Doktorn

Kom hem från doktorn för ett litet tag sen. De tog lite blod av mig för att kolla hur min ämnesomsättning är. Det gick bara bra, men det jobbigaste var inte att vara där. Det var att behöva gå upp ÅTTA!  Speciellt när man har lov..

Aja, hur som helst. Ska nog snart ner och ta mig något att käka igen. Åt inte speciellt mycke till frukost så nu kurrar magen igen. Sen ska jag lägga mig och kolla på Sex And The City, underbart :)




Kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Det tycker jag verkligen att du borde göra! Handlade två feta kassar i den där affären, trots att en del var min mammas, men det mesta var mitt, haha.



Vi besökte självklart Madame Tussaud's, jag tror att jag nämnde det i inlägget. Vi gick även en spökrunda där inne, och jag som är asrädd för sånt sket nästan på mig. Typ. Jag både hatar och älskar sånt!



Det låter jätteroligt med en Halloweenfest! Min kompis skulle nästan ha haft en på lördag, om det inte var så att alla var upptagna.. :/



Hoppas du har det mysigt med dina SATC-avsnitt! Älskar den serien, konstigt nog kollar jag aldrig på den.. Går den på tv3 klockan 23 fortfarande? ;)



Kram!

/Beccy

2010-11-04 @ 15:40:13
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0