Hellu!

Var och köpte ett slutrör till min bil förut och vita tärningar, finfint! Imorgon ska jag nog åka och köpa en rattmuff till bilen, såg nämligen en snygg på Biltema förut men måste mäta måtten på ratten först så jag vet att det passar :)

Nu ska jag däremot ha ett litet Twilightmarathon, haha! Längesen jag såg dom filmerna så fick änna lust med det nu.






Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Jo, de där busskorten är nog rätt lika, men vårt Jojokort funkar dygnet runt. Sen finns det skolbusskort som bara funkar en viss tid på dygnet, men det är bara de som kan intyga att de har ett visst avstånd från hemmet och skolan. Så jag får inget, jag har rätt nära om jag tänker efter, haha.



I helgen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag och mina vänner brukar aldrig åka runt med våra Sommarkort på helgerna, fråga mig inte varför. En anledning kan nog vara att bussarna och tågen går mer sällan! Ikväll har jag huset för mig själv, och vad jag vet nu har jag tyvärr inget att göra.. Inte imorgon heller. Usch, denna helgen blir nog ganska sysslolös. :( Hade gärna velat gå och kolla efter kläder i stan, men jag får se!



Just nu är jag väldigt rastlös, jag har astråkigt, haha.



Kram!

/Beccy

2011-08-05 @ 15:54:33
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Att hyra film är alltid så mysigt! Jag cyklade iväg och hyrde några stycken igår, sen blev det filmkväll tills resten av familjen skulle sova. Jag är så glad att jag fortfarande har lov! :D



Tack så mycket! Det är "mitt" tv-rum, och jag gillar det verkligen. Det är där jag och mina kompisar hänger när de är här. Då håller sig mina föräldrar till nedanvåningen, haha.



Mitt eget rum är mörkrosa, med den mönstrade tapeten som syns i headern! :D



Nu börjar det snart dra ihop sig till skolstart.. Hr känner du inför det? ;)



Kram!

/Beccy

2011-08-08 @ 16:23:11
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Tack så mycket! :) Jag borde ta och fota det och visa alla bloggläsare det, men än så länge syns det lite smått på vissa outfitbilder. Jag brukar oftast ta de i tv-rummet, det är mycket bättre plats där. ;)



Jag tycker också att det ska bli ganska kul, man får något meningsfullt att göra på dagarna igen. Första dagen på sommarlovet hade jag nästan panik och undrade vad jag skulle hitta på, haha. Jag hade ju inget viktigt att göra!



Jag börjar klockan ett första dagen, sen har jag ett läkarbesök direkt därefter.. Det verkar inte som om tiden kan ändras, så jag kommer att vara i skolan i 45 minuter första dagen, när vi ska få all information och allt.. Varför har jag alltid en sån otur? ;)



Kram!

/Beccy

2011-08-08 @ 23:36:37
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0