Söndag 25/9

Idag har jag pluggat heeela dagen. Känner mig duktig! Har självklart haft lite pauser till och från för annars blir det alldeles för mycket för hjärnan att ta in ;)
Nu har jag i alla fall nyss blivit klar med allt pluggande och tänkte att jag skulle visa upp min piercing som jag köpte i fredags. Riktigt nöjd!



Nu ska jag hoppa in i duschen, sen byta sängkläder och till sist sova! :)

Hoppas ni har haft en fin dag, natti ♥


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Ni är så gulliga allihop som bryr er! :) Idag pratade vi med läkarna, och det blir troligen operation i slutet på denna veckan, men man vet aldrig vilken dag det blir exakt. Läkare har inte samma tidsuppfattning som vi vanliga människor, haha. Då ska min shunt plockas ut och helt nya slangar ska sättas in.



Det kommer att bli en ganska stor operation, då de ska in på tre ställen i huvudet och ett i magen, men det känns bättre att jag får helt nya slangar än att de sätter tillbaks gamla som kan sluta fungera. Det känns lite läskigt att det kommer att bli så stort bara, och jag är orolig för hur mycket hår de måste raka av. :(



Det är en riktigt fin piercing du köpt, förresten! Det hade varit roligt att pierca naveln, men jag hade nog inte vågat, om jag inte redan berättat det. Fast det kompenserar kanske med alla roliga piercingar man kan köpa sen, det finns ju hur mycket som helst att välja mellan! :)



Kram!

/Beccy

2011-09-26 @ 13:27:37
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0