Snart dags att krypa ner i sängen

Får snart börja röra mig mot sängen. Sista dagen på sommarlovet, känns inte roligt. Inte roligt alls! Men jag har haft ett bra och härligt sommarlov iaf :) Hade dock önskat att det kunde vart lite finare väder nu de sista veckorna så man kunde fått lite extra färg på kroppen, menmen.

Har faktiskt inget mer att skriva så nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen krypa ner i sängen :)

Ha det så bra, Godnatt!



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Det låter som en jättespännande film det där! =)



Nu har jag alltså börjat gymnasiet och jag är osäker på hur jag tycker att det går just nu. Jag går som sagt estet bild och form, men jag är inte säker på att jag vill gå kvar. Jag valde linjen för att jag gillar bild ganska mycket, men efter att ha fått reda på hur många bildkurser vi ska läsa börjar jag bli lite osäker på om jag verkligen gillar bild SÅ mycket.



Annars funkar det ganska bra i klassen, det var väl de två första dagarna som alla var jättetysta och inte sa något till någon. Nu försöker man ju prata lite, även om det inte är så mycket som man gör med folk man känt hela livet. :P



Kanske ska jag byta till samhäll, men jag är inte riktigt säker än. Ska kanske ha en prov-vecka där och se, men först ska jag gå nästa vecka på estet, då vi börjar följa vårt riktiga schema. Denna veckan har vi det ganska lugnt, vi börjar 9.15 varje dag och slutar strax innan två. Dagarna är mest fyllda med en massa information om olika saker så.. ;)



Hoppas att det löser sig snart i alla fall, ska jag byta måste jag ju göra det så tidigt som möjligt. :P



Kram!

/Beccy

2010-08-25 @ 18:02:08
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Ja, det känns nog lite lättare att komma fram till om estet verkligen är något för mig när vi kommit igång med vårt riktiga schema. Känns lite segt bara, eftersom vi börjar klockan åtta varje dag. Jag må vara lite "bortskämd" med sena tider, men jag har aldrig börjat så tidigt förr! Är så trött på morgonen, så jag kommer få stressa som en galning för att hinna i tid!



Jag ska testa samhäll i en vecka när jag gått första "riktiga" veckan på estet, sen får jag se hur det blir. Hoppas verkligen att det löser sig, trots att det bara är jag som kan bestämma hur det blir och vad jag vill. Men även det är ju svårt, haha. ;)



Kram!

/Beccy

2010-08-28 @ 00:45:04
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0