Klar

Väldigt vad fort tiden har gått sedan jag kom hem. Direkt när jag kom hem började jag att göra svenskan, så nu är jag klar med den. Känns riktigt skönt :) Ska resten av kvällen bara ta det lugnt, inte för att det är så mycket kvar kanske, haha! Ska nog lägga mig i sängen och kolla på CSI, alltid bättre än inget. Är sjukt trött och har rätt så ont i huvudet också..

Aja, nu börjar snart CSI.



Hoppas er dag har varit fin, kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Visst är det så med vissa kläder, att de bara väntar på att man ska köpa dem? Rätt otroligt egentligen! ;)



Jag blev riktigt nöjd med toppen (och tacksam, eftersom min mamma köpte den), men ska jag vara ärlig så var nog den ännu ett impulsköp. Det var ju toppar till vardags jag behövde, och denna är alldeles för fin för att använda till vardags redan! ;) Det är hopplöst det här alltså.. :P



Förra året var jag och några andra tjejer hemma hos en av våra kompisar, och vi hade en riktigt kul kväll med en massa spelande på hennes Rock Band. Kommer till och med ihåg vad vi döpte vårt band till - The Hopeless! Namnet stämde verkligen in på oss, eftersom ingen kunde sjunga särskilt seriöst, haha!



I år vet jag inte alls vad som händer.. Ska försöka få med lite kompisar till ännu en sådan mysig nyårskväll, men de är rätt spontana av sig, så att fråga nu är nog för tidigt. Fast jag är ändå lite så där, att när det gäller nyår vill man ju veta.. Det är ju ändå nyår? ;)



Kram!

/Beccy

2010-12-07 @ 22:09:02
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0