Lov!

Nu äntligen är det lov. Känns väldigt skönt. Började dagen med att vara i skolan en timme ungefär, ganska meningslöst men ändå helt okej :)
Det var lite uppträdanden i matsalen också som vi kollade på. Efter det åkte jag in till stan med Sanna och hjälpte henne att hitta julklappar, sen gick vi till McDonalds. Möms!


Calle från min parallellklass är sjukt duktig på att sjunga.. :o



Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Ja, precis! ♥

Vår rektor höll ett tal om det idag på vår avslutningsshow, ett riktigt bra sådant! Fan vad man ska leva livet! Alla inser tyvärr inte det i tid, men har man varit med om något riktigt hemskt, eller näst intill fått känna på hur det är att inte leva alls inser man till slut hur man bör leva sitt liv! :) Vad poetisk man kan vara då, haha! Min lärare i svenska hade nog lätt gett mig VG för det där.. ;)



Haha, jag skämdes som fan när jag skulle säga min replik, men jag klarade det! Vi fick se en inspelning av pjäsen några veckor efteråt, och till min förvånan hörde man vad jag sa, trots att jag förr gjorde allt för att inte synas eller höras.



Åh, jag kommer ihåg när jag var liten och hade Aristocats som videofilm! Gud vad jag dyrkade den filmen.. Tror att bandet gick sönder till slut. ;)



Äntligen hade vi vår avslutning idag, förresten! Fy vad glad jag var! Har längtat efter känslan av avslutning så länge! Tror att det har med i våras att göra, men åh! Jag var så sjukt glad hela tiden, och log säkert som en idiot, men vad fan! Vi fick även höra våra lärare sjunga, det är nästan bud på att lägga upp videdon från det uppträdandet någonstans... ;)



Hur ser allt julfirande ut för dig nu då?

Kram!

/Beccy

2010-12-22 @ 00:05:12
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0