Reklam

Har nyss fått i mig lite mat och nu kollar jag på Sofias Änglar, så himla bra! Men just nu är det som sagt reklam så jag passar på att uppdatera bloggen lite snabbt.

Var ju i stan med Sanna idag och köpte även ett nytt linne. Ska ta kort och lägga upp det sen :)



Fick bli en liten halv knasig bild på mig så länge ;)


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Haha, det var det första ordet jag tänkte på! Minns att det var riktigt varmt den dagen, och efter några timmar i hett väder är man inte ju helfräsch, hehe... Men glad var jag, och det var det viktigaste! :D



Haha, som tur var hann vi med bussen i alla fall. Annars vet jag inte hur vi skulle gjort. Vi fick springa fram en liten bit, eftersom den stannade någon meter fram. Men man trodde nästan att den skulle köra ifrån oss! :o Var riktigt irriterad, jag frös, var hungrig, trött, hade en sjuk massa att bära, plus att jag kämpade för att inte blåsa bort! Då ska man inte reta upp mig så där. ;)



Vårt Ica hade också Center, observera hade... Och jag lovar, det är inte jag som handlat upp dem! De måste fixa nya innan fredag! :D



Nu när jag går på gymnasiet, som ligger bara någon meter från vårt centrum är Ica stället där jag och även min kompis Frida blivit stammisar! Har ni också något ställe nära er skola där ni blivit stamkunder? ;)



Kram!

/Beccy

2011-02-15 @ 21:05:24
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0