Kunde fått sovmorgon..

I morse slet jag mig upp ur sängen jävligt tidigt och var i skolan klockan 8, och så har vi ingen lektion! Kunde dom inte ha sagt det igår eller något..
Aja, nu är det som det är. Snart har vi prov också, dagen kan ju inte bli bättre, haha.

Näe jag ska inte sitta här å klaga. Ska plugga lite nu innan provet.



Ha en bra dag, kramar ♥

Just det, det var inte musbajs jag hittade i skafferiet och i florsockret igår. Det var svartpeppar, haha. Jävla tur det!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Jaha.. Tack för den informationen! Är helt off när det gäller sånt där, även om jag gärna skulle vilja ha en moppe ibland. Dock börjar det snackas om att börja öva inför körkort.. Usch, jag vill inte! Känner mig inte alls redo för det än, jag kommer ju att köra på någon! :o



Haha, nu är jag verkligen jätteglad för ledigheten, det blir ju som fredag idag då! :D Funderar på att sticka till Konsum och köpa godis bara för det.. Det kan man väl förtjäna efter fyra dagars skola? :P



Trots ledigheten ska jag och en kompis ändå tillbaks till skolan imorgon. Den årliga Trippelbollen pågår nämligen, där en etta, och de tvåor och treor som vill, är med och spelar volleyboll, fotboll och innebandy ihop. Vår klass var inte med och spelade så att de vann en biljett till Trippelbollen, så det är inte vår klass vi ska kolla på. Vi är lite nyfikna på hur lärarlaget ser ut.. ;) Jodå, även de är med och spelar! :D Dock spelar de så tidigt, så jag hoppas faktiskt att de vinner så att de får spela vidare lite senare, så att vi hinner vakna och komma dit! ;) Ska bli askul, tänk dig att se dina lärare spela volleyboll typ? Oseriöst eller seriöst, i vilket fall som helst; Det är en del av dem som jag verkligen inte kan se göra något sånt! ;)



Hoppas att provet gick bra idag! Du fick i alla fall pluggat lite extra på den uteblivna lektionstiden... ;)



Kram!

/Beccy

2011-01-20 @ 19:55:23
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Lizy

Tack så jättemkt! Ja, visst är Björn Axén helt underbar! Love it! Det går ju så himla fort att värma upp deras produkter med!

2011-01-20 @ 20:39:50
URL: http://thelizy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0