2011-03-08

HallåHallå!

Sitter just nu och gäspar, är så himla trött. Men strax ska jag sminka mig och sen dra mig iväg till bussen. Vi ska ju som sagt åka och kolla på en musikal med klassen. Jag och Sanna ska gå och köpa lite godis innan, det måste man ju ha. Ska nog köpa en cola med.




Nu får jag gå och sminka mig så jag hinner med the bus!


Ha det fiiiint, kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Som tur var det inte bara jag som skrattade! Vi har en del med snuskig humor i klassen, och tur är väl det.. ;) Det roligaste är egentligen när lärarna inte förstår att det de säger kan misstolkas så fel. Ännu bättre blir det när det händer flera gånger i veckan!



Jag använde faktiskt min skinnjacka idag! När jag skulle börja gå tillbaka till skolan vid 12-tiden hade jag den på mig, plus en halsduk. Inte alls kallt, faktiskt! Våren kanske är på väg? :D Dock glömde jag vantarna.. ;)



Fy vad roligt att gå och se en musikal med sin klass! Vad är det för någon ni ska se? Och fyyy vad gott med godis, jag är riktigt sötsugen just nu.. :( Tror dock att jag måste hålla mig till helgen (eller i alla fall till imorgon då vi säkert sticker till stan på rasten), men åh så gott det skulle varit NU! ;)



Kram!

/Beccy

2011-03-08 @ 19:07:24
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Det värsta är att hon aldrig gör det. Trots att hon låter hur flummig som helst så fort hon öppnar munnen är hon sjukt seriös. Vilket blir ännu roligare, tycker jag! Dock fattar hon ju aldrig vad vi skrattar åt.. ;)



Jag fick ha min lite tjockare jacka idag, en filtkappa typ. Och till och med i den frös jag! Jag tyckte ändå att vädret var rätt härligt fram tills i eftermiddag, då jag skulle promenera hemåt. Det hade precis regnat lite, och allting var grått och tråkigt. Och jag hade bara Converse på fötterna, inga tjocka skor! Smart drag där!



Jag älskar att se hur de fått ihop allt till en musikal! Nu var det ett tag sen jag såg en.. Försöker minnas när det var, men kommer inte på. Jag tror att det var Grease med Måns Zelmerlöw, en klassiker, haha! ;) Tycker att det är sjukt härligt att sitta där och bara mysa, som på bio ungefär! :)



Hur har din dag varit annars?

Jag kom hem för snart en timme sen, efter att ha varit med Emma när hon skulle till frisören. Imorgon är jag i princip ledig, förutom ett utvecklingsamtal klockan nio imorgonbitti. Inte ens sovmorgon får jag! Men man ska ju inte klaga, kan sova ut på fredag då vi börjar tio. :)



Kram!

/Beccy



2011-03-09 @ 18:13:11
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0