Det senaste dygnet

Det senaste dygnet har det hänt en väldans massa saker som jag hade tänkt att skriva om så ni vet hur det ligger till.

Tidigare idag så skulle jag åka och gymma med Julia och Malin. Jag gick ner till bussen men den kom aldrig, antingen hade den varit väldigt tidig eller också väldigt sen. Hur som helst så började jag gå upp för backen upp mot husen igen för att gå och ta en annan buss. När jag kommit upp för backen möter jag min granne som säger ungefär så här till mig "Jag vill inte skrämma dig, men din pappa har ramlat ner från förrådstaket och vi har ringt ambulansen som är påväg". Vadå inte skrämma mig? Jag blev ju vettskrämd! Jag rusa in i huset och så ligger pappa på knä på golvet i vardagsrummet, han hade lyckats krypa in iaf. Han slog i ryggen som in i helvete och det är verkligen inte bra eftersom han redan har gamla skador på ryggen. Hur som helst så kom det massa ambulansgubbar och så var dom hos oss ett tag. Men jag bestämde mig för att åka och gymma med Julia och Malin ändå för det fanns liksom inte så mycket jag kunde göra och jag ville ha annat att tänka på för annars oroar jag mig så mycket och blir jätteledsen.

Jag åkte då och gymmade, var roligt och väldigt skönt. Man känner sig så himla duktig. Vi skaffade våra gymkort igår så det känns roligt att äntligen börja gymma för det är något jag har velat länge men aldrig dragit tummen ur röven till att skaffa. Men nu jäklar!
En sak som är roligt och lite pinsamt var att vi inte visste att gymmet stängde klockan 17.00 så vi var ju kvar i omklädningsrummet och helt plötsligt så släcks lamporna och det blir kolsvart. Våra tankar var "vafan...?". Vi gick iaf ut till reseptionen och fråga om dem kunde tända igen och så säger dom "Ni vet väl att vi stängde för en kvart sen och det larmas automatiskt om fem minuter". Jäääklar var bråttom vi fick. Rusade in i omklädningsrummet igen och bara kastade ner sakerna i väskan och sen hann vi iaf ut. Är förvånad över att jag fick med mig allt i väskan på den korta tiden, men där ser man, med lite tidspress så kan allt tydligen gå jävligt fort. Haha :)

Efter gymmet åkte jag hem och föna håret och sminka mig (hann aldrig göra det på gymmet) och lagade även lite mat och sedan gick jag till bussen och åkte upp till pappa på sjukhuset. Det är bra med honom nu, eller bra och bra. Han har ju jävligt ont i ryggen men det kommer att bli bättre. Vi får reda på imorgon bitti om det behövs en operation eller om det kan läka utav sig självt. Han hade tur i oturen och det är jag jävligt tacksam för. Men är fortfarande lite orolig för min stackars lilla pappa, som förövrigt är världens bästa pappa! ♥

Nu sitter jag här i sängen och ska alldeles strax sova. Det blev ett jäkla långt inlägg, men nu har jag fått med allt :)

Hoppas ni mår bra och att eran lördag har varit bra, kram och godnatt ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Haha, det är just det misstaget jag alltid gör! Jag och mina kompisar kollar aldrig på skräckfilm när det är ljust ute, dumt nog.. Man vill nog bli lite rädd ändå! ;)



Plocka jordgubbar på sitt sommarjobb kan ju vara helt okej, men jag tänker mest på pendlingen ut till åkern. Vad jag vet odlar de inte jordgubbar nära där jag bor, så jag skulle nog fått åka buss eller cykla en bit. Och det orkar jag inte göra på morgonen, även om det innebär ett stort ansvar, vilket är bra! Antar att jag är helt för lat för det, höhö..



Just nu regnar det här, och snön har nästan smält bort. Eller ja, det finns en jävla massa is kvar, och fan vad jag hatar det! Man är så nära på att halka var man än går! Då är det hellre bättre med en massa snö som man kan plumsa runt i, då halkar man i alla fall inte. ;)



Hälsa din pappa från mig, din lilla bloggläsare! Din granne lyckades verkligen att skrämma upp dig, säger någon så till en är det ju klart att man blir rädd! ;)



Kram!

/Beccy

2011-01-16 @ 01:15:48
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: REBECCA

fin header!

hoppas din pappa kryar på sig!

xoxo

2011-01-16 @ 21:00:01
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/
Postat av: A B I R ♥ - HTTP://ABIR.BLOGG.SE/

sv;samma, vilket program då? :D

2011-01-16 @ 23:01:49
URL: http://abir.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Haha nej, visst är det inte det? Jag tror det är lite omedvetet att man vill bli rädd, för skulle du fråga mig nu skulle jag säga att jag hatar skräckfilmer! ;)



Jag var alltid emot moppe innan när en del började skaffa sig, men nu har jag nog ändrat mig. Dock är ju bensin och sånt ganska dyrt, så skulle jag haft moppe skulle jag nog blivit rätt ruinerad. Men ändå, tänk så härligt att bara köra runt! :D



Jag var hos en kompis innan idag, och när jag skulle börja gå hemåt vid halv tio-tiden var det rätt "varmt" ute. Jag tror att termometern visade hela 5 plusgrader när jag kom innanför dörren. Dock är det en del isfläckar kvar, så jag tar det säkra före det osäkra och promenerar till skolan imorgon också! Tur att vi har sovmorgon, då får man inte lika bråttom. ;)



Kram!

/Beccy

2011-01-17 @ 00:08:03
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0