:e den här månaden blir jag klippt! Nu måste jag bara fundera ut hur jag vill ha det.. Brukar oftast bli så att jag tröttnar på det rätt så fort ändå så, så det kvittar nog hur jag väljer att ha det.. :P



Ikväll har jag varit hemma hos Frida, ätit taco och sett Melodifestivalen. Vi har haft riktigt kul, men vinnaren var inte rätt, tyckte jag.. Man får väl bara önska honom lycka till i Tyskland då! Vad tyckte du om tävlingen ikväll? ;)



Kram!

/Beccy

2011-03-13 @ 02:18:20
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: REBECCA

sv: härligt! om du syftar på denna helgen som varit nu, så har den varit strålande! fredagsmys, och masssa fest igår! idag = chips. ;)

gaaah älskar vampire diaries!!

2011-03-13 @ 12:44:18
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0