Sjuttonde februari

Idag fyller min kusin år, Grattis till honom! :)
Senare ikväll ska vi hem till min kusin men innan dess ska jag bara ha en hemmadag och ligga och gotta mig framför One Tree Hill. Ska nog se till att tvätta lite kläder också.



Ska nog ner och ta mig något att äta snart också, spröda torskfiléer, potatis och dillsås. Möööms!


Kommentarer
Postat av: REBECCA

sv: hahah ja:)



jag ska snart åka och möta några vänner o ta en lååång fika. ska bli sjukt mysigt. ba käka kärleksmums o dricka te tills jag kräks.. nerå! men typ;)



hur ser dina planer för helgen ut?? något kuul??

2011-02-17 @ 13:25:44
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Visst är det! Minns att jag inte alls gillade banan förr, eftersom jag ätit det på vaaaarje frukstund alla år jag gick på dagis, men att jag nu tycker det är helt okej. Inget jag älskar, men det finns ingen frukt jag verkligen avgudar. Som sagt är jag ingen nyttig människa, hehe..



Haha, jag var lite vitsig där, ja. ;) Men så är det! Äter jag för lite blir jag sjukt gnällig. Ont i huvudet som fan får jag, och jag undviker det helst till varje pris och blir pank! Ska jag vara helt ärlig vågar jag knappt ha riktigt ont i huvudet igen, det påminner mig om i våras då jag hade ont hela tiden.. Och förbränning som man har är jag nästan hungrig redan när jag kommer till skolan, trots att jag ätit frukost! Helt sjukt! :p



Haha, vad jag läst här låter det i alla fall som om du har haft en riktigt mysig vecka! Hoppas att min vecka bli lika härlig.. Ska nog hinna med lite shopping i Malmö då! :D



Kram!

/Beccy

2011-02-17 @ 21:12:42
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0