Cp-grannar

Ja, mina grannar är nog inte dom normalaste som finns precis. Deras barn är så jävla jobbiga. Speciellt dottern, skriker och smäller i alla dörrar och står och hoppar i trapporna och massa annat.. Blir tokig på det! Någon form av ADHD måste hon ha.. kanske låter lite hemskt men jag hatar den ungen, blä!  Nu är det iaf tyst igen, skönt.

Annars så ska jag snart börja göra mig i ordning för att träffa tjejerna och julbaka och annat mysigt, ikväll blir det liseberg :)




Ha en fin dag, kramar ♥

Nu börja dom igen...   Tur att man ska iväg snart!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Fy vad mysigt att gå på Liseberg när det börjar närma sig jul! :) För några år sen åkte vi alltid till Tivoli i Köpenhamn i början av december, och fy vad mysigt det är! Extra härligt är det så klart på kvällen, när alla lampor runt om en lyser upp. :)



Helgen blir inte så värst spännande för mig.. Igår hade jag en helt vanlig slapp fredag efter att jag kommit hem från radion. Det var verkligen riktigt roligt att vara med i Luciatåget där! :)



Lördagkvällen skiljer sig inte så jättemycket från igår.. Myskväll! Kollar på Sex and the city, det enda som fattas är något gott, typ choklad. :P Fan att affären som ligger närmast oss stängde för tio minuter sen! ;)



Hoppas att ni får en underbar kväll!

Kram!

/Beccy

2010-12-11 @ 22:12:18
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0