Fredag fjärde februari

Sitter i skolan och segar. Ska nog dra hem snart, eller till gymmet rättare sagt. Började ju dagen med svenska prov, gick nog rätt bra tror jag :)
Vi har ju en äckligt lång håltimme idag så det är ingen som kommer att gå på naturkunskapen ändå, visst det kanske är lite taskigt mot läraren men man tycker ju att dom borde förstå att elverna går hem om dem har så lång håltimme + det är ju fredag!

Ha en bra dag ♥



JAG VILL HA SOMMAR!!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Visst är det! Dock lite jobbigt att arbeta om det, men så är det med nästan allting i skolan.. Man tröttnar på det efter ett tag! Och som sagt - härligt att inte vara fast i skolan en hel dag heller.



Min fredag ser ganska lugn ut, antar jag. Egentligen fanns ett alternativ; Dra till Strandbaden (som jag inte ens vet vad det är för ställe, eftersom jag aldrig varit där) för att skolans Studentkommité ordnar en vinterfest för 1-3:orna på skolan. Inget för mig dock, som sagt är jag ingen festis (haha) direkt.



Antar att jag får en härlig kväll i alla fall, har varit så jävla trött de sista dagarna, antar att jag sovit för lite. Tv-soffan, here I come! ;)



Hur ser din kväll ut? :)



Kram!

/Beccy

2011-02-04 @ 16:14:02
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: REBECCA

fin bild!

håller med, varför lägger man upp ett sånt sunkigt schema?? alltså seriös? haha. men men. soft o gå hem:D

2011-02-04 @ 17:51:44
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0