hopp..

Blir inget bildspel för det gick tydligen inte att ha den inspelningen till ett bildspel, blir så trött på datorer ibland!

Från det ena till det andra så är det sjukt mycket snö ute och det är så himla mysigt! Förra året var jag inte alls glad för att det var snö. Men nu uppskattar jag det tydligen, finfint är det iaf :)

Tog två bilder när jag gick hem förut. Den andra bilden är kass, eftersom jag gick samtidigt som jag tog den.





Kramar

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Samma är det för mig! Även om folk runt omkring pratar om något riktigt ointressant lyssnar jag på det de säger, trots att jag inte är med i samtalet. ;) Ännu svårare är det om diskussionen handlar om något som intresserar mig! ;)



Haha, jag satt alltid vid min laptop när jag kollade på tv förr. Dock har jag gått över till att sitta vid vår stationära dator, vilket gör att jag bara hör rösterna från tv:n och försöker hänga med i serierna. Dock inte under DH, då sitter jag klistrad framför tv:n! ;)



Idag har jag varit i Malmö och shoppat lite med min mami. Tänkte lägga upp lite vad jag köpt, men som jag lovat i bloggen ska jag först lägga upp bilder på en festtopp som min lilla mami köpte till mig igår, när vi var i stan. Det är hemskt att jag alltid hittar festplagg istället för vardagsplagg som jag egentligen behöver.. ;)



Måste kommentera det snygga linnet du visar i inlägget under! :) Jag borde nog också se till att hitta kläder till nyår, dock vet jag inte ens vad jag ska hitta på då. Men först måste jag planera vad jag ska ha på mig under alla julens festligheter! :)



Kram!

/Beccy

2010-12-05 @ 23:09:31
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0