Clinique

Hej på er, allt bra? Här är det fint, men är så sjukt trött. Blir ju lätt det när man praktiserar. Men jag trivs på Kicks, trevlig personal så det blir ju roligare då :)

I söndags var jag ju på Bodypump och den träningsvärken jag har efter det är ju helt otrolig, känner mig som en 90 åring som rymt från hemmet när jag går. Åtminsone ner för trapporna, haha. Det ser jävligt roligt ut :D

Från det ena till det andra så funderar jag på att prova en lite dyrare serie med tvättgrejer till ansiktet. Några i personalen på Kicks är ju hudterapeuter så dom vet ju vad man ska ha och tipsade mig om Clinique. Nu kommer jag inte ihåg vad hon hette (olikt mig) men en som jobbar på Kicks sminkade mig lite med Clinique produkter och det blev naturligt och fint. Det är inga oljor eller något i deras produkter heller så det är ingenting som täpper för porer eller sådant så det är ju jättebra. Jag blir ju alltid lite lätt röd och så på kinderna och blir alltid torr efter att jag har tvättat mig. Just nu har jag Visibly Clear-Daily Scrub och Visibly Clear- Wash and Mask. Tycker dom funkar finfint men dom är tydligen alldeles för uttorkande för huden så dom är egentligen inte bra. Inte för min hudtyp i alla fall. Även fast deras smink inte täpper för porer och sånt så känns det som det gör det, kan vara för att jag är så ovan med att ha foundation på mig eftersom att jag inte haft det på ett år snart. Ska inte köpa någon foundation heller, räcker bra med puder :) Sen nu på sommaren så kommer jag ju inte ha något sånt på mig eftersom att solen ligger på och det är ju det bästa för huden, den blir ju så fin på sommaren!

Ska testa Clinique i alla fall, ska önska mig ett litet sånt kit i present. Sen även en baskräm man kan lägga på innan man ska ta på sig smink och sånt för den krämen dämpar det röda i huden :)



Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15


Oj, väldans vad tiden har runnit i väg! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen sova, underbart!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Julia

min mammi har dem produkterna :)

2011-05-18 @ 08:36:54
URL: http://juliasusanna.blogg.se/
Postat av: Lina

fin blogg design:)<333

2011-06-18 @ 17:20:54
URL: http://deliciousmee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0